hej!
moze macie doswiadzcenia jak sie jezdzi z kierownica po lewej stronie na angielsk drogach -ponoc jest niewygodnie
wiel lepiej kupic bryke w anglii i miec spokok!
|
|
---|---|
Anonim | Post #1 Ocena: 0 2006-02-07 01:19 (19 lat temu) |
![]() Anonim |
hej!
moze macie doswiadzcenia jak sie jezdzi z kierownica po lewej stronie na angielsk drogach -ponoc jest niewygodnie wiel lepiej kupic bryke w anglii i miec spokok! |
Anonim | Post #2 Ocena: 0 2006-02-24 18:13 (19 lat temu) |
![]() Anonim |
hej!
czy polski samochód musi zmieniać ustawienie świateł i jakieś inne rzeczy?? romano ![]() |
Anonim | Post #3 Ocena: 0 2006-02-24 19:30 (19 lat temu) |
![]() Anonim |
jezeli jestes kierowca to co tobie za roznica po ktorej str jedziesz jak niewidzisz nie wyprzedzaj a po zatym jest tak samo
|
Anonim | Post #4 Ocena: 0 2006-02-24 19:33 (19 lat temu) |
![]() Anonim |
na nowa cie niestac a stare g;;;o kupic i tu ubezpieczac co za nonsens
|
Anonim | Post #5 Ocena: 0 2006-02-25 11:21 (19 lat temu) |
![]() Anonim |
Wlasnie niedawno przyjechalem autem z Polski i w moim przypadku byl to duzy blad. W Belgi mialem awarie i mechanik musial mnie cholowac i naprawiac auto. Sprzeglo dokladnie. Czyli dzien opoznienia, noc w hotelu itp. Jak juz udalo mi sie w koncu dojechac to samo sprzeglo popsulo sie znowu ! Tak ze auto stoi a jezdze autobusami. Cala ta podroz kosztowala mnie ok 1000 euro ! Za te pieniadze kupilbym tu calkiem ok samochod, na dojazdy do pracy by wystarczyl. Tak na marginesie szukam jakiegos prawnika w UK ktory pomoglby mi cos zrobic z tym Belgiem
![]() ![]() |
|