Str 85.3 z 131 |
temat zamknięty | nowy temat | Regulamin |
---|---|
Post #1 Ocena: 0 2011-01-07 23:22:00 (15 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
ex-rak | Post #2 Ocena: 0 2011-01-07 23:25:05 (15 lat temu) |
Z nami od: 25-03-2007 Skąd: WILMSLOW |
1. Slowem sugerujesz, ze wszystkie religie to zacofanie i anachronizm
![]() Cały Episkopat napisał co prawda w czerwcu, że wykonywanie in vitro "sprawia samowykluczenie z Komunii eucharystycznej do czasu otrzymania przebaczenia w sakramencie pokuty i pojednania", [cytat] 2. Kanibale z dzikich plemion posuneli sie jeszcze bardziej w konsumcji tego surowca ![]() 3. A tam ich prorocy i szamanie.....a i u naszych naukowcow i lekarzy w kulturze chrzescijanskiej byl wplyw religii na ustalenie tej normy. Podobnie jest z aborcja, in-vito i innymi sprawami. [ Ostatnio edytowany przez: ex-rak 07-01-2011 23:31 ] |
Dzong_2 | Post #3 Ocena: 0 2011-01-07 23:25:23 (15 lat temu) |
Z nami od: 09-03-2010 Skąd: Pyongyang |
Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia.
Może odbiegnę trochę od tematu ale ostatnio rozśmieszyła mnie wiadomość na temat tego że spora masa Polaków oburzyła się jak media w UK podały że Polska leży w europie wschodniej ![]() ![]() Pewnie nie rozumiesz nadal... Ale do tematu: Przyjęte normy obowiązują Ciebie nie ich , boli Ciebie że mają po parę żon a czy wiesz że muszą je utrzymywać i zapewniać byt ? przeciętnego araba stać tylko na 2 żony.Czy znasz przeciętną rodzinę która wyznaje Islam ? Czy rozmawiałeś z nimi jak żyją , co myślą ? Naczytałeś się za dużo onetu/wp i trochę za dużo tvn-u ... Porozmawiaj z ludzmi na ulicy dowiedz się jak żyją jak praktykują wiarę a później komentuj , ta sama nagonka trwa teraz na kościół w Polsce wybryk 1 gościa potrafi zniszczyć pracę 100 uczciwych ludzi nie zapinaj o tym!!! a media podają tylko złe wiadomości nie ma tam miejsca na dobre wiadomości. Super Atom KIM !
|
Post #4 Ocena: 0 2011-01-08 01:41:55 (15 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Post #5 Ocena: 0 2011-01-08 08:17:05 (15 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
|
|
ex-rak | Post #6 Ocena: 0 2011-01-08 11:32:14 (15 lat temu) |
Z nami od: 25-03-2007 Skąd: WILMSLOW |
Takoz i w ich pojeciu "cywilizowanym swiecie"
1.zakazane jest obnazanie sie, picie alkoholu itd ze wzgledow etycznych jak i zdrowotnych. 2. to cywilizowani MY przez wieki kolonizowalismy ludy Azji, Afryki, Ameryki panoszac sie i narzucajac zwyczaje, krytykując ich styl życia, jednocześnie czerpiąc garściami z zasobow ludzkich i bogactw naturalnych. I jakos nie bylo problemu. To my jezdzac na wakacje do Dubaju, Egiptu, Tunezji obnazamy sie do kostiumow kapielowych, dekoltow, krotkich spodenek, calujemy sie publicznie itd. 3. To my w ramach promocji cywilizacji (czytaj wlasnych interesow) prowadzilismy kampanie kolonizacyjne (np. Cortez, Pizzaro, wojny burskie, powstanie bokserow, Wietnam, no i interwencja w Kuwejcie, Srebenica). Naloty na Warszawe, Drezno, Hiroszime, Hanoi, Bagdad nie sa takze chlubne. 4. Kiedys bylo odwrotnie. To oni przybywali do ciemnej Europy. The University of Al-Karaouine or Al-Qarawiyyin (Arabic: جامعة القرويين ![]() 5. Oczywiscie, czesc pewnie chce zachowac prymitywne zwyczaje, ale Ty generalizujesz na podstawie waskiej skrajnej grupy i o Ty nie chcesz sie dostosowac do naszej cywilizowanej normy jak jest tolerancja do innych zwyczjow, religii, tozsamosci narodowej. W wiekszosci muzulmanie dostosowuja sie do naszych praw i norm (tolerancja powinna byc jedna z tych norm). Tych podstawowych norm. Podobnie można powiedziec z Polakami. Przyjezdzaja tu tlumnie, większość ma slabe wykształcenie (więc i pożytek dla gospodarki z nich niewielkie), i czesc z nich kradnie, gwalci, morduje, wyludza benefity i socjaly, jest nietolerancyjna i ksenofobiczna, zyje na ulicach, kultywuje polskie tradycje, chodzi to kosciola katolickiego, który np. nie zapewnia rownosci plci (kobieta nie może być kaplanem). I tak dalej, i tak dalej........... [ Ostatnio edytowany przez: ex-rak 08-01-2011 12:05 ] |
Post #7 Ocena: 0 2011-01-08 12:25:38 (15 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
MrCiapek | Post #8 Ocena: 0 2011-01-08 13:54:33 (15 lat temu) |
Z nami od: 05-08-2010 Skąd: Coventry |
Dzong_2 napisal.......
Przyjęte normy obowiązują Ciebie nie ich , boli Ciebie że mają po parę żon a czy wiesz że muszą je utrzymywać i zapewniać byt ? przeciętnego araba stać tylko na 2 żony.Czy znasz przeciętną rodzinę która wyznaje Islam ? Czy rozmawiałeś z nimi jak żyją , co myślą ? Naczytałeś się za dużo onetu/wp i trochę za dużo tvn-u ... Porozmawiaj z ludzmi na ulicy dowiedz się jak żyją jak praktykują wiarę a później komentuj , ta sama nagonka trwa teraz na kościół w Polsce wybryk 1 gościa potrafi zniszczyć pracę 100 uczciwych ludzi nie zapinaj o tym!!! a media podają tylko złe wiadomości nie ma tam miejsca na dobre wiadomości Coz,jesli chodzi o kontakty z rodzina ktora wyznaje Islam mnie wystarczy to ze 8-9 letni Pakistanczyk w kebabie(All Shazan,czy cos takiego,na Stratford road w Birmingham mowi do mnie:WYPIERDALAJ,zaraz po tym jak zobaczyn nas z kolega wchodzacych do srodka,tak wiec wybaczcie ale oduszcze sobie blizsze kontakty z jego rodzina,lub tez fISH&CHIPS na High Street w Leamington,szeroko rozesmiany wyznawca Islamu mowi do mnie na powitanie w swoim szacownym lokalu Polish Kurwa,jak w koncu doszlismy chodzilo o Polish Girl is Good(Kurwa)to ze nasze dziewczyny chetnie sie udzielaja wiemy wszyscy ale dlaczego on musi mnie o tym informowac,mam siostre i kurwa nie jest,moge czuc sie obrazony,w pierwszym przypadku nienawisc rasowa i w drugim czyste hamstwo tepego czlowieka ktory pokazal jak szanuje innych,Tak wiec Dzong _2,skwituje twoj komentarz dluuuugim bekiem barana,beeeeeeeeeeeee |
MrCiapek | Post #9 Ocena: 0 2011-01-08 13:59:32 (15 lat temu) |
Z nami od: 05-08-2010 Skąd: Coventry |
przepraszam ze nie zrobilem przerwy miedzy moja a Dzong_2 wypowiedzia i przekrecilem litery,takie glupoty o dobrej woli Islamistow i jacy oni sa dobrzy i tolerancyjni zawsze podnosza mi cisnienie
|
LekarzDrzew | Post #10 Ocena: 0 2011-01-08 15:11:48 (15 lat temu) |
Z nami od: 28-12-2009 Skąd: Mansfield |
Cytat: 2011-01-08 12:25:38, sniper00 napisał(a): a ilu polaków podkłada bomby w metrze? Bylo juz tu o IRA, ale to niewygodny temat, wiec lepiej nie odpowiadac. |