MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Islamizacja Europy ...

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 72.3 z 131 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 71.3 | 72.3 | 73.3 ... 129 | 130 | 131 ] - Skocz do strony

Str 72.3 z 131

temat zamknięty | nowy temat | Regulamin

znowu-ciupek

Post #1 Ocena: 0

2010-07-27 20:14:14 (15 lat temu)

znowu-ciupek

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 19-02-2010

Cytat:

2010-07-27 20:08:14, karenblue napisał(a):
Taaa, problem tylko taki , że sędzia w tej sprawie może być takim samym dwiantem bo da wyrok w zawiasach a psyche tej kobiety zniszczona na zawsze. To tylko pierwszy z brzegu przykład , można ich mnożyć i mnożyć a zywym jestem ja.

Sędzia też człowiek , tak samo jak kapelan gwałcący młodych chłopców albo obmacujący dziewczynki na religii.

Dewiant to dewiant co nie oznacza że KAŻDY jest taki sam.

Taa tylko u tych prymitywów to nie tylko sędzia,ale całe to ich prawo...za posiadanie bibli grozi tam co najmniej odsiadka.Strach pomyśleć co grozi jakby ktoś chciał w Bagdadzie kościól katolicki zbudować.Tylko im się pozwala meczety w Europie budować

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

karenblue

Post #2 Ocena: 0

2010-07-27 20:16:24 (15 lat temu)

karenblue

Kobieta

Z nami od: 18-07-2010

Ja różnicy nie widzę bo psychol to psychol.
Tam psychole stworzyli jakieś tam prawo a tu psychol chciał na kasie zaoszczędzić (TYLKO)
Widzę , że cię w oczy kole polska dewiacja która od tej islamskiej w sensie daleko nie odbiega.

Mało wiecie , nawet się nie wysilicie sprawdzić na podstawie czego takie a nie inne prawo w Iranie funkcjonuje bo do tego co napisane w koranie to ma sie jak pięśc do nosa i do stricte religii również.
Tak samo jak zachowanie polaczka ma się do zasad biblijnych.

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

znowu-ciupek

Post #3 Ocena: -1

2010-07-27 20:19:59 (15 lat temu)

znowu-ciupek

Mężczyzna

Konto zablokowane

Cytat:

2010-07-27 20:16:24, karenblue napisał(a):
Tam psychole stworzyli jakieś tam prawo a tu psychol chciał na kasie zaoszczędzić (TYLKO)
Widzę , że cię w oczy kole polska dewiacja która od tej islamskiej w sensie daleko nie odbiega.

Mało wiecie , nawet się nie wysilicie sprawdzić na podstawie czego takie a nie inne prawo w Iranie funkcjonuje bo do tego co napisane w koranie to ma sie jak pięśc do nosa i do stricte religii również.
Nadal nie widzisz różnicy....Polaczek stanie za to przed sądem razem z kumplami rajtuznikami do wynajęcia i też na brak urozmaicenia w życiu erotycznym nie będą narzekać.
Tam prawo jest prawem zwierząt,bo to zwierzęta

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

karenblue

Post #4 Ocena: 0

2010-07-27 20:27:25 (15 lat temu)

karenblue

Kobieta

Spoko , rozumiem

Kłaniam się uniżenie i zmykam bo dalsza dyskusja sensu nie ma.

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Post #5 Ocena: 0

2010-07-27 20:30:57 (15 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

znowu-ciupek

Post #6 Ocena: 0

2010-07-27 20:31:40 (15 lat temu)

znowu-ciupek

Mężczyzna

Konto zablokowane

Cytat:

2010-07-27 20:27:25, karenblue napisał(a):
Spoko , rozumiem

Kłaniam się uniżenie i zmykam bo dalsza dyskusja sensu nie ma.
Nam sie nie kłaniaj-nie godni jesteśmy twoich pokłonów....W przeciwieństwie do bożka który za zabijanie niewiernych obiecuje ileś tam dziewic po śmierci

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Post #7 Ocena: 0

2010-07-27 20:33:41 (15 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

znowu-ciupek

Post #8 Ocena: 0

2010-07-27 20:38:58 (15 lat temu)

znowu-ciupek

Mężczyzna

Konto zablokowane

Cytat:

2010-07-27 20:33:41, kwakwarakwa napisał(a):

zniknęłaś, ale dopiszę...

Cytat:

2010-07-27 20:16:24, karenblue napisał(a):

Psychol z Polski pójdzie pierdzieć, tamtych na służbie nawet nikt nie będzie szukał, bo i nie ma powodów ku temu.

Cytat:

Nic mnie nie kole:))
Ja nie piszę, że w Polsce dzieje się dobrze...
Osobiście nie darzę kościoła szacunkiem, chociażby za to, że tolerują gnidy.
Wiem, że w Polsce nie jest najlepiej, ale to nie ten temat.

Cytat:

Możesz mi pokazać, gdzie w tym artykule, który zresztą sama wrzuciłaś jest wzmianka, że on czytał biblię, jest katolikiem itp?
Może i Cie nie lubie,ale przyznaje że w niektórych kwestiach się myliłem co do Ciebie i to grubo....

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

karenblue

Post #9 Ocena: 0

2010-07-27 20:52:25 (15 lat temu)

karenblue

Kobieta

KWAKWARAKWA , skoro już tak pytaniowo się odniosłes to jeszcze ci odpowiem.

Nie każdy psychol z polski idzie siedzieć , psychol wywodzi się z chrześcijańskiego kręgu kulturowego i czy czyta biblię czy nie to nie ma znaczenia tak samo jak nie ma znaczenia czy ów sędzia czyta koran. Sedzia pozornie z kultury islamu ale niestety iran do islamu ma daleko.
Szanujący się muzułmanin nigdy takich zachowań nie poprze i nie będzie sie identyfikował.

Doskonale wiem o co w tym wątku chodzi , doskonale rozumiem wasze intencje i tym bardziej mi wstyd że cała dyskusja oparta jest na stereotypach , propagandzie i sensacyjnych filmikach rodem z krajów szyickich czyli de facto z kultury nie akcpetowanej przez islam.

Cały wątek jest kółkiem wzajemnej adoracji kilku osób które ku większemu bicia piany i nakręcaniu się będa wklejać film za filmem i klepać się po ramieniu.
Myślałam , że może rozwinąć się jakaś normalna dyskusja na argumenty czy fakty ale niestety wam wiedzy brakuje a aferami na wzór detektywa Rutkowskiego nakręcac się nie będę.

Najlepiej sobie pogeneralizować , ponarzekać , nakręcić się że niedługo to Islam zaleje Europę.
A ja i tak uważam , że nie islam ale psychole i dewiacje same w sobie. Z każdej kultury.

No , to klepcie i nakręcajcie się dalej , jak na kółku różańcowym.

Acha i jeśli temat wątku to "Islamizacja Europy" to chyba wszyscy zaczeli nie na temat pisac a już najbardziej wklejacze sensacyjnych filmików.

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

galadriel

Post #10 Ocena: 0

2010-07-27 20:57:17 (15 lat temu)

galadriel

Kobieta

Z nami od: 29-01-2009

Cytat:
No , to klepcie i nakręcajcie się dalej , jak na kółku różańcowym.

Pozdrawiam Was bracia ateisci i wszyscy inni juz dawno nie praktykujacy i (praktykujacych zreszta tez) katolicy z tegoz samego chrzescijanskiego kregu kulturowego
i po ramieniu lojalnie poklepuje

Gal
Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy. Ostatni Kontynent, Terry Pratchett

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Strona 72.3 z 131 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 71.3 | 72.3 | 73.3 ... 129 | 130 | 131 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,