Str 3518 z 5222 |
|
---|---|
galadriel | Post #1 Ocena: 0 2021-03-17 19:08:33 (4 lata temu) |
Z nami od: 29-01-2009 Skąd: Lothlorien |
Dlatego lubie prace z domu. Mozna sie w przerwie na lunch zdrzemnac, a kawke, herbatke i tak sie zdazy w miedzyczasie.
Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
Ostatni Kontynent, Terry Pratchett
|
kksiezniczka | Post #2 Ocena: 0 2021-03-17 19:20:35 (4 lata temu) |
Z nami od: 22-12-2006 Skąd: Już nie Essex |
Ewa jadłam te tutejsze couriusly cinnamon. Pycha są.
I zaraz sobie zerknę co to za postem się dreczysz. Dla mnie nawet takie słowo „post” jest obce 😊 ...Wehikuł czasu to byłby cud...
|
EFKAKONEFKA33 | Post #3 Ocena: 0 2021-03-17 19:28:01 (4 lata temu) |
Konto usunięte |
Domnikana ja wybiorę chyba jednak opcje księzniczki z czytaniem ( słuchaniem) książki. Czasem zdarzało się, że tłukłam sie po nocach i sprzątałam. Sprzątam też jak mam nerwa, to mnie wycisza .
Ja mam ten syndrom jak na obrazku ![]() ![]() Księzniczka, wiem które moje ulubione, choć niezdrowe. Post Dąbrowskiej opiera się na jedzeniu samych, wybranych owoców i warzyw przez 6 tygodni. Z tym, że te owoce to symbolicznie ![]() Gal tak praca z domu ma swoje zalety. ![]() Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
niebieskieucho | Post #4 Ocena: 0 2021-03-17 19:41:32 (4 lata temu) |
Z nami od: 24-11-2008 Skąd: Folkestone |
dzieje sie bardzo zle
https://niezaleznatelewizja.pl/index.php/2021/03/17/plan-niszczenia-polski-rozmowa-j-zagorskiego-z-robertem-majka/ Bierz sprawy w swoje ręce... i w nogi
|
dominikana36 | Post #5 Ocena: 0 2021-03-17 20:08:47 (4 lata temu) |
Z nami od: 21-03-2016 Skąd: Quinton |
Efka w tej diecie chyba nie mozna zadnego tluszczu, octow, przetworzonych rzeczy takich jak chrzan czy musztarada, pomidorow w zadnej postaci (czyli zero sosu pom). Do jak Ty doprawiasz te warzywa, surowki, zupy? tylko cytryna i czosnkiem?
|
|
|
galadriel | Post #6 Ocena: 0 2021-03-17 20:38:11 (4 lata temu) |
Ciekawe. Nie slyszlaam wczesniej o takiej diecie, ale brzmi jak moj zwyczajny sposob zywienia sie. Przez ktory sie nabawilam anemii
![]() Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
|
ZlotaPerla1 | Post #7 Ocena: 0 2021-03-17 20:46:03 (4 lata temu) |
Konto usunięte |
Gal, tyle kaw? 😳
Ja rano jeną rozpuszczalną z mlekiem, a przed pracą prawdziwą smołę z maszyny. Trzech nas w jednym ciele: Anioł, Diabeł i JA
|
Jurny_Jurek | Post #8 Ocena: 0 2021-03-17 21:16:01 (4 lata temu) |
Z nami od: 28-06-2016 Skąd: Faggot |
Kawa to teoretycznie trucizna - nasiona wytwarzają caffeine by chronić sie przed pełzającymi stworami chcącymi strzelić sobie kawkę bez płacenia. Ale trucizna przyjemna, jak dobra łycha czy szlachetna czyściocha pod salcesonik z gazety plus śledzik.
I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..
|
galadriel | Post #9 Ocena: 0 2021-03-17 21:37:16 (4 lata temu) |
No wlasne nie wiem czy lepsza z mlekiem (kokosowym) czy bez. Staram sie oraniczac do trzech- 4-ech teraz, reszta to kawy zielone, rowniez 6, z jasminu i mietowe plus woda z cytryna przegotowana, bo nie chce mi sie isc do sklepu kupic minrealnej.
Ale ta kawa to nie taka porzadna Jacobs czy Astra jak w Polsce sie pilo, tylko taki proszek rozpuszczalny Nescafe czy inne takie. Wiec moze dlatego trzeba wypic wiadro zeby wogole cos poczuc. Herbata czarna niby tez trucizna, ale oze z cytryna to niweluje co tam jest neizdrowego? Bo akurat herbate czarna tez lubie. W ilosci jakies 6-10 per day. Ja tam zawsze lubilam trcizny, ale na "trzezwo" to mi sie ne zdarzalo okien czy lazienek po nocach myc. Takie akcje, to tylko w czasch "sniegi" itp Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
|
andypolo | Post #10 Ocena: 0 2021-03-17 23:37:08 (4 lata temu) |
Z nami od: 27-03-2010 Skąd: C-L-S |
4 kawy z mlekiem, 6 kaw zienonych, 6-10 herbat, a to wszystko zapijane wodą z cytryną. Pewnie sikasz na okrągło. 😀
|