MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Islamizacja Europy ...

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 96 z 131 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 95 | 96 | 97 ... 129 | 130 | 131 ] - Skocz do strony

Str 96 z 131

temat zamknięty | nowy temat | Regulamin

Dwunasty

Post #1 Ocena: 0

2011-04-02 23:01:10 (14 lat temu)

Dwunasty

Konto usunięte

Cytat:

2011-04-02 22:38:09, Sarmatian napisał(a):
Opiszę wam sytuację której byłem świadkiem jakieś 20 minut temu.

Za oknem usłyszałem głośne krzyki, dosłownie nieprawdopodobne darcie mordy. No to zaglądam co jest grane.
Widok na sytuację mam kapitalny, pierwsze piętro, główna ulica 4-pasmowa, ale bardzo wolna 30mph i co chwilę światła, sklepy po obu stronach a cała akcja dokładnie naprzeciwko mnie.

Grupa ok. 15 pakistanów z kijami do krykieta drze ryja pa-ki-stan! pa-ki-stan! i allah akbar! allah akbar!
Wybiegają na ulica i machają kijami nad przejeżdżającymi autami, tak jakby chcieli wybić przednią szybę. Przegonili w boczną uliczkę trzech angoli, podbiegali do pojedynczych ludzi i wykrzykiwali swoje hasła machając kijami nad głową.

Przyznam że zrobiłem wielki błąd, bo w zasięgu ręki miałem kamerę.
Nie mam pojęcia dlaczego nie nagrałem. Pluję sobie w brodę bo miałbym filmik roku. Miliony wejść na youtube przy odpowiednim tytule gwarantowane.:-]

No ,ale akcja toczy się dalej.

Jakieś 20 metrów od nich, przy polskim sklepie stoi dwóch Polaków z puszkami w rękach. Pakistańcy ich zobaczyli i zaczęli iść w ich stronę. Jeden Polak zrobił kilka kroków do przodu, oni podeszlii zatrzymali się jakieś 5 metrów od niego. No i podobnie, krzyki, machanie kijami. Jeden musiał zapytać skąd jest bo ten powiedział Poland a właściwie to wykrzyczał, bo kilku ciągle darło ryja. Dlatego usłyszałem.
Gdy sytuacja robiła się nieciekawa Polak powoli się schylił, postawił piwo na asfalcie i wykonał gwałtowne, bardzo szybkie podbiegniecie do nich.
Reakcja była taka jakby bila uderzyła w kręgle :-]:-]
Jak poszli w długa to tylko sandały latały.
Wychyliłem się przez okno, widok zarąbisty. Pakistany biegną całą ławą i chodnikiem i ulicą a ten Polak za nimi :-]
Przebiegł tak ze 150 metrów, wrócił, podniósł piwo i przystąpił do przerwanej degustacji.

Ja teraz walę głową w biurko że nie nagrałem tego:-].

Swoją drogą to bardzo dziwne jak się zachowuje grupa.
Kiedyś zrobiłem podobnie jak ten Polak.
Banda dryblasów (czterech czarnych i dwóch białych) napadła na kebabownię kumpla w momencie jak w środku była tylko jego żona i jedna pracownica.
Było to naprzeciwko mojego wcześniejszego mieszkania.
Usłyszałem krzyki i odgłosy demolki, zobaczyłem co jest grane i wybiegłem z metalową rurką od odkurzacza nie zakładając nawet butów. Wybiegłem centralnie na nich, bo właśnie odchodzili a ja wypadłem zza rogu stając kilka metrów od nich.
No i podobnie, machniecie rurką i jakbym walnął bilą w kręgle :-]:-]. Wybrałem największego czarnucha i za nim dookoła zaparkowanych samochodów :-], ale że kamyczki raniły mi stopy to mu odpuściłem i czarnuch zwiał.

Chyba bohaterstwo nie leży w ich naturze, no chyba że mają przewagę 1:100, albo noże lub kałachy. :-]:-]

.

[ Ostatnio edytowany przez: <i>Sarmatian</i> 02-04-2011 22:43 ]

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Sarmatian

Post #2 Ocena: 0

2011-04-02 23:11:52 (14 lat temu)

Sarmatian

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 13-06-2010

To dla mnie czy dla tego Polaka ?
Jak dla mnie to dzięki "dwunasty", ale nie lubię pleksiglasa.:-]
"Tylko dzięki zaiste niepojętej, a tak wielkiej i niezbadanej litości boskiej, ludzie w tym kraju nie na czworakach chodzą, a na dwóch nogach, udając człowieka." - Józef Piłsudski .

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Dwunasty

Post #3 Ocena: 0

2011-04-02 23:22:07 (14 lat temu)

Dwunasty

Konto usunięte

Cytat:

2011-04-02 23:11:52, Sarmatian napisał(a):
To dla mnie czy dla tego Polaka ?
Jak dla mnie to dzięki "dwunasty", ale nie lubię pleksiglasa.:-]

ja też nie...

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Post #4 Ocena: 0

2011-04-06 12:17:16 (14 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Post #5 Ocena: 0

2011-04-06 12:26:48 (14 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Post #6 Ocena: 0

2011-04-15 09:59:17 (14 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

marcinb

Post #7 Ocena: 0

2011-04-15 10:12:47 (14 lat temu)

marcinb

Mężczyzna

Z nami od: 20-05-2006

Cytat:

2011-04-06 12:17:16, sniper00 napisał(a):
Świetny artykuł, o amorlaności Islamu i muzułmanów:
"Muzułmanie a moralna niepełnosprawność"
Autor tekstu: Daniel Greenfield
sultanknish.blogspot.com/2011/04/muslims-and-moral-handicaps.html

Tak, tak. Ten David Greenfield to znany publicysta, piewca wolnosci slowa. Mowie powaznie. Tutaj link do jego artykulu:
daniel-greenfield - obamas plan to destroy Israel

Ale warto poczytac, zawsze to inne spojrzenie na rzeczywistosc.
Pomijam oczywisty fakt ze dla innych wyznan swoboda obyczajowa Zachodu tez jest niemoralna. Tak jak dla niektorych odlamow chrzescijanstwa.
Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy, ponieważ wiedza jest ograniczona - Albert Einstein

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Numer SkypeNumer gadu-gadu

cichy13

Post #8 Ocena: 0

2011-04-15 10:22:35 (14 lat temu)

cichy13

Mężczyzna

Z nami od: 29-11-2010

Cytat:

2011-04-06 12:26:48, Beth05 napisał(a):
Cytat:

2011-04-02 23:01:10, Dwunasty napisał(a):
Cytat:

2011-04-02 22:38:09, Sarmatian napisał(a):
Opiszę wam sytuację której byłem świadkiem jakieś 20 minut temu.

Za oknem usłyszałem głośne krzyki, dosłownie nieprawdopodobne darcie mordy. No to zaglądam co jest grane.
Widok na sytuację mam kapitalny, pierwsze piętro, główna ulica 4-pasmowa, ale bardzo wolna 30mph i co chwilę światła, sklepy po obu stronach a cała akcja dokładnie naprzeciwko mnie.

Grupa ok. 15 pakistanów z kijami do krykieta drze ryja pa-ki-stan! pa-ki-stan! i allah akbar! allah akbar!
Wybiegają na ulica i machają kijami nad przejeżdżającymi autami, tak jakby chcieli wybić przednią szybę. Przegonili w boczną uliczkę trzech angoli, podbiegali do pojedynczych ludzi i wykrzykiwali swoje hasła machając kijami nad głową.

Przyznam że zrobiłem wielki błąd, bo w zasięgu ręki miałem kamerę.
Nie mam pojęcia dlaczego nie nagrałem. Pluję sobie w brodę bo miałbym filmik roku. Miliony wejść na youtube przy odpowiednim tytule gwarantowane.:-]

No ,ale akcja toczy się dalej.

Jakieś 20 metrów od nich, przy polskim sklepie stoi dwóch Polaków z puszkami w rękach. Pakistańcy ich zobaczyli i zaczęli iść w ich stronę. Jeden Polak zrobił kilka kroków do przodu, oni podeszlii zatrzymali się jakieś 5 metrów od niego. No i podobnie, krzyki, machanie kijami. Jeden musiał zapytać skąd jest bo ten powiedział Poland a właściwie to wykrzyczał, bo kilku ciągle darło ryja. Dlatego usłyszałem.
Gdy sytuacja robiła się nieciekawa Polak powoli się schylił, postawił piwo na asfalcie i wykonał gwałtowne, bardzo szybkie podbiegniecie do nich.
Reakcja była taka jakby bila uderzyła w kręgle :-]:-]
Jak poszli w długa to tylko sandały latały.
Wychyliłem się przez okno, widok zarąbisty. Pakistany biegną całą ławą i chodnikiem i ulicą a ten Polak za nimi :-]
Przebiegł tak ze 150 metrów, wrócił, podniósł piwo i przystąpił do przerwanej degustacji.

Ja teraz walę głową w biurko że nie nagrałem tego:-].

Swoją drogą to bardzo dziwne jak się zachowuje grupa.
Kiedyś zrobiłem podobnie jak ten Polak.
Banda dryblasów (czterech czarnych i dwóch białych) napadła na kebabownię kumpla w momencie jak w środku była tylko jego żona i jedna pracownica.
Było to naprzeciwko mojego wcześniejszego mieszkania.
Usłyszałem krzyki i odgłosy demolki, zobaczyłem co jest grane i wybiegłem z metalową rurką od odkurzacza nie zakładając nawet butów. Wybiegłem centralnie na nich, bo właśnie odchodzili a ja wypadłem zza rogu stając kilka metrów od nich.
No i podobnie, machniecie rurką i jakbym walnął bilą w kręgle :-]:-]. Wybrałem największego czarnucha i za nim dookoła zaparkowanych samochodów :-], ale że kamyczki raniły mi stopy to mu odpuściłem i czarnuch zwiał.

Chyba bohaterstwo nie leży w ich naturze, no chyba że mają przewagę 1:100, albo noże lub kałachy. :-]:-]

.

Czyli jak mniemam - islamizacja nam nie grozi, byle piwa nie brakło:-D

Przypomina mi się barrrdzo stary dowcip:

Kilkudziesięciu arabów ucieka na pustyni przed jednym murzynem, Polak, turysta zaintrygowany tą sytuacją zatrzymuje jednego z uciekających i pyta: Słuchaj czemu wy uciekacie, was jest tylu a on tylko jeden. uciekający odpowiada: Bo nie wiadomo któremu z nas przy.....i!!!

Zamiast murzyna można wstawić Polaka.

Pozdrawiam wszystkich.
... to co ogranicza nas, to ... czas ...

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Post #9 Ocena: 0

2011-04-21 09:16:04 (14 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Post #10 Ocena: 0

2011-04-22 16:45:18 (14 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Strona 96 z 131 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 95 | 96 | 97 ... 129 | 130 | 131 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,