MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Islamizacja Europy ...

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 7 z 131 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 6 | 7 | 8 ... 129 | 130 | 131 ] - Skocz do strony

Str 7 z 131

temat zamknięty | nowy temat | Regulamin

Post #1 Ocena: 0

2010-02-12 08:36:09 (15 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Post #2 Ocena: 0

2010-02-12 11:24:57 (15 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Karolina_329

Post #3 Ocena: 0

2010-02-16 22:54:39 (15 lat temu)

Karolina_329

Kobieta

Z nami od: 09-02-2010

...à propos zbrojenia...moze tak maszynki do golenia glowy?

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

ewamik

Post #4 Ocena: 0

2010-02-17 01:00:47 (15 lat temu)

ewamik

Kobieta

Z nami od: 30-10-2007

Polska jest na razie za biedna,by muslimy osiedliły sie w niej chociaż......
Mam znajomeego księdza/Jest on proboszczem w małej miejscowości na wschodzie Polski.
Ostatnio opowiadał,że w tejże miejscowości jest ośrodek dla uchodźców z kraju muslimów(nie pamiętam skad)Mają tam takie sobie domki szeregowe.Nikt nie pracuje,bo wiadomo,że nie maja pozwolenia.Początkiem zimy podniesli larum,że jest za zimno w domkach i to jest jawna dyskryminacja itp.Od razu znalazł sie dodatkowy opał.Podobno mieli tak ciepło,że w środku zimy okna były pootwierane.
Oczywiscie za opał nikt nie płacił,za jedzenie również,ubrania,środki czystości.Mało tego,dostaja"kieszonkowe" miesięczne-każdy uchodźca.Okolicznym mieszkańcom,którzy ledwo wiąża koniec z końcem i nie moga doprosic się zapomogi z opieki społecznej wiadomo,że to sie nie podoba.
Nie tylko im ale i innym ludziom nerwy zaczęły działać gdy ci "biedni "uciekinierzy zarządali wybudowanie minaretu,by móc gdzie sie modlić.
Oczywiście bronia ich jest-dyskryminacja i rasizm.
Ksiądz mówi,że naprawdę czuje się zaniepokojony ale nie tylko on,bo i pozostali ludzie

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Karolina_329

Post #5 Ocena: 0

2010-02-17 10:02:07 (15 lat temu)

Karolina_329

Kobieta

Ewamik!...nie denerwuj mnie nawet!...wiem o czym mowie....zyje od 23 lat we Francji, scisle mowiac w Paryzu, nie jedno widzialam, pracowalam w przedszkolu, teraz pracuje w szpitalu, mam znajomych i wsrod Turkow, Algierczykow i calej reszty fanatykow z ich metalnoscia z epoki feldalizmu.....Paradoksalnie to zabrzmi, co powiem, ale zaryzykuje w nadzieji, ze zostane dobrze zrozumiana;.....otoz chory system PRL chronil nasz kraj przed najazdem „plemienia zmijowego”......dzis, kiedy granice sa otwarte, stoimy przed wielkim niebezpieczenstwem, jezeli oczywiscie sytuacja wymknie nam sie spod kontroli, tak jak to ma miejsce we Francji.
.......ja juz nie bede mowic o korzeniach tego co sie stalo, i o tym ile teraz tego przypada na glowe jednego Francuza, ale powiem jakie sa tego rezultaty;.......Najwiecej problemow wychowawczych w szkolach przysparzaja dzieci ze „swietych rodzin muzulmanskich”....najwiecej rozbojow z nozem w reku (to ich ulubiony atut) prowokowane jest przez nich....w narkole uwiklani sa w wiekszym stopniu niz kto kolwiek.....zdradzaja swoje „swiete zony –slabe naczynie” na lewo i prawo z „dziw......ami „-europejkami....bo trzeba Wam wiedziec, ze kazda Eropejka dla nich to dziw.....nie jedna z kolezanek plakala mi w rekaw.....Moja corka, przyszla kiedys z liceum i mi opowiedziala, jakiej rozmowy byla swiadkiem:....jeden z jej kolegow szkolnych – wyznawca Allaha przyznal, ze bedzie pierd...wszystko co sie rusza, zeby zdobyc szlify, a jak trzeba bedzie sie ozenic, to w tym celu wyjedzie do siebie, zeby sobie znalezc taki „material na zone” jak trzeba, a nie, to jego rodzina tym sie zajmie.
We Francji 80% malzenstw z Arabami konczy sie rozwodem......przy czym tam gdzie jest syn, jest walka o niego, a tam gdzie jest corka, kobieta zostaje czesto sama z dzieckiem....Swoja droga w Polsce w okolicach z ktorych pochodze tez taka sytuacja miala miejsce ....dziewczyna zostala sama z corka, a Kurd odplyna w sina dal....Wracam do Paryza.....W dzielnicach gdzie oni mieszkaja jest brud, smrod, krzyki, i chamstwo ....Niech mi nikt nie mowi w tym momencie, ze to wina wladz, ktora ich izoluje w slamsach .... probowano z nimi roznych opcji....byl momemnt, ze merostwo przyznajac mieszkanie komunalne staralo sie mieszac lokatorow....rezultat jest oplakany – windy popsute, klatki schodowe posikane, opakowania po slodyczach i inne smiecie porozrzucane po schodach......w rezultacie ludzie, ktorzy nie moga zniesc takich warunkow musza szukac innego miejsca....uwagi im nie mozna zwrocic, bo narazasz sie na msciwosc i masz opinie rasisty....a swoja droga, gorszych rasistow od nich nie ma chyba pod sloncem....wystarczy popatrzec jak nie cierpia czarnych (a szczegolnie tych innego wyznania)...bylam swiadkiem nie jednej sytuacji.
Nie chce mi sie juz pisac o tym wszystkim.....kocham Francje, to piekny kraj, ale nie Paryz....w tej chwili to najwieksza prowincja na swiecie, z ktorej chce uciekac....(wlasnie przez nich)
.....smiac mi sie chce z tych muzulmanskich licealistek, ktore nosza chusty w torbie szkolnej i ubieraja to na siebie, jak zblizaja sie do domu rodzinnego , a w klasie siedza z wielkimi dekoltami, z bruzda miedzyposladkowa do polowy odkryta....po co to zaklamanie, komu to potrzebne!?...ja sie pytam.... w niektorych miejscach w paryzu osmielaja sie rozkladac swoje dywaniki i modlic sie na srodku ulicy, utrudniajac ludziom zycie.... jak dostanal sie do wladzy, bez kija nie podchodz!.....bialy nie ma szans, chyba, ze tez masz swoje dojscia........
Tak wyglada sprawa w Paryzu, ....a teraz mowa do Polek, ktore leca nie wiem na co!!!!! Polki!!!Ja sie pytam, gdzie jest wasz honor, milosc do rodzicow, ojczyzny, ......ostatecznie moge zrozumiec jakas stara rozwodke, ktorej sie nie udalo, i na jakis czas potrzebuje miec swiadomosc, ze nie jest sama, ale ktoregos dnia otrzepuje piora i rozglada sie za kims jak ona!....Ale nie zrozumiem nigdy mlodej dziewczyny, ktora oddaje swoja mlodosc, sily fizyczne, zdrowie, swoja dusze komus, kto ja traktuje jak obiekt do zrobienia syna, lub jak sluzaca......ktora w dodatku nigdy nie bedzie muzulmanka w jego pojeciu....oni smieja sie miedzy soba z tych co zmienaja wiare..... dziewczyny ! nie robcie dziadostwa w Polsce....jedzcie sobie na tego typu podboje do Paryza, okolice portu Barcares, tam mozna sie z nimi ustawic na chwile, ale na milosc Boska nie w Polsce.....ten kraj juz i tak wiele wycierpial, a Wy szykujecie nowy problem na potem...

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Karolina_329

Post #6 Ocena: 0

2010-02-17 11:28:18 (15 lat temu)

Karolina_329

Kobieta

Dzis w rocznice ogloszenia niepodleglosci Kosowa (dla mnie smieszna sprawa), chcialam zauwazyc, ze religia dominujaca jest islam, i utrzymywane jest przez Zachod...Ja sie pytam do czego mu zdazamy...Jeszcze troche, w Europie bedzie tak jak bylo przed II Wojna Swiatowa..."wasze ulice, nasze kamienice...." wiadomo o czym mowie....

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

marcinb

Post #7 Ocena: 0

2010-02-17 11:47:37 (15 lat temu)

marcinb

Mężczyzna

Z nami od: 20-05-2006

Jasne Karolina - powinnismy pozwolic Serbom wymordowac Kosowian bo to podludzie. W koncu to nie chrzescijanie. W syf jaki opisujesz znajdziesz w polskich blokowiskach - dziwne co nie, muzulmanow tam nie ma, sami biali polacy-katolicy. Zapewne sa to islamscy fanatycy w przebraniu. W Bosni tez mieszkaja muzulamanie czyli co? Powinnismy zbroic Serbow zeby ich wymordowali do konca? Moze dla Karadzicia, Mladzicia, Arkana i innych ich kolegow nagroda Nobla w dziedzinie obronu praw bialego chrzescijanina? A biali chlopcy rozumiem nie lamia bialym katoliczkom serduszek i bzykaja sie tylko po slubie? Skad ci do glowy takie irracjonalne poglady przychodza to nie wiem - moze francuski klimat ci nie sluzy, moze ser byl splesnialy za bardzo, a moze wino skislo. Wszystko co opisujesz zdarza sie tak samo i w Polsce jak i w innych chrzescijanskich rajach.

Ewamik - jasne uchodzcy powinni siedziec w lochach i zywic sie suchym chlebem a Poolska powinna byc zamknieta jak skansen na 4 spusty. Haitanczykom tez nie pomagajmy bo to nie biali chrzescijanie a Czeczenow wyslijmy z powrotem do Rosji niech ich zamkna w lagrach bo to pewnie tez podludzie. Co z tego ze uciekli z wlasnego kraju i mieszkaja na wygnaniu - to ich wina, powinni byli dac sie zabic a nie niepokoic rodakow Papieza i marudzic o prawie do zycia.

8-)8-)8-)
Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy, ponieważ wiedza jest ograniczona - Albert Einstein

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Numer SkypeNumer gadu-gadu

WinstonSmith

Post #8 Ocena: +1

2010-02-17 12:02:34 (15 lat temu)

WinstonSmith

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 01-12-2009

Nie Marcinb,
zaprośmy wszystkich i harujmy na nich.
Ihr Präsident, unser Premierminister, Ваш премьер-министр, наш президент, czy m

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Post #9 Ocena: 0

2010-02-17 12:08:41 (15 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Post #10 Ocena: 0

2010-02-17 12:13:57 (15 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Strona 7 z 131 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 6 | 7 | 8 ... 129 | 130 | 131 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,