2011-01-08 16:26:31, MrCiapek napisał(a):
drogi Lekarzu Drzew,nie bede niestety organizowal pochodu z Matka Boska Czestochowska,jestem daleki od Wiary bardziej niz sobie to mozesz wyobrazic(ostatni raz bylem w kosciele jakies 8 lat temu)ideologie BNP uwazam za bezzsensowna i nierealna do wprowadzenia w zycie,mialem na mysli twoj belkot ,to dobre swiatlo w jakim przedstawiasz Islam i jego wyznawcow,pamietam tez kilka z twoich poprzednich wypowiedzi w innych watkach ,i moja ocena jest taka,Nie masz zielonego pojecia o sprawach o ktorych piszesz,gdzies przeczytane watki z prasy,kolega cos powiedzial przy piwie,jakies urywki z internetu.wystepujesz w obronie Islamu jakbys wiedzial cokolwiek na ten temat,a calosc po prostu jest pustym belkotem,mam takie przeczucie ze tak bardzo chcesz dokopac Polakom,czy Katolikom czy ogolnie Chrzescianom ze wykorzystujesz to forum do propagowania swojej nienawisci poprzez popieranie Islamistow
Wiem kolego ze to moze byc nudne dla innych forumowiczow, ale kto wie: ).Rzuciles rekawice, wiec pytam. Byles dluzej niz tydzien w Kaszmirze, Punjabie, lub Mashedzie? Dyskutuje ze sniperem czy tez marciniakiem poniewaz trzymaja poziom, pomimo roznicy zdan. Czego i Tobie bym zyczyl.