Str 3523 z 5220 |
odpowiedz | nowy temat | Regulamin |
karjo1 |
Post #1 Ocena: 0 2021-03-18 17:27:26 (4 lata temu) |
Z nami od: 01-06-2008 |
Wiele rzeczy lubie, co nie znaczy, ze musze z nich korzystac.
I jak wspomnialam, mozna portfelem i mozgiem wybierac, komu damy zarobic.
Czy temu, co te malpy traktuje uzytkowo, ale dba o ich dobrostan, badz uzywa innych metod czy tez handlarzowi bez zasad.
A najbardziej nie rozumiem pozycji, kiedy swiadomie polecamy sadyzm, siedzac w wygodnym fotelu.
Popatrzylam z przyjemnoscia na autka, nawet okrakiem zaparkowane  .
Pogoda sie zrobila, znow coraz wiecej cudeniek widac na ulicach.
Chyba to jeden powodow, dla ktorych lubie UK: roznorodnosc jezdzidel pod kazdym wzgledem.
|

|
 |
|
|
Blamestorm |
Post #2 Ocena: 0 2021-03-18 17:32:23 (4 lata temu) |
Konto usunięte |
Karjo, chyba masz romantyczne pojecie o produckji zywnosci, bo wiele produktow na Twojej polce w lodowce,,czy szafce jest zrobione na cierpieniu zwierzat czy ludzi. To ze wiekszosc z nas o tym nie wie, to juz inna historia. Czekolade /kakao np lubi prawie kazdy, I kazdy sie przyczynia ja kupujac do cierpienia dzieci, bo na wiekszosci plantacji najwiekszych czekoladowych graczy na swiecie pracuja niewolniczo dzieci, I tez sobie jesz, w wygodnym fotelu jako produkt luksusowy.
link[ Ostatnio edytowany przez: Blamestorm 18-03-2021 17:35 ] If you’re reading this, you’ve been in a coma for 10 years
We’re trying a new technique.
We don’t know where this message will end up in your dream, but we hope it works.
PLEASE WAKE UP,
We miss you.
|

|
 |
|
karjo1 |
Post #3 Ocena: 0 2021-03-18 17:36:18 (4 lata temu) |
Jakby to powiedziec, padl dziwny wpis, a teraz wszelkimi sposobami probujemy odwrocic kota ogonem.
Wystarczy.
Podobaja mi sie pomysly z ominieciem chleba, ciekawe, jak domownicy zareaguja.
Sprobuje, czy sie uda czy jednak pachnacy, swiezy chleb bierze gore.
|

|
 |
|
Blamestorm |
Post #4 Ocena: 0 2021-03-18 17:45:43 (4 lata temu) |
Konto usunięte |
Cytat:
2021-03-18 17:36:18, karjo1 napisał(a):
Jakby to powiedziec, padl dziwny wpis, a teraz wszelkimi sposobami probujemy odwrocic kota ogonem.
Wystarczy.
Podobaja mi sie pomysly z ominieciem chleba, ciekawe, jak domownicy zareaguja.
Sprobuje, czy sie uda czy jednak pachnacy, swiezy chleb bierze gore.
Nie odwracam kota ogonem, po prostu swietnie znam temat, I wiem ze wiekszosc produktow ktore wszyscy uzywamy jest niestety produkowana kosztem czyjegos cierpienia, chcialas mnie zawstydzic ze polecam kawe Luwak, wsiadlas na wysokiego konia I sie okazauje ze takiego nie ma.
Masz, swoja ulubiona kawe, fakt, zwierze nie jest w klatce tylko czlowiek. A Ty tak chetnie kawe niemal co dzien plecasz, jak to bylo? Ze to chore I wynaturzone polecac cos co jest produkowane przez cierpienie.
No to nie polecaj.
link to zwyklej kawy[ Ostatnio edytowany przez: Blamestorm 18-03-2021 17:49 ] If you’re reading this, you’ve been in a coma for 10 years
We don’t know where this message will end up in your dream, but we hope it works.
PLEASE WAKE UP,
We miss you.
|

|
 |
|
karjo1 |
Post #5 Ocena: 0 2021-03-18 18:00:51 (4 lata temu) |
Proponuje zaczac czytac ze zrozumieniem.
Kawa zwykla, jej uprawa czy zbior i obrobka nie za uzaleznione od elementu zniewolenia zwierzecia.
Sa plantacje, gdzie produkcja kawy odbywa sie na bardziej cywilizowanych zasadach niz wyszukane na szybko przyklady niewolnictwa ludzkiego.
over
|

|
 |
|
|
Blamestorm |
Post #6 Ocena: 0 2021-03-18 18:04:42 (4 lata temu) |
Konto usunięte |
Na szybko? OJ nie na szybko, bo to nie jest problem marginalny. To regula a nie wyjatek.
No fakt, nie ma zniewolenia zwierzecia, tylko czlowieka. Faktycznie ulga.
I dziekuje za uwage ale zapweniam cie ze nie musisz sie martwic o moja umiejetnosc czytania ze zrozumieniem, mam to swietnie opanowane.
Jeszcze przy okazji nazwalas pewnie nieswiadomie, pol forum sadystami, bo dzis akurat sporo ludzi polecalo kawe. Chyba ze, wkurzamy sie tylko jak cierpia zwierzeta. [ Ostatnio edytowany przez: Blamestorm 18-03-2021 18:10 ] If you’re reading this, you’ve been in a coma for 10 years
PLEASE WAKE UP,
We miss you.
|

|
 |
|
Jurny_Jurek |
Post #7 Ocena: 0 2021-03-18 18:07:29 (4 lata temu) |
Z nami od: 28-06-2016 Skąd: Faggot |
Oczywiście. Natura wyklucza jakiekolwiek cierpienie, polujące lwice daja najpierw srodek przeciwbólowy i usypiający nim uduszą lub wykrwawią ofiarę.
A widziałem gdzieś, że rośliny też mają jakąś formę tkanki nerwowej i gryzienie marchewki może je boleć. Nie twierdze, ze tak jest bo nie chce mi sie wyszukiwać ale gdziesik widziołech. I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..
|

|
 |
|
Blamestorm |
Post #8 Ocena: 0 2021-03-18 18:14:13 (4 lata temu) |
Konto usunięte |
rosliny tez boli
Haha zgadza sie Jurek If you’re reading this, you’ve been in a coma for 10 years
PLEASE WAKE UP,
We miss you.
|

|
 |
|
tesstickle |
Post #9 Ocena: 0 2021-03-18 19:19:09 (4 lata temu) |
Z nami od: 19-01-2020 Skąd: Dolna szuflada |
Kolacja miedzynarodowa.
Polak w Angli na Szwedzkim stole zajada Japońskie suhi i Włoską mortadele popijając Ruską wódką ogląda tv na niemieckim telewizorze.
btw. Właśnie oglądam prezydenta Kwaśniewskiego.
Lubie Go ![:-] :-]](modules/Forum/images/smiles/lol.gif )  - Jurandzie, powiedziałeś, żebym wydał wszystkie pieniądze, bo umrę w maju. A mamy wrzesień.
- Ale pieniądze wydałeś?
- Tak
- Czasem moje przepowiednie sprawdzają się tylko w połowie
|

|
 |
|
sqlserver |
Post #10 Ocena: 0 2021-03-18 19:31:40 (4 lata temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 07-01-2019 Skąd: yorkshire |
Kwaśniewskiego?
Przecież program wódko pozwól żyć był około północy moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia
artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez
|

|
 |
|