The Nokia N95 Black 8GB mobile

Forum dyskusyjne

Ogólne » Czy Polaka to juz taki los?

Zobacz te¿:

Galeria u¿ytkowników Mapka u¿ytkowników Pytania i odpowiedzi

Przegl±daj forum

Dzia³em "Ogólne" opiekuj± siê: Redakcja, _Steve_

Strona g³ówna » Ogólne » Czy Polaka to juz taki los?

Nowy tematNowy post

Autor (Odpowiedzi: 7)
Anonim

Post #1

2005-12-15 09:06 (3 lata temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Polacy koczuj± na lotnisku

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowied¼ Odpowiedz

Anonim

Post #2

2005-12-15 09:12 (3 lata temu)

No tak. Jak by to byli angole to caly swiat dowiedzial by sie o TRAGEDII na lotnisku a ze to Polacy to co tam. Damy rade, czyz nie?

Banda :-Y :-W

Do góry stronyOffline

Anonim

Post #3

2005-12-15 09:37 (3 lata temu)

to naprawde okropne,
czy naprawde Wizzair nie bierze ¿adnej odpowiedzialnosci za swoich klientów, jezeli tak to ja im juz dzis dziekuje. :-W

Do góry stronyOffline

Anonim

Post #4

2005-12-15 13:37 (3 lata temu)

wla¶nie dzwonilam do Wizzair kiedy ci ludzie maja mieæ samolot i poinformowano mnie ze jutro czyli czekaja od ¶rody!! jestem pelna obaw poniewz mój m±¿ jutro leci z Luton do Warszawy i powiedzieli mni ze to byla jednorazowe przesuniêcie spowodowane stanem technicznym!!!!Mam nadzieje ¿e jutro nie bêdzie tam zamieszania

Do góry stronyOffline

Anonim

Post #5

2005-12-16 19:34 (3 lata temu)

ta firma jest nic ne warta!!! sam osobiscie doswiadcztlem tego samego okolo 2 miesiace temu tylko lecialem do gdanska.poprostu nie podstawili samolotu zdjeli go z tablicy i tyle.czekalem 24godz.nie latajcie wizzarem!!!!!!

Do góry stronyOffline

Anonim

Post #6

2005-12-30 18:07 (3 lata temu)

CHWILECZKE,DLACZEGO "CZEPIASZ SIE"ANGLIKOW?PRZECIEZ,TO POLACY POLAKOM ZGOTOWALI TAKI LOS.ZRESZTA NIC W TYM NIEZWYLKEGO,POLAK MOZE POLAKA ...TYLKO OSZUKAC.ATANIE LINIE LOTNICZE,OT CO!!!!A KIEDY JAKIS CZAS TEMU PEWNA DZIEWCZYNA PISALA ,ZE LATA TYLKO LOT-EM ALBO BRITISH AIRWAYS,TO Z BLOTEM ZOSTALA ZMIESZANA,ZE DAMULKA I ZE SZASTA KASA,KTORA PEWNIE NA D... ZAROBILA.ALE DZIEWCZYNA NIE MA TEGO TYPU PROBLEMOW JAK CI Z KOCZUJACY.ZRESZTA JA TEZ NIA MAM.TANIE LINIE!DOBRE SOBIE!OCKNIJCIE SIE ,ZANIM BEDZIECIE MIELI PODOBNE PRZEJSCIA ALBO NIE DAJ BOZE MIEDZYLODAWANIE NA ...ALASCE.KOSZMAR! :-]

Do góry stronyOffline

Anonim

Post #7

2005-12-31 19:42 (3 lata temu)

o tej firmie Wizair czy jak jej tam tez slyszalem od znajomych marna opinie lepiej ih omijac ..sa inn fermy lotnicze i to tansze

Do góry stronyOffline

RuKia

Post #8

2005-12-31 20:30 (3 lata temu)

RuKia

Z nami od: 28-10-2005

trche wyrozumialosci ... wpadki sie zdazaja trudno i przykro ... ja lecialam wizzarem moi znajomi tez lataja i jak naraze bez problemow i opoznien. szkoda tych ktorym swieta uciekaja przez czekanie na lotnisku ale przeciez to nie dzieje sie codziennie .

Do góry stronyOffline