Takze nie zawsze jest pieknie i ktos dostaje te najgorsze pokoje w hotelach. Zwykle Ci, ktorzy pisza potem niepochlebne recenzje na necie

Str 2 z 3 |
|
---|---|
Richmond | Post #1 Ocena: 0 2010-12-09 15:58:24 (14 lat temu) |
Z nami od: 06-02-2007 Skąd: Surrey |
Kiedys dostalam pokoj bezposrednio pod kawiarnia/disco. Bylam w recepcji juz pierwszego wieczoru, z zadaniem innego pokoju. Musialam czekac, az cos sie zwolni nastepnego dnia.
Takze nie zawsze jest pieknie i ktos dostaje te najgorsze pokoje w hotelach. Zwykle Ci, ktorzy pisza potem niepochlebne recenzje na necie ![]() Carpe diem.
|
krakn | Post #2 Ocena: 0 2010-12-09 20:04:08 (14 lat temu) |
Z nami od: 25-06-2007 Skąd: Caterham |
niepochlebne opinie piszą również ci co maja zbyt głośnych sąsiadów za ściana, zwłaszcza na ibizie
![]() Ba! tam to nawet nie duety, ale chórki hałasują ![]() Ale kiedyś czytałem w ksiazce klientów, niezadowolenie pewnej pani której przeszkadzały zbyt roznegliżowane panie, a konkretnie że pozwala sie chodzić w stringach i toples, no ale fakt, jak kilkanascie młodych angielek wywaliły swoje bufety do pasa ![]() Nam też się kiedyś dostał pokój z widokiem ... na schody Ppoż i z łazięką dla niepełnosprawnych :> W pierwszym momencie zrobiłem w tył zwrot i miałem iść do recepcji, ale ze w tym pokoju spędzaliśmy przez 2 noce po 4- 6 godzin na dobe to daliśmy sobie spokój, następne dni juz były w innym miasteczku, niemniej nawet załatwiając samemu można się naciąć. inna rzecz ze mnie hotel potrzebny jest tylko by się wyspać, wykąpać i dobrze smacznie i dużo pojeść, ew jeszcze wieczorem w basenie popływać resztę mnie w nim nie ma ![]() Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.
|
Richmond | Post #3 Ocena: 0 2010-12-09 20:23:43 (14 lat temu) |
Hehe, wczoraj mialam "nad glowa" pania, ktora chodzila w obcasach po pokoju, na podlogach jest terakota. Slyszalam kazdy jej krok i zastanawialam sie czy ma nadmiar energii
![]() Szczesliwie chyba wyprowadzila sie dzisiaj, bo juz jej nie slysze. Carpe diem.
|
krakn | Post #4 Ocena: 0 2010-12-09 20:31:55 (14 lat temu) |
Z nami od: 25-06-2007 Skąd: Caterham |
czym są obcasy, w stosunku do wrzasków szczytujących pań, zwłaszcza jak całe towarzystwo garsciami pożarło piguły i z niuchało garściami prochu
![]() Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.
|
elizaglasgow | Post #5 Ocena: 0 2010-12-09 21:34:58 (14 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 05-09-2009 Skąd: glasgow |
Ci ludzie na pewno tez beda zainteresowani odszkodowaniem
Ci rowniez [ Ostatnio edytowany przez: elizaglasgow 09-12-2010 21:38 ] |
|
|
andyopole | Post #6 Ocena: 0 2010-12-10 06:27:19 (14 lat temu) |
Z nami od: 20-09-2008 Skąd: Oregon |
a moj byly wspolnik w firmie autobusowej po jakiejs wycieczce na poludnie Europy dostal trzy skargi ze w autobusie bylo za zimno a cztery ze bylo (w tym samym autobusie, na tej samej wycieczce) za goraco. Byl w kropce, nie wiedzial co zrobic, w koncu zrobil kserokopie przeciwstawnych opinii i odeslal marudnym klientom. Nie odezwali sie wiecej. Pracowalem dobrych pare lat jako kierowca autobusu w turystyce i napatrzylem sie na niejedno zmyslone marudzenie. Jak jest 50 osob w grupie to zawsze znajdzie sie jakis malkontent.
|
Post #7 Ocena: 0 2010-12-10 06:38:18 (14 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Richmond | Post #8 Ocena: 0 2010-12-10 08:28:35 (14 lat temu) |
Cytat: 2010-12-10 06:27:19, andyopole napisał(a): a moj byly wspolnik w firmie autobusowej po jakiejs wycieczce na poludnie Europy dostal trzy skargi ze w autobusie bylo za zimno a cztery ze bylo (w tym samym autobusie, na tej samej wycieczce) za goraco. Byl w kropce, nie wiedzial co zrobic, w koncu zrobil kserokopie przeciwstawnych opinii i odeslal marudnym klientom. Nie odezwali sie wiecej. To tak jak z recenzjami hoteli. Czytasz i czasami nie wierzysz, ze jest mowa o tym samym hotelu. Jedni pisza, ze super hotel, czysciutko, wspaniala obsluga, a drudzy, ze brudno, nie mogli doczekac sie kelnera itp. Chociaz rozumiem, ze np w czasie ferii szkolnych, gdy jest najazd turystow, poziom uslug spada. Ja chcialam sie poskarzyc na meczet, bo obudzili mnie o 4.30. Hotel jest zly, bo za blisko meczetu ![]() ![]() Nie da sie dogodzic wszystkim. Lepiej wyluzowac sie i zaakceptowac, to czego nie da sie zmienic. Carpe diem.
|
Post #9 Ocena: 0 2010-12-10 09:32:28 (14 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
gosha74 | Post #10 Ocena: 0 2010-12-10 09:58:24 (14 lat temu) |
Z nami od: 17-02-2009 Skąd: londyn |
ja mialam pokoj w hotelu z widokiem...na budowe, i tak 5 dni w tygodniu od 6 rano slychac bylo dzwig, stukanie, wiercenie i polskie ku..a, ja pier...e, ale wczasy ogolnie zaliczam do udanych
![]() nie bądź gnidą poczuj freedom
![]() |