MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Czy Polaka to juz taki los?

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Anonim

Post #1 Ocena: 0

2005-12-15 09:06 (20 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Polacy koczują na lotnisku

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Anonim

Post #2 Ocena: 0

2005-12-15 09:12 (20 lat temu)

Anonim

No tak. Jak by to byli angole to caly swiat dowiedzial by sie o TRAGEDII na lotnisku a ze to Polacy to co tam. Damy rade, czyz nie?

Banda :-Y :-W

Do góry stronyOffline

Anonim

Post #3 Ocena: 0

2005-12-15 09:37 (20 lat temu)

Anonim

to naprawde okropne,
czy naprawde Wizzair nie bierze żadnej odpowiedzialnosci za swoich klientów, jezeli tak to ja im juz dzis dziekuje. :-W

Do góry stronyOffline

Anonim

Post #4 Ocena: 0

2005-12-15 13:37 (20 lat temu)

Anonim

wlaśnie dzwonilam do Wizzair kiedy ci ludzie maja mieć samolot i poinformowano mnie ze jutro czyli czekaja od środy!! jestem pelna obaw poniewz mój mąż jutro leci z Luton do Warszawy i powiedzieli mni ze to byla jednorazowe przesunięcie spowodowane stanem technicznym!!!!Mam nadzieje że jutro nie będzie tam zamieszania

Do góry stronyOffline

Anonim

Post #5 Ocena: 0

2005-12-16 19:34 (20 lat temu)

Anonim

ta firma jest nic ne warta!!! sam osobiscie doswiadcztlem tego samego okolo 2 miesiace temu tylko lecialem do gdanska.poprostu nie podstawili samolotu zdjeli go z tablicy i tyle.czekalem 24godz.nie latajcie wizzarem!!!!!!

Do góry stronyOffline

Anonim

Post #6 Ocena: 0

2005-12-30 18:07 (20 lat temu)

Anonim

CHWILECZKE,DLACZEGO "CZEPIASZ SIE"ANGLIKOW?PRZECIEZ,TO POLACY POLAKOM ZGOTOWALI TAKI LOS.ZRESZTA NIC W TYM NIEZWYLKEGO,POLAK MOZE POLAKA ...TYLKO OSZUKAC.ATANIE LINIE LOTNICZE,OT CO!!!!A KIEDY JAKIS CZAS TEMU PEWNA DZIEWCZYNA PISALA ,ZE LATA TYLKO LOT-EM ALBO BRITISH AIRWAYS,TO Z BLOTEM ZOSTALA ZMIESZANA,ZE DAMULKA I ZE SZASTA KASA,KTORA PEWNIE NA D... ZAROBILA.ALE DZIEWCZYNA NIE MA TEGO TYPU PROBLEMOW JAK CI Z KOCZUJACY.ZRESZTA JA TEZ NIA MAM.TANIE LINIE!DOBRE SOBIE!OCKNIJCIE SIE ,ZANIM BEDZIECIE MIELI PODOBNE PRZEJSCIA ALBO NIE DAJ BOZE MIEDZYLODAWANIE NA ...ALASCE.KOSZMAR! :-]

Do góry stronyOffline

Anonim

Post #7 Ocena: 0

2005-12-31 19:42 (20 lat temu)

Anonim

o tej firmie Wizair czy jak jej tam tez slyszalem od znajomych marna opinie lepiej ih omijac ..sa inn fermy lotnicze i to tansze

Do góry stronyOffline

RuKia

Post #8 Ocena: 0

2005-12-31 20:30 (20 lat temu)

RuKia

Z nami od: 28-10-2005

trche wyrozumialosci ... wpadki sie zdazaja trudno i przykro ... ja lecialam wizzarem moi znajomi tez lataja i jak naraze bez problemow i opoznien. szkoda tych ktorym swieta uciekaja przez czekanie na lotnisku ale przeciez to nie dzieje sie codziennie .

Do góry stronyOffline

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,