Str 7 z 11 |
|
---|---|
chailla | Post #1 Ocena: 0 2011-01-11 19:35:15 (14 lat temu) |
Z nami od: 11-01-2011 Skąd: luton |
Hmm dziękuje za rady ... już mniej obawiam się 19 stycznia aczkolwiek nadal mam nadzieje ze obejdzie bez wyzwisk, policji i grzecznie się pożegnamy ... choć po dzisiejszej rozmowie z nim wątpię by obyło się bez tego...zobaczymy
|
LekarzDrzew | Post #2 Ocena: 0 2011-01-11 20:26:56 (14 lat temu) |
Z nami od: 28-12-2009 Skąd: Mansfield |
Pomieszanie z poplataniem. Gosciu miesza pojecie sklotersa z wynajmujacym pokoj inni tylko o policjii.Temat przerabialem, policja reka nie ruszy to sprawa landlorda, czyli rzeczywistego wlasciciela mieszkania, jezeli nie ma umowy. Po zmienieniu zamku facet jest momentalnie na ulicy i wtedy mozna wzywac policje. Raczej on moze i jescze go zwina jak sie bedzie rzucal . Pisze z praktyki nie z tego co znalazlem w necie. Dosyc kosztowne wyjscie, ale blyskawiczne. ...Mam nadzieje ze wyjasnilem wszelkie watpliwosci.
|
jaga30 | Post #3 Ocena: 0 2011-01-11 20:28:07 (14 lat temu) |
Z nami od: 01-12-2008 Skąd: T |
Ada chciałabym Ci pogratulować opanowania
![]() |
jaga30 | Post #4 Ocena: 0 2011-01-11 20:29:29 (14 lat temu) |
Z nami od: 01-12-2008 Skąd: T |
Chailla życzę powodzenia
![]() |
Malahai1983 | Post #5 Ocena: 0 2011-01-11 20:51:30 (14 lat temu) |
Z nami od: 20-09-2009 Skąd: Manchester |
Cytat: 2011-01-11 20:26:56, LekarzDrzew napisał(a): Pomieszanie z poplataniem. Gosciu miesza pojecie sklotersa z wynajmujacym pokoj inni tylko o policjii.Temat przerabialem, policja reka nie ruszy to sprawa landlorda, czyli rzeczywistego wlasciciela mieszkania, jezeli nie ma umowy. Po zmienieniu zamku facet jest momentalnie na ulicy i wtedy mozna wzywac policje. Raczej on moze i jescze go zwina jak sie bedzie rzucal . Pisze z praktyki nie z tego co znalazlem w necie. Dosyc kosztowne wyjscie, ale blyskawiczne. ...Mam nadzieje ze wyjasnilem wszelkie watpliwosci. Jak dla mnie tylko jedno stalo sie jasne - poziom Twoj i Twoich wypowiedzi... gosciu ![]() ![]() ![]() ![]() Kolezanka nie przyszla tu po porade tylko potwierdzenie, ze facet nie ma prawa u niej mieszkac i moze go wywalic na ulice - bez wzdlegu na to jaki jest stan faktyczny. Na koniec powiem tylko tyle, jakkolwiek brualnie by to nie zabrzmialo - na szczecie to nie moj problem i nie ja sie z nim musze meczyc ![]() 'Boze chron mnie przed przyjaciolmi, bo z wrogami sam sobie poradze'
|
|
|
LekarzDrzew | Post #6 Ocena: 0 2011-01-11 21:09:49 (14 lat temu) |
Z nami od: 28-12-2009 Skąd: Mansfield |
Cytat: 2011-01-11 20:51:30, Malahai1983 napisał(a): Cytat: 2011-01-11 20:26:56, LekarzDrzew napisał(a): Pomieszanie z poplataniem. Gosciu miesza pojecie sklotersa z wynajmujacym pokoj inni tylko o policjii.Temat przerabialem, policja reka nie ruszy to sprawa landlorda, czyli rzeczywistego wlasciciela mieszkania, jezeli nie ma umowy. Po zmienieniu zamku facet jest momentalnie na ulicy i wtedy mozna wzywac policje. Raczej on moze i jescze go zwina jak sie bedzie rzucal . Pisze z praktyki nie z tego co znalazlem w necie. Dosyc kosztowne wyjscie, ale blyskawiczne. ...Mam nadzieje ze wyjasnilem wszelkie watpliwosci. Jak dla mnie tylko jedno stalo sie jasne - poziom Twoj i Twoich wypowiedzi... gosciu ![]() ![]() ![]() ![]() Kolezanka nie przyszla tu po porade tylko potwierdzenie, ze facet nie ma prawa u niej mieszkac i moze go wywalic na ulice - bez wzdlegu na to jaki jest stan faktyczny. Na koniec powiem tylko tyle, jakkolwiek brualnie by to nie zabrzmialo - na szczecie to nie moj problem i nie ja sie z nim musze meczyc ![]() Niestety bardziej urazilo Cie to ze nazwalem Cie gosciem niz to ze wytykam ewidentna niewiedze w tym o czym piszesz. .Czyz nie? Po prostu napisalem kolezance jak jest w temacie a ze wytykam u forumowicza brak wiedzy, kto to skloters sorry, nie jest to zla wola. Mysle ze pomimo tego moja odpowiedz byla bardziej przydatna niz Twoja.Pytania ? |
elizaglasgow | Post #7 Ocena: 0 2011-01-11 21:16:08 (14 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 05-09-2009 Skąd: glasgow |
Lekarz, nie masz racji, policja moze wyniesc za szmaty takiego delikwenta, jak ten sie awanturuje.Na podstawie rowniez takich awantur moze usunac go z domu.Bylam swiadkiem takich wydarzen i policja pomogla pozbyc sie lewusa i awanturnika.Nie dosc, ze gosciu nie placil, barykadowal sie, to jeszcze ublizal i bral sie do bitki, jak wypuscil sie na kilka minut z pokoju.
|
Malahai1983 | Post #8 Ocena: 0 2011-01-11 21:18:26 (14 lat temu) |
Z nami od: 20-09-2009 Skąd: Manchester |
Tak: skad sie biora tacy goscie jak Ty?
![]() Zeby to co piszesz moglo mnie urazic najpierw musialbym sie znizyc do Twojego poziomu a tego nie mam zamiaru robic. Fakt, pomylilem pojecia, ale sie do tego przyznalem, poprawilem i zaznaczam, ze sens mojej wypowiedzi nie zmienil sie. A jesli uwazasz, ze Twoje 'doswiadczenia' sa bardziej rzetelnym zrodlem informacji niz specjalistyczne portale, to juz Twoj problem i Twojego wybujalego ego. Chcesz zgrywac kozaka to zgrywaj, ja nie mam zamiaru tracic wiecej czasu na glupie dyskusje z Toba, wole porozmawiac z ludzmi, ktorzy naprawde maja cos do powiedzenia. Pytania? ![]() 'Boze chron mnie przed przyjaciolmi, bo z wrogami sam sobie poradze'
|
chailla | Post #9 Ocena: 0 2011-01-11 21:20:10 (14 lat temu) |
Z nami od: 11-01-2011 Skąd: luton |
Czyli sadzicie ze najlepszym i najszybszym wyjściem będzie zmienienie zamków ? po tym co tu czytam to chyba ja pomyśle by się wyprowadzić z domu...
|
elizaglasgow | Post #10 Ocena: 0 2011-01-11 21:25:01 (14 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 05-09-2009 Skąd: glasgow |
Chailla nie glupi pomysl, tylko poinf.landlorda i zrob cos z jego rzeczami, wystaw za drzwi.Cholera moze was o kradziez posadzic.
|