Gdzie przyjemniej sie zyje ?
A co jesli chodzi o prace ?
A imprezy ?

|
|
---|---|
Anonim | Post #1 Ocena: 0 2005-10-31 21:29 (20 lat temu) |
![]() Anonim |
Ktore miasto jest lepsze ?
Gdzie przyjemniej sie zyje ? A co jesli chodzi o prace ? A imprezy ? ![]() |
Anonim | Post #2 Ocena: 0 2005-11-01 02:07 (20 lat temu) |
![]() Anonim |
LONDYN
![]() |
Kristof | Post #3 Ocena: 0 2005-12-14 13:45 (19 lat temu) |
Z nami od: 03-12-2005 |
Widzialem na ktoryms forum artykul o polskich pediatrach w Londynie. Jeden pisal ze nie widzial w Polsce takiej ilosci maltretowanych dzieci przez rodzicow jak w UK. Swiadczy to raczej o prymitywizmie mieszkancow (kolorowych?).
Z kolei zjawisko ''bulling'' (zastraszanie i wykorzystywanie mlodszych dzieci przez starsze lub silniejsze) w szkole sadzac z prasy jest dosc powszechne. Opinie o gangach podrostkow uprzykszajacych zycie podpaleniami samochodow i wybijaniu okien podzielaja autorzy artykulow prasowych o zyciu spolecznym oraz napotkani przeze mnie rodacy w dzielnicy London Barking. Nie wspomne o luzie seksualnym ktory owocuje najwyzsza w Europie liczba ciazy nastolatkow. Wiec nasuwa sie pytanie czy mozna tutaj (Londyn) bezpiecznie przyjechac z rodzina ? Mam na mysli dzieci i wyslanie ich do szkoly, potem do rowiesnikow na podworko ? |
Anonim | Post #4 Ocena: 0 2005-12-14 15:56 (19 lat temu) |
![]() Anonim |
zależy to od dzielnicy w jakiej mieszkasz...
są bardzo dobre dzielnice, takie w których zapomniana torebka z pieniędzmi i dokumentami czeka na ławce aż właścielka się po nią zgłosi ( sama byłam tego świadkiem ![]() monica |
Anonim | Post #5 Ocena: 0 2005-12-15 15:59 (19 lat temu) |
![]() Anonim |
Dysponujesz jakos ''czarna lista'' z okolic Londynu ?
Lub tez przeciwnie jakas ''biala lista'' rowniez w tej okolicy. Chicialem tutaj sciagnac z zona i dzieckiem, a nie chcialbym inwestowac w bron palna lub jakakolwiek inna. ![]() |
|