Bronic, albo oskarżac, nigdy nie można lekceważyc przeciwnika. Może byc tak,że to cygański basior spuści wpierdol tobie.
Str 74.3 z 131 |
temat zamknięty | nowy temat | Regulamin |
---|---|
BADmanners | Post #1 Ocena: 0 2010-07-28 15:30:45 (15 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 23-04-2010 Skąd: liverpool |
Filozofią bym tego nie nazywał, no to narazie ty jeden się odezwałes...a reszta chyba dalej będzie biadolic o ucisku.
Bronic, albo oskarżac, nigdy nie można lekceważyc przeciwnika. Może byc tak,że to cygański basior spuści wpierdol tobie. Tu nadaje radio VAVAMUFFIN.
|
Post #2 Ocena: 0 2010-07-28 15:43:30 (15 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
BADmanners | Post #3 Ocena: 0 2010-07-28 15:57:14 (15 lat temu) |
Ja czy ciupek?-bo on ma cos z ziołem w opisie.
Wytknięcie było celowe i generalnie staram się tego nie robic, jak ktoś używa mózgu to nawet z niekoniecznie idealnie podanego przykładu wyciągnie intencje autora, jak chociażby ukazanie analogii. Natomiast kiedy okazało się, że twój film nie pasuje jak ulał, strzeliłes focha. Nigdzie nie mówiłem ,że kazik najmądrzejszy, czasem rymowane predzej dotrze do łbów coniektórych. A teraz jestem nacpany czy nie? skąd wogóle masz takie informacje na mój temat? Wnioskuje,że z oazy mądrości- You Tube. Tu nadaje radio VAVAMUFFIN.
|
Post #4 Ocena: 0 2010-07-28 16:08:34 (15 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
BADmanners | Post #5 Ocena: 0 2010-07-28 16:15:22 (15 lat temu) |
Tego właśnie nie lubie, takiego wrzucania do jednego wora i generalizowania. idąc Twoim tokiem myślenia, to tych co się aktualnie wypowiadają w temacie: alkohol, co pijecie można bez powodu obrażac i pisac np:
nachlałes się znowu,że tak bredzisz? A owszem palę, a za gówno uważam alko, ile to ludzi zabitych w wypadkach, ile rodzin rozbitych? czekam na przypadki zgonów po maryśce, nawet jak znajdziesz 2 udokumentowane(w co szczerze wątpie) to i tak będzie to ułamek promila do szkód wynikających z chlania. i rym dla ciebie: pale ,ale nie stale bo ten co pali stale, ma tylko jedno na świat spojrzenie, jak ten co niepali wcale. Tu nadaje radio VAVAMUFFIN.
|
|
|
Post #6 Ocena: 0 2010-07-28 16:19:34 (15 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
czerstwiak | Post #7 Ocena: 0 2010-07-28 19:52:17 (15 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 02-04-2010 Skąd: Cimcimrymcie Male |
W Amsterdamie islamizacja wyglada tak: kebab, kebab, kebab, kebab, McGonald`s, kebab, kebab
![]() "Krytykować może każdy idiota i większość z nich to czyni" Sir Winston Churchill
To ja, wasz szwagier.
![]() |
Post #8 Ocena: 0 2010-07-28 20:27:42 (15 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
znowu-ciupek | Post #9 Ocena: 0 2010-07-28 21:16:40 (15 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 19-02-2010 Skąd: hove |
Cytat: 2010-07-28 15:30:45, BADmanners napisał(a): Bronic, albo oskarżac, nigdy nie można lekceważyc przeciwnika. Może byc tak,że to cygański basior spuści wpierdol tobie. Nigdy nie wykluczam takiej możliwości... Gdyby za każdy wpierdol jaki dostałem w życiu ktoś zapłacił mi 100funa to pojechałbym na zajebiste wakacje(może by starczyło na objechanie Skandynawii dookoła).Nigdy się nawet się nie wstydziłem jak od lepszego wpr dostałem.W myśl zasady "co się dostanie to się nie kupi".Zresztą żebów mi próchnica nie zjadła i dziurawy usmiech zawdzięczam właśnie swojemu usposobieniu. |
BADmanners | Post #10 Ocena: +1 2010-07-31 21:27:45 (15 lat temu) |
Dziś rano wykorzysując sytuację, że miałem okazję do rozmowy z oridżinal-muslim, który od 40 lat mieszka w UK, postanowiłem zadac mu kilka pytan w związku z powyższym wątkiem.Dodam,że Saaed pochodzi z Indii, i chcąc go krótko scharakteryzowac uzyje znanego określenia-jest to człowiek "do rany przyłóż".
Co z tym mięsem wieprzowym, dlaczego?tylko ze względu na koran? -Nie tylko, świnia to brudne zwierzę, zeżre wszystko włącznie z gównem. No ale przecież inne zwierzęta też nie są za czyste jak kury czy przepiórki?A jednak spożywacie? -Tak, ale one spożywają inny pokarm, nie jedzą gówna Co sądzisz o radykalnych terrorystach, czy to też islam? -Tak, to też islam, ale nie ma wątpliwości,że to źli ludzi. Ale powiedz co byś zrobił gdyby ktoś wszedłby do twojego domu i chciął zając twoje mienie? chciał cie zamordowac?( była to oczywista aluzja do ameryki).Za największych terrorystów uważam amerykanów, na czele z ich prezydentem, który paradoksalnie wywodzi się z islamu, jeżeli rozwiniesz jego pełne nazwisko pojawi się tam człon-muhamad. Ich reakcja nie jest niczym dziwnym, gdybym ja uderzył teraz ciebie(czyli mnie) to napewno byś mi oddał.To proste.Przypomnij sobie co zrobili z książną Dianą, przecież to nie był wypadek. Czy islam to najważniejsz religia? -Nie, Bóg stworzył 4 religie, islam jest ostatnią z nich Czy islam chce przekonwertowac pozostałe wyznania na swoją modłę? -Nie, uznajemy Abrahama i Jezusa z tą różnicą,że jest inne podejscie co do jego śmierci. Obecne życie to tylko krótki etap w naszej drodze, islam o wiele większą wagę przywiązuje do życia po śmierci- tam dopiero będzi można zaznac prawdziwego życia. ok. więc podaj faję w pozytywnej relacji ![]() Jezeli ktos ma jakies konkretne pytania, mogę je zadac w następną sobotę, no chyba ,ze macie pod ręką kogos podobnego. A szczekanie,że mięsa nie jedzą, albo ,że biją kobiety jest trochę nie na miejscu bo Polacy robią dokładnie to samo z krzyżykiem zawieszonym na szyi.On sam to powiedział jak cie atakują to wal w mordę,ale jak cie nikt nic nie robi to ch..j ci do tego że ma burkę albo dwie.(to akurat ja) chrześcijańskie metody [ Ostatnio edytowany przez: BADmanners 31-07-2010 21:37 ] Tu nadaje radio VAVAMUFFIN.
|