MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Islamizacja Europy ...

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 64.3 z 131 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 63.3 | 64.3 | 65.3 ... 129 | 130 | 131 ] - Skocz do strony

Str 64.3 z 131

temat zamknięty | nowy temat | Regulamin

ragazza

Post #1 Ocena: 0

2010-07-25 09:54:37 (15 lat temu)

ragazza

Kobieta

Z nami od: 08-07-2010

Cytat:

2010-07-25 00:29:04, Marciniak napisał(a):
Cytat:

2010-07-24 22:45:49, karenblue napisał(a):
Tak się troszczycie o kobiety , że niby mają w Islamie tak źle..... a może wynika to z tego , że wy jako faceci nie podołalibyście temu czego ich religia wymaga od męzczyzny , co?
Bo u nich jeśli facet nie jest w stanie utrzymać rodziny to nie ma honoru i nie jest facetem a kobieta jeśli pracuje to zatrzymuje swoje pieniądze dla siebie , nie ma obowiazku dawać na utrzymanie.
Ciekawa jestem , w jakich krajach arabskich byliście , że niby tak dobrze znacie zwyczaje? Chyba nigdzie a całą swoją wiedzę i teorię opieracie na medialnej propagandzie.

Taaaa jasne. Piszesz takie kocopołki że jedyne co mogę powiedzieć, to to że jestes wyprana przez propagandę.

U muslimów to kobieta musi dbać o wszystko, o dom, dzieci, utrzymanie, facet jest od tego aby chodzić na kawę do znajomych, gadać, kupować nowe szmaty, samochody i komórki oraz lać kobietę. dwie moje kuzynki w Niemczech się z nimi spiknęły i obie tego żałowały, mocno żałowały, jedna jest wolna, drugiej się nie udało i jest niewolnicą.

Tak się składa, że w czasie studiów byłem w kilku krajach arabskich i widziałem nieco więcej niż przeciętny turysta jeżdżący w tamte okolice, rozmawiałem z ludźmi i dowiedziałem się to i owo. Co do religii to się nie ośmieszaj pisząc ze oni są religijni - odwołują się do niej tylko wtedy kiedy mają interes a tak na co dzień to mają w dupie jej nakazy.

Ich kultura, że tak to nazwijmy jest podobna do murzyńskiej i cygańskiej - współcześnie kiedy nie ma wojen i użynania sobie głów dla zabawy tamtejsi faceci nie są do niczego przydatni - szczególnie to widać u murzynów - murzynki pracują i to często ciężko, murzyni w godzinach pracy chodzą po sklepach.

Ale pierdzielisz. :-o A ja znam zarowno muzulmanow jak i murzynow, ktorzy czesto wpadaja do nas w odwiedziny i sa normalnymi ludzmi. Ich zony - jedna skonczyla prawo, druga jest polozna w szpitalu, trzecia pracuje ze mna. Sa normalnymi kobietami, ich mezowie zajmuja sie z nimi dziecmi po rowno, gotuja obiady i nawet czesto je do nas przynosza np samosy, gdy wpadaja w odwiedziny. Te kobiety nie chodza pozawijane, chodza w dzinsach rurkach i obcislych koszulkach. Wiec nie uogolniaj, bo tak samo mozna wrzucic wszystkich Polakow do jednego worka. I nie zapominaj - w tym kraju jestes na takich samych prawach jak i oni. Przyjechales tu z obcego kraju do pracy, oni tez, wiec nie wywyzszaj sie, bo smiech mnie ogrania jak czytam ten watek. Nie pasuje Ci, to wracaj z powrotem do PL - tam bedziesz mogl nie-bialych palcem wytykac na ulicy, bo to tam 'normlane'.

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

BADmanners

Post #2 Ocena: 0

2010-07-25 10:31:00 (15 lat temu)

BADmanners

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 23-04-2010

Cytat:

2010-07-25 09:52:12, crochet napisał(a):
Odnosze wrazenie pania Badmanners ze twoja nienawisc do tego co ma zwiazek z religia katolicka i Polska zarazem wynika z tego ze w przeszlosci nieudal ci sie zwiazek z jakims ksiedzem lub siostra zakonna odrzucili twoja milosc i dlatego tyle goryczy przez ciebie przemawia. Jezeli mowimy o tolerancji to ty po tym co prezentujesz w swoich wypocinach to kolo niej nawet nie lezales.
Do pikla powiadasz no coz pewniem tam pojdziesz.

Odnoszę wrażenie panie crochet, że twoja nienawiśc do islamu wynika z tego że w przeszłości nie udał ci się związek z jakimś ahmedem, bądź może nie smakowało ci jego nasienie i stąd tyle jadu w stosunku do islamu.Osobiście jestem w związku z kobietą, z którą uprawiam sex, również analny(niebo nie dla mnie).Nie mam zapędów homoseksualnych, w związku z tym związek z księdzem nie wchodzi w rachubę. KK gardzę za obłudę i kłamstwo.Co do tolerancji, to nie jestem tolerancyjny, wogóle tolerancja to wyświechtane słowo. Tolerancja to w większości przypadków zgadzanie się na rzeczy, których nie akceptujemy.Ludzie oszukują się, że są tolerancyjni, taki bliski przykład: ktoś akceptuje np. gejów i lesbijki ,a nienawidzi muzułmanów...to jak z nim jest? jest tolerancyjny czy nie. Nigdy nie powiedziałem, że jestem tolerancyjny.

[ Ostatnio edytowany przez: BADmanners 25-07-2010 10:32 ]

Tu nadaje radio VAVAMUFFIN.

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Alter_Ego

Post #3 Ocena: 0

2010-07-25 11:27:09 (15 lat temu)

Alter_Ego

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 14-04-2010

Cytat:

2010-07-25 09:52:12, crochet napisał(a):
w przeszlosci nieudal ci sie zwiazek z jakims ksiedzem lub siostra zakonna odrzucili twoja milosc i dlatego tyle goryczy przez ciebie przemawia.

Cytat:

2010-07-25 10:31:00, BADmanners napisał(a):
Odnoszę wrażenie panie crochet, że twoja nienawiśc do islamu wynika z tego że w przeszłości nie udał ci się związek z jakimś ahmedem, bądź może nie smakowało ci jego nasienie i stąd tyle jadu w stosunku do islamu.Osobiście jestem w związku z kobietą, z którą uprawiam sex, również analny(niebo nie dla mnie).Nie mam zapędów homoseksualnych, w związku z tym związek z księdzem nie wchodzi w rachubę.

Panowie chyba pomylili wątek ;-)
www.mojawyspa.co.uk/forum/47/27552/co-podnieca-facetow

[ Ostatnio edytowany przez: Alter_Ego 25-07-2010 11:28 ]

"Przez życie trzeba przejść z godnym przymrużeniem oka, dając tym samym świadectwo nieznanemu stwórcy, że poznaliśmy się na kapitalnym żarcie, jaki uczynił, powołując nas na ten świat." S.J.Lec

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Post #4 Ocena: 0

2010-07-25 11:59:58 (15 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

WinstonSmith

Post #5 Ocena: 0

2010-07-25 12:33:36 (15 lat temu)

WinstonSmith

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 01-12-2009

Cytat:

2010-07-25 08:38:53, BADmanners napisał(a):
Wnoszę o założenie nowego wątku pt. Beneficiarze i alkoholicy z polszy zalewają Europę.To chyba będzie w podobnym tonie. Ok, psa nie wpuścił-złamał prawo, ale to nie ma nic wspólnego z islamizacją.

>>ale to nie ma nic wspólnego z islamizacją.
a niby z czym?
Ihr Präsident, unser Premierminister, Ваш премьер-министр, наш президент, czy m

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

BADmanners

Post #6 Ocena: 0

2010-07-25 13:12:30 (15 lat temu)

BADmanners

Mężczyzna

Konto zablokowane

Zachowanie kierowcy,miało podłoże religijne, ale to raczej incydent, wykroczenie- nie nazywałbym tego potopem i nie budowałbym apokaliptycznych wizji wokół tego zdarzenia jak to niektórzy na tym forum robią.Rada miasta zajęła sę problemem i każdy myślący kierowca w trosce o pracę nie powtórzy już tego zachowania.Jeżeli zobaczę w ciągu najbliższego tygodnia doniesienia,że muzułmańscy kierowcy odmawiają wstępu do pojazdów niewiernym i psom,że następuje eskalacja zjawiska islamizacji to przeprosze wszystkich ,a marciniakowi kupie kwiaty.

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Post #7 Ocena: 0

2010-07-25 13:55:29 (15 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

BADmanners

Post #8 Ocena: 0

2010-07-25 14:41:15 (15 lat temu)

BADmanners

Mężczyzna

Konto zablokowane

Nie wiem dlaczego deprecjonujesz swoją(naszą jako Polaków) wartośc, ja jestem jeszcze lepszy od tych 2 przykładów, 3 x w tygodniu pracuje 4 godziny, a pisze sobie 11(udowodnic tu i teraz namacalnie oczywiście nie mogę, ale tak jest),placówka jest oddalona od siedziby głównej, a zaufanie które zdobyłem wcześniej-teraz procentuje. Dla równowagi też podam drugi przykład: moja koleżanka Ola w związku z odmowną odpowiedzią swojego szefa na prośbę o dzien wolny w dniu jej urodzin, wywróciła stoł w restauracji, w której pracowała, otrzepała pył z kolan( jak to się mówi) i wyszła.
Trza się cenic, i nie stawiac niżej;-)

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Post #9 Ocena: 0

2010-07-25 15:06:04 (15 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Post #10 Ocena: 0

2010-07-25 16:56:52 (15 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Strona 64.3 z 131 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 63.3 | 64.3 | 65.3 ... 129 | 130 | 131 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,