MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Islamizacja Europy ...

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 73.3 z 131 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 72.3 | 73.3 | 74.3 ... 129 | 130 | 131 ] - Skocz do strony

Str 73.3 z 131

temat zamknięty | nowy temat | Regulamin

znowu-ciupek

Post #1 Ocena: 0

2010-07-27 20:57:51 (15 lat temu)

znowu-ciupek

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 19-02-2010

Dalecy jesteśmy od klepania się po ramionach-z prostej przyczyny...
Gdybyś częsciej tu zaglądała to wiedziałabyś że nie pałamy do siebie sympatią także kółko wzajemnej adoracji to muka...
Przypadkowo odkryłem że nie dokońca trafnie zaszeregowałem sobie Kwakwarakwa do czego się uczciwie przyznaje publicznie.Nie czyni to z nas nie wiadomo jakich kumpli

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Post #2 Ocena: 0

2010-07-27 21:23:36 (15 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Post #3 Ocena: 0

2010-07-27 21:34:43 (15 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

karenblue

Post #4 Ocena: 0

2010-07-27 23:20:43 (15 lat temu)

karenblue

Kobieta

Z nami od: 18-07-2010

crochet a gdzie ja napisalam ze szyizm to nie islam , co? Widzę , że to nie ja a ty masz kłopoty ze zrozumieniem treści , albo z oczami.
Szyizm to odłam islamu stanowiacy nie wiercej niż 10 procent wyznawców , bardzo radykalny i skrzywiony przez pseudo duchowych przywódców , samozwańczych psycholi. Iran , Irak i reszta , szczególnie przytaczana tutaj jako przykłady to własnie szyizm i sławny chomeini oraz jego skrzywione prawo.
Nie ma jednak sensu porównywac ich do sunnitów bo to zupełnie inna bajka , zwalczają się nawzajem , nie akceptują i propagują inną kulturę.

Możesz sobie po mnie jeździć a ja i tak mam to gdzieś , pokazujesz tylko odpowiedni poziom zresztą nie odbiegający od kilku ludzi tutaj.
Jak dla ciebie moge być niedouczona , garbata gruba i brzydka i co tam sobie jeszcze dodasz.

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Post #5 Ocena: 0

2010-07-27 23:34:16 (15 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

karenblue

Post #6 Ocena: 0

2010-07-28 07:27:25 (15 lat temu)

karenblue

Kobieta

Z nami od: 18-07-2010

Owszem napisałam ..... z krajów szyickich czyli de facto z kultury nie akceptowanej przez świat islamu .... i to podtrzymuję. Szyici swojej wiary nie stosują tylko na podstwaie koranu zresztą daleko odbiegli o załozen islamu.Takie podstawy to uczeń w szkole wie.
Pani mądralińska powinna jednak wiedzieć , że religia to nie wszystko a pewne zachowania biorą się równiez z kultury.
Nasza stara kultura aż tak bardzo od tej islamskiej nie odbiegała , jeszcze nie tak dawno panował patriarchat i kult męzczyzny a kobieta sama nie wychodziła , nie pracowała tylko wychowywała dzieci.
A pani prawie mądra (wole być prawie niż mądralińska) na temat wahhabizmu może ci elaborat napisać ( widzę ze z poprawną pisownią masz tez na bakier) , problem tylko w tym , że ty i tak wiesz swoje i nieby najlepiej bo wedle ciebie twoja prawda jest najtwojsza.
Wahhabizm to odłam który kultywuje powrót do źródeł , Wahhabici to w szczególności Arabia Saudyjska. Dlatego , że uważają o wyższości Islamu nad innymi religiami i generalnie mają niechęć do mieszania religii i kultur to facet wahhabita nie może poślubić kobiety z innego kręgu kulturowego.
To tak jak chrześcijański mormon.I tutaj też można porównać skrajnośc i ortodoksyjnośc mormonów z ortodoksyjnością wahhabitów.
Typowym wahhabitą który islamizuje europę (hahaha) jest ksiąze Al Saud który własnie w ramach islamizacji europy a może nawet i polski sfinansował operację rozdzielenia polskich bliźniaczek syjamskich w Rijadzie.

Crochet , rób mi te testy , rób. Kto pyta nie bładzi. Widzę że pod przykrywką głupiego jadu chciałabyś się czegoś nauczyć.
Jesteś typowa przedstwicielką polskiej emigracji ( mam nadzieję ze wiesz o czym piszę)i cieszę sie ze "znam" cię tylko z forum.

I pisz na temat , nie offtopuj.

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

BADmanners

Post #7 Ocena: +1

2010-07-28 07:37:56 (15 lat temu)

BADmanners

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 23-04-2010

Zastanawiający jest fakt, że pewne rzeczy wytykacie w mig(jak chociażby link podany przez karenblue)-że to nie na temat, natomiast film z czarnymi wandalami zdobywa poklask, to was podkręca, choc tak samo w temacie nie jest(czy czarny bił ją koranem po głowie?).

A teraz rada dla uciśnionych:
-nie podoba się w UK to ryanair, wizzair cały czas działają, zawsze można wrócic do polszy,chociaż z drugiej strony mamy tu kilku masochistow co cierpią ,ale trwają- bo to oni ponoc królestwo niebieskie oglądac będą.

Przykro mi,że moi rodacy dają sie tak gnoic, mam wrażenie,że wielu z ujadających tu zza kanapy ratlerków nigdy nie zaznało prawdziwego życia.biłes się kiedys na ulicy, umiesz się postawic w słusznej sprawie?(pytania retoryczne,wole nie znac odpowiedzi i wierzyc,ze jeszcze są tacy co się nie poddali) Jeszcze raz pytam co z Wami? Jak ktos obrazi Twoją kobietę to co zrobisz? zapytasz o rade na MW, i poprosisz o link do strony ,którą dodasz do ulubionych i będziesz się nakręcał wieczorami, że prawo po twojej stronie? obawiam się, że tak.

darmowe porady badmanners:

Jeżeli obrazi Cię muslim zrób to:
-opisz to na MW
-poproś o podobny tematycznie film, dostaniesz go szybko- to sprawi,że nie będziesz już wyalienowany ze swoim problemem
-Litania o przywrócenie Królestwa Polskiego, naucz się tego na pamięc i kąsaj szubrawców gdzie tylko się da.

Tu nadaje radio VAVAMUFFIN.

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Post #8 Ocena: 0

2010-07-28 10:17:38 (15 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

BADmanners

Post #9 Ocena: 0

2010-07-28 11:25:45 (15 lat temu)

BADmanners

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 23-04-2010

Cytat:

2010-07-27 20:10:01, kwakwarakwa napisał(a):
Cytat:

2010-07-27 19:55:00, karenblue napisał(a):
http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80708,6905321,Zlecil_zbiorowy_gwalt_na_wlasnej_zonie__Jest_proces.html

Co ten artykuł ma wspólnego z tamtym filmikiem?

Kwakwarakwa, w takim razie mi nie pozostaje nic innego jak zapytac, co ten artykuł ma wspólnego z Twoim filmikiem, przecież tamto zdarzenie miało miejsce w Iranie, artykuł dotyczy Europy, więc jak to czasem masz w zwyczaju:
co ma piernik do wiatraka?

natomiast krokiet ty mały znawco bliskiego wschodu powiedz, nauczyłes się juz litanii?

ps.
http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80277,8183057,Przewodnik_po_austriackich_basenach_z_rasizmem_w_tle.html

a tu artukuł i pytanie do ratlerków szczekających zza kanapy, rozumiem,że podoba wam się to co piszą m.in. o Polakach, bo wy piszecie dokładnie w ten sam sposób.

[ Ostatnio edytowany przez: BADmanners 28-07-2010 11:42 ]

Tu nadaje radio VAVAMUFFIN.

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

znowu-ciupek

Post #10 Ocena: 0

2010-07-28 15:21:42 (15 lat temu)

znowu-ciupek

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 19-02-2010

Cytat:

2010-07-28 07:37:56, BADmanners napisał(a):

Przykro mi,że moi rodacy dają sie tak gnoic, mam wrażenie,że wielu z ujadających tu zza kanapy ratlerków nigdy nie zaznało prawdziwego życia.biłes się kiedys na ulicy, umiesz się postawic w słusznej sprawie?(pytania retoryczne,wole nie znac odpowiedzi i wierzyc,ze jeszcze są tacy co się nie poddali) Jeszcze raz pytam co z Wami? Jak ktos obrazi Twoją kobietę to co zrobisz? zapytasz o rade na MW, i poprosisz o link do strony ,którą dodasz do ulubionych i będziesz się nakręcał wieczorami, że prawo po twojej stronie? obawiam się, że tak.

Widzisz uderzyłeś w stół i nożyce się odezwały.Nie potrzebuję słusznej sprawy żeby sie bic.Jak chcesz się przekonać co robię jak ktoś obraża moją żone to przyjedz i ją obraz.każda wymówka jest dobra żeby komuś jebnąć i nigdy się z tym nie kryłem.
Odpowiadając na dalsze pytania to :stawiam się zawsze nie tylko w słusznej sprawie a co do bicia to na ulicy niezbyt często się biłem...częściej w dyskotekach,w szkole(jak jeszcze chodziłem) i w pracy.
Czy to coś zmienia w twojej filozofii?
To że wrzuciłem sobie link do ulubionych to tak na wszelki wypadek.Jak się pobije z białym inaczej żebym sie miał jak od oskarżania o napaść rasistowską bronić

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Strona 73.3 z 131 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 72.3 | 73.3 | 74.3 ... 129 | 130 | 131 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,