MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Chciałem/am powiedzieć że...

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 3308 z 5277 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 3307 | 3308 | 3309 ... 5275 | 5276 | 5277 ] - Skocz do strony

Str 3308 z 5277

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Richmond

Post #1 Ocena: 0

2020-11-04 08:54:21 (5 lat temu)

Richmond

Kobieta

Z nami od: 06-02-2007

Haha :-) Ja tez nie wyjelam z koszyczka, po zeszlej zimie, ale na szczescie nie potrzebuje, bo trzymam auto w garazu. A jak ktores zostawialam w przeszlosci na zewnatrz, to podjezdzalam bardzo blisko domu, zeby bylo cieplej.

Widzialam, ze sasiadow tez troche oszronilo.
Carpe diem.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

ZlotaPerla1

Post #2 Ocena: 0

2020-11-04 12:58:01 (5 lat temu)

ZlotaPerla1

Konto usunięte

... że byłam na basenie ostatni raz przed jutrzejszym zamknięciem - po godzinie wyszłam sina - tak zimno to chyba jeszcze nie było :-o

Trzech nas w jednym ciele: Anioł, Diabeł i JA

Do góry stronyOffline

EFKAKONEFKA33

Post #3 Ocena: 0

2020-11-04 13:24:05 (5 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Złota weź tam gdzieś si teraz wygrzej, żebyś chora nie była,

Ja chciałąm powiedzieć, że po kilku latach spokoju,powrócił problem rwy kulszowej. Jak mnie wczoraj złapało, to myślałam, że zejdę. Chodzić nie mogę, ubrać się nie mogę. Miałąm iść na powietrze, przejśc sie ale nogi podnieść nie mogę. Wrzuciałam się trochę na rower stacjonarny z nadzieją, że to dziadostwo jakoś rozruszam. Jak łaże troche to nie jest najgorzej, ale jak nie daj Bóg usiądę, to potem masakra. Wniosek? Nie wolno siadać ani sie kłaść tylko ciągle zapierdzielać z prędkością światła na wysokości lamperii jak mawiałą moja babcia. Ostatnm razem trzymało mnie dwa miesiące. Ciekawe kiedy teraz przejdzie.

Aaa i jeszcze chciałąm powiedzieć, że rozłożyła mnie pewna pani u mnie na FB, która wyzwała mnie od seksistek na priv, bo wrzuciłam ten sam żart co, w "co mnie rozbawiło". Dostało mi się, że nabijam się z kobiet i to jest nie fajne...zeby było ciekawiej to jak wrzucam żarty "seksistowskie " na temat mężczyzn, to już tej pani to nie przeszkadza i zawsze ją te żarty bawią.

Mam wrażenie, że zaczyna nam brakować dystansu do samych siebie i strach będzie zażartowac z czegokolwiek wkrótce.
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.

Do góry stronyOffline

ZlotaPerla1

Post #4 Ocena: 0

2020-11-04 13:39:11 (5 lat temu)

ZlotaPerla1

Konto usunięte

To nie będziemy już mogli być "normalni" tak bez żadnych deklaracji, przynależności, stronniczości?

Efka, to ty się kuruj i to prendko!

ja z tego klubu morsa jak każdy mors wskoczyłam do wrzącej bani, tylko trochę mnie jeszcze trzęsie :-] :-] :-]

Do góry stronyOffline

cris82

Post #5 Ocena: 0

2020-11-04 13:52:05 (5 lat temu)

cris82

Mężczyzna

Z nami od: 16-11-2014

sam tez bylem w szoku nie dosc ze mam 8minut z buta do pracy to dzis postanowilem jechac autem wiec wyszedlem z domu doslownie na ostatnia chwile

a tu BANG! szyby cale oszronione nie bylo czasu na skrobanie wiec polalem tylko letnia woda i w droge udalo sie dotrzec na czas

Do góry stronyOffline

galadriel

Post #6 Ocena: 0

2020-11-04 14:14:08 (5 lat temu)

galadriel

Kobieta

Z nami od: 29-01-2009

Az poszlam do „ co cie rozbawilo” zobaczyc co znowu. Lo matko. Uderz w stol...; )
Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy. Ostatni Kontynent, Terry Pratchett

Do góry stronyOnline

Wembley27

Post #7 Ocena: 0

2020-11-04 14:24:20 (5 lat temu)

Wembley27

Konto usunięte

Cytat:

2020-11-04 12:58:01, ZlotaPerla1 napisał(a):
... że byłam na basenie ostatni raz przed jutrzejszym zamknięciem - po godzinie wyszłam sina - tak zimno to chyba jeszcze nie było :-o

Nie byłam w tym tygodniu
Nie mam czasu
Szkoda
Bede tęsknić

Do góry stronyOffline

cris82

Post #8 Ocena: 0

2020-11-04 15:45:28 (5 lat temu)

cris82

Mężczyzna

Z nami od: 16-11-2014

ostatnio robilem zwrot z rajanera dla znajomego troche to trwalo ale wreszcie sie doczekal

teraz anulowali lot zony na listopad juz widze ze ze zwrotem kasy nie bedzie tez latwo...
najpierw jeden mail o mozliwosci wyboru voucher lub sianko klikam ze chce kase

przenosi mnie na strone i kolejne 2 lub trzy strony z pytaniami czy jednak nie voucher
no to klikam ze kaske potwierdzenie wszystko ok tylko nie zapomnij odpowiedziec na maila ktory ci wyslemy

przyszedl mail pytanie czy na pewno wole kase moze jednak voucher... ha na to ze kaska a tam ZONK!

"wyglada na to ze kupiles bilet przez screen scraper/osobe3" lol...nigdy nie kupowalem bilety przez posrednika

co za dziadostwo juz dzisiaj nie mam czasu ani nerwow klikac dalej zarkne na to jutro ... : P

Do góry stronyOffline

tesstickle

Post #9 Ocena: 0

2020-11-04 16:15:17 (5 lat temu)

tesstickle

Mężczyzna

Z nami od: 19-01-2020

Czy szpital narodowy to już otwarty?:-8
- Jurandzie, powiedziałeś, żebym wydał wszystkie pieniądze, bo umrę w maju. A mamy wrzesień. - Ale pieniądze wydałeś? - Tak - Czasem moje przepowiednie sprawdzają się tylko w połowie

Do góry stronyOffline

ZlotaPerla1

Post #10 Ocena: 0

2020-11-04 18:12:24 (5 lat temu)

ZlotaPerla1

Konto usunięte

Ryanair nie oddaje już gotówki za listopadowe loty. Było chyba tu wrzucone w wątku Ryanair odwołany lot.

Do góry stronyOffline

Strona 3308 z 5277 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 3307 | 3308 | 3309 ... 5275 | 5276 | 5277 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,