Str 63.3 z 131 |
temat zamknięty | nowy temat | Regulamin |
---|---|
Post #1 Ocena: 0 2010-07-24 23:45:33 (15 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Post #2 Ocena: 0 2010-07-24 23:57:19 (15 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
karenblue | Post #3 Ocena: +1 2010-07-25 00:06:33 (15 lat temu) |
Z nami od: 18-07-2010 Skąd: Wolverhampton |
Cały czas odnosisz sie do artykułu o zachowaniu kierowców w autobusie , owszem chore to , moim zdaniem również ale niestety takie sa realia , że nie da się żyć razem bez takich ekscesów właśnie przez tą wielokulturowośc. Kazy odmienny bedzie wymagał równego szacunku , co niestety nie jest możliwe. Czy to Arab , czy Azjata czy Latynos czy Europejczyk.
Ja ich zachowań nie bronię , obalam natomiast mity które były w wątku podnoszone. W Dubaju (jeśłi już dajesz Dubaj za przykład) jest duża swoboda i prawde mówiąc równie duża wielokulturowośc jak w UK więc przykład dla mnie mało trafiony. Niemniej jednak inne kraje , włąśnie szyickie bardzo swojego prawa bronią i od każdego turysty wymagają bezwzględnego respektowania. Odnosząc się do tych "idiotów" którzy Cie tak bawią to chyba nie chodzi tutaj o obronę muzułmanów ale o wytyk , że żadna kultura , religia czy mentalnośc nie jest doskonała , co więcej to nie ma co się wywyższać bo grzechy ma się takie same. To jest poprostu ludzkośc. |
Post #4 Ocena: 0 2010-07-25 00:12:59 (15 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Post #5 Ocena: 0 2010-07-25 00:29:04 (15 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
|
|
BADmanners | Post #6 Ocena: 0 2010-07-25 08:29:17 (15 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 23-04-2010 Skąd: liverpool |
karenblue- nie przetłumaczysz, odpuśc, kierowca nie wpuścił psa i wtedy islam zalał Europę.
A może nie dubaj i londyn, tylko naszą warsiawkę weźmy pod lupę. Banda popapranych katoli postawiła krzyż pod pałacem prezydenckim i nie pozwala go usunąc...nie i ch...! Chociaż było to ewidentne złamanie prawa, tzw. samowolka budowlana. normalny człowiek jak chce na działce dobudowac komórke na grabki, łopatki, taczki itd. to musi 3 miesiące po urzędach latac, czy to aby nie za blisko czereśni kowalskiego nie będzie stało. A tu trzeba episkopat, harcerstwo i nie wiem kogo jeszcze błagac, żeby zabrac te patyki sprzed pałacu [ Ostatnio edytowany przez: BADmanners 25-07-2010 08:33 ] Tu nadaje radio VAVAMUFFIN.
|
karenblue | Post #7 Ocena: 0 2010-07-25 08:31:16 (15 lat temu) |
Z nami od: 18-07-2010 Skąd: Wolverhampton |
Ale pitolenie trzy po trzy
W takim razie oni tacy religijni jak Ty Marciniak , do religii odwołujesz sie jak masz interes albo trwoga za portki łapie . W normalnych relacjach w nosie masz to co religia nakazuje. Hmmm...byłes w kilku krajach arabskich, ciekawe w jakich , co? Może w Iraku? W Afganistanie? Bo przykłady które przytaczasz w tym wątku to włąśnie oparte na szyitach są i na ich skrzywionej kulturze. No , powiedz , studiowałes tam? Tak , pitu pitu. Jeśli chodzi o Dubaj to mieszkałam tam przez rok i pół roku w Abu Dhabi. Ludzie z całego świata tam mieszkają , i żyją i sa zadowoleni i kupują apartamenty wakacyjne. Para ukarana za całowanie hahahaha a może oni poprostu się bzykali na plaży , co? Tak tak , tutaj w Europie to nawet to byłoby normalne bo przeciez wolnośc jest. Marciniak , zty stwierdzeniem , że kobieta musi dbać o utrzymanie to mnie rozśmieszyłes do łez...życze Twojej partnerce aby tak jak na przykład dubajskie żony musiała się spręzac o kasę hihi. Co do lania kobiet to jak duży jest odsetek takich facetów w Europie? Wśród Polaków? Zabijają dzieci , chleją , kobiety masakrują....ale tego nie widzisz co? Bo to ta super Europa , tu jest wolnośc i tu można. Oj ludzie ludzie , dobrze że w tym wątku jest was tylko kilkoro , dalej sobie twórzcie kółko wzajemnej adoracji. To jest włąśnie ta polska zaściankowość i "tolerancja" na zasadzie w d...ie byłes g...o widziałeś aleś najmądrzejszy. śmiechu warte |
BADmanners | Post #8 Ocena: 0 2010-07-25 08:38:53 (15 lat temu) |
Wnoszę o założenie nowego wątku pt. Beneficiarze i alkoholicy z polszy zalewają Europę.To chyba będzie w podobnym tonie. Ok, psa nie wpuścił-złamał prawo, ale to nie ma nic wspólnego z islamizacją.
ps.karenblue, marciniak Ci teraz nie odpisze bo w chwili obecnej znajduje się na lotniskowcu George Washington na Morzu Japońskim, gdzie z bliska obserwuje manewry amerykańsko- koreańskie, o których wkrótce będzie nam opowiadał jako naoczny świadek, tak samo jak o Dubaju, Afganistanie, sensie życia, prawie i o co tylko się nie zapytamy. [ Ostatnio edytowany przez: BADmanners 25-07-2010 08:56 ] Tu nadaje radio VAVAMUFFIN.
|
BADmanners | Post #9 Ocena: 0 2010-07-25 08:42:53 (15 lat temu) |
Cytat: 2010-07-25 00:12:59, crochet napisał(a): W Dubaju swoboda powiadasz? To powiedz to tej brytyjskij parze co sie calowala na plazy ( nie byli malzenstwem)i odpowiadaja przed sadem za zlamania prawa. Nie wydaje mi sie, chyba ze mi cos umknelo, ze w Europie kaze sie ludzi za calowanie na ulicy. Z drugie strony jesli takie prawo obowiazuje nalezy je respektowac - ale nie rozsmieszaj mnie swoboda w Dubaju prosze. To jeszcze nic, w Polsce za sex analny idzie się do piekła. Tu nadaje radio VAVAMUFFIN.
|
Post #10 Ocena: 0 2010-07-25 09:52:12 (15 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|