Cytat:
2010-02-20 21:35:14, poluszka napisał(a):
No to teraz mam metlik w glowie
Drazni mnie szkocki akcent juz na tyle ze jestem naprawde zdecydowana...
Nawet moj syn juz zaciaga po tutejszemu....Wrrr...
Dziekuje Wszystkim
Kaska ty lepiej takich bzdur nie wypisuj, bo jak znajda te wpisy ludzie z emito net, to znow sie wstydu najesz, chociaz ty wciaz udajesz, ze nie najadlas sie go nigdy
![:-] :-]](modules/Forum/images/smiles/lol.gif )
Oki doki...Nie znam jej, mialam osobiscie raz przyjemnosc...byla moja sasiadka, ale uslyszalam, co ma do powiedzenia i ucieklam , gdzie pieprz rosnie.Takich ludzi sie unika...Ona jest Legenda, w niestety negatywnym tego slowa znaczeniu na innym portalu-emito net.Tam mozna bylo spotkac ludzi, ktorych oszukala, oklamala, to taki lejowoda i jeszcze z problemami z pamiecia.Kompletne zero, pusta w glowie, po dwoch dniach.Madrosci gloszone przez ta pania, sa niezapomniane dla ludzi z emito net.Ona tam kilka nickow miala, jako poluszka usunela konto...teraz wrocila i udaje, jakby nigdy nie korzystala z emito net wczesniej i nie oszukala, nie sklamala, teraz udaje aniola, z apteki...Jak ja tutaj zobaczylam, jej wpisy, to poprostu sikalam ze smiechu.Nie mozna brac na powaznie tego co ona klika, bo ona nigdy nie powiedziala prawdy...Teraz jej szkocki akcent przeszkadza...jak nie zna sie j.angielskiego, co udowodnila np.w temacie mowiacym o prawach pracodawcy...to, jak ci moze akcent przeszkadzac...?Dziewczyna ma fantazje i wrogow na emito net, ktorzy sledza jej falszywe wpisy, dlatego ucieka na inne portale ludziom wode z mozgow robic.
Byla juz na naszej brytani i londynku net...Tam sie poznali i ja wygonili...Nie zebym sledzila, tylko czasem zagladam na emito a tam tak ja kochaja, ze wklejaja linki z innych portali.Ona studia w Polsce na wydziale prawa konczyla, teraz na Ou studiuje(tylko dyplomu nie ma...,bo ktos to sprawdzil i bezprawnie nazywa siebie ranikiem-zreszta wiedza z tej dziedziny, sposob wypowiedzi o tym swiadcza)...Na WOSP w Edim przejechali sie na niej ludzie, organizatorzy...Szkoda slow i nerwow, moich i jej...Ona tak sie wyprze...i tak w kolko.