MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Islamizacja Europy ...

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 52.3 z 131 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 51.3 | 52.3 | 53.3 ... 129 | 130 | 131 ] - Skocz do strony

Str 52.3 z 131

temat zamknięty | nowy temat | Regulamin

WinstonSmith

Post #1 Ocena: 0

2010-03-29 07:44:49 (15 lat temu)

WinstonSmith

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 01-12-2009

Cytat:

2010-03-29 01:42:04, Marciniak napisał(a):
Multikulturowe szaleństwo

gdzieś Ty wygrzebał ten blog?, :-D dobre, podoba mi się

"Należałoby jak najszybciej przeciąć wrzód w postaci sojuszu lewactwa z islamonazizmem. Nie dziwi mnie wcale ich wzajemne przyciąganie się. Te same priorytety, te same umiłowanie
dyktatu innym , te same ciągotki do narzucania innym swojej woli i poglądów, te same podmiotowe traktowanie kobiet jako tylko przedmiotu seksualnego. Poglądy lewackie powinny
być surowo ścigane i karane, na równi z ideologiami nazistowskimi, a może nawet surowiej."

"Ale jak tu bezmyślnego lewackiego przygłupa przekonać do
logicznych argumentów? Ja próbowałem wiele razy i nigdy mi się to nie udało. Może inni czytelnicy mają w tym względzie jakieś pozytywne doświadczenia?"

Ihr Präsident, unser Premierminister, Ваш премьер-министр, наш президент, czy m

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Post #2 Ocena: 0

2010-03-29 09:02:33 (15 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Karolina_329

Post #3 Ocena: 0

2010-03-29 09:45:21 (15 lat temu)

Karolina_329

Kobieta

Z nami od: 09-02-2010

Zrobcie lepiej Mahometki
Syn wielbladzi niech sie wscieka
Rozwiesimy je na murach
Zamiast pisac tu o bzdurach

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

cristal

Post #4 Ocena: 0

2010-03-29 09:53:06 (15 lat temu)

cristal

Kobieta

Z nami od: 12-01-2010

Cytat:

2010-03-28 21:48:36, gabbyy napisał(a):
nie wiem,czy już było,ale jest fajny film na you tube złożony z kilku części :
"Islam:o czym Zachód powinien wiedzieć".
link do pierwszej części
Wątpię,czy ktokolwiek po obejrzeniu filmu nadal będzie twierdził,że Islam jest religią pokoju.

juz dawno temu podawalm linki do tego swietnego dokumentu ...

polecam kazdemu ...

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

marcinb

Post #5 Ocena: 0

2010-03-29 10:22:32 (15 lat temu)

marcinb

Mężczyzna

Z nami od: 20-05-2006

Widze ze dyskusja tradycyjnie toczy soie wokol necheci wobec obcych i wspiera sie dokumentami z teza a przynajmniej prezentujacymi Jedyna Sluszna Prawde.

Jakos dziwnym trafem sposrod bioracyh udzial w dyskusji na 50 stron nikt bardziej inteligentny nie napisal zadnych rozwiazan, ktore mozna by zastosowac w UE.
Zasadniczo teoretyczna dyskusja toczy sie pomiedzy grupa ludzi zapewniajacych sie wzajemnie o tym ze biali sa wspaniali a innowiercy sa zli. Zarzucanie sie tymi samymi artykulami i klepanie si epo plecach nie rozwiazuje absolutnie zadnych problemow przed jakimi stoi Europa.
O tym ze nie religie zabijaja ale fanatycy ergo ludzie pisalem wielokrotnie - niestety wyraznie powyzsze zdanie jest inteletualnie zbyt rozbudowane aby bylo zrozumiale.
Tepic trzeba radykalizmy w kazdej postaci nawet w postaci ulomnosci intelektualnej. Zasadniczo wprowadzenie systemu puntkowego takiego jak w Nowej Zelandii,o ktorym ktos wspomnial, byloby idealnym sposobem na pozbycie sie z grona walesajacyh sie po Europie takze sporej ilosci naszych rodakow.
Upraszczajac: Rasizm, Fanatyzm, Ekstremizmy biora sie glupoty, ze zwyklej niewiedzy i z ubostwa, zarowno finansowego jak i umyslowego.
I, paradoksalnie, na zakonczenie, ponizszy cytat ze wzmiankowanego wczesniej bloga:
Cytat:

"Ale jak tu bezmyślnego lewackiego przygłupa przekonać do logicznych argumentów? Ja próbowałem wiele razy i nigdy mi się to nie udało. Może inni czytelnicy mają w tym względzie jakieś pozytywne doświadczenia?"

Proponuje wyrzucic lewackiego i potraktowac ten cytat jako komentarz do wszlekiej dyskusji z typem ludzi jaki ja personalnie nazywam betonowy impregnat - jakiegokolwiek wyznania czy pochodzenia by nie byli. Bogu dzieki wiekszosc inteligentnych politykow widzi wiekszy obraz, ktory zostal wspomniany juz kilka razy w tej dyskusji, i szuka odpowiedzi na pytania, ktore padly juz tutaj kilka razy a na ktore z nikt rzekomo inteligentnych i swiatlych oraz cywilizowanych rozmowcow nie zdecydowal/nie potrafil sie odpowiedziec.

No coz, wentyl bezpieczenstwa w postaci takich dyskusji zawsze sie przyda...
Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy, ponieważ wiedza jest ograniczona - Albert Einstein

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Numer SkypeNumer gadu-gadu

cristal

Post #6 Ocena: 0

2010-03-29 10:58:00 (15 lat temu)

cristal

Kobieta

Z nami od: 12-01-2010

marcinb alez my rasisci i fanatycy :PPP

nic nie zrobisz , jak ktos nie lubie , nie chce , nie ma ochoty ogladac .
Za duzo zla widzialm ze strony Muzlomanow , nikt mnie nie przekona do zmiany decyzji i mozesz to nazywac jak sobie tylko chcesz.

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Post #7 Ocena: 0

2010-03-29 13:40:05 (15 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

galadriel

Post #8 Ocena: 0

2010-03-29 13:56:22 (15 lat temu)

galadriel

Kobieta

Z nami od: 29-01-2009

Cytat:
Zasadniczo teoretyczna dyskusja toczy sie pomiedzy grupa ludzi zapewniajacych sie wzajemnie o tym ze biali sa wspaniali a innowiercy sa zli.

wypraszam sobie

tez czytam temat od poczatku i jakos nie czuje 'wiezi duchowej' z rasistami czy zadeklarowanymi przeciwnikami wszystkiego co inne/obce

Prezentowane przez niektorych poglady sa natomisat wg mnie tak interesujace(nie tylko w tym temacie) ,ze chetnie sobie je poczytam,zwlaszcza jesli sa sprzeczne z moimi(chocby po to by lepiej zrozumiec mechanizmy ich powstawania)

Cytat:

Autor ma kilka niezłych pomysłów, niektóre z nich już omawialiśmy. Napisane konkretnie i bez ściemniania. Waaarto przeczytać całość, bo fajnie napisane, bez zadęcia i filozofowania.

tak,autor ma dobre pioro,
mogl sobie jedynie podarowac 'upolitycznianie' swoich wywodow

Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy. Ostatni Kontynent, Terry Pratchett

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Jess31

Post #9 Ocena: 0

2010-03-29 14:35:01 (15 lat temu)

Jess31

Kobieta

Z nami od: 17-06-2008

ale sluchajcie, przeciez Szwajcaria juz dawno wprowadzila ostre jak brzytwa prawo dla immigrantow i maja EU gleboko w ... ...

masz rok na nauke jezyka, zdobycie pracy i znalezienie sie w spoleczenstwie jezeli sie nie dostosujesz dowidzenia Winnetou ...
dwa, maja pewien kontyngent wiz na rok, w 2010 ta ilosc wiz dla
osob spoza EU obcieli o 50% ... a po trzecie jezeli komus sie noga podwinie i "zatanczy z policja nie w ten rytm", nie tylko jegomosc uslyszy aufwiedersehen ale i jego najblizsza rodzinka i tak powinno byc ...

Cytat:

2010-03-29 07:44:49, WinstonSmith napisał(a):
Cytat:

gdzieś Ty wygrzebał ten blog?, :-D dobre, podoba mi się

"Należałoby jak najszybciej przeciąć wrzód w postaci sojuszu lewactwa z islamonazizmem. Nie dziwi mnie wcale ich wzajemne przyciąganie się. Te same priorytety, te same umiłowanie
dyktatu innym , te same ciągotki do narzucania innym swojej woli i poglądów, te same podmiotowe traktowanie kobiet jako tylko przedmiotu seksualnego. Poglądy lewackie powinny
być surowo ścigane i karane, na równi z ideologiami nazistowskimi, a może nawet surowiej."

"Ale jak tu bezmyślnego lewackiego przygłupa przekonać do
logicznych argumentów? Ja próbowałem wiele razy i nigdy mi się to nie udało. Może inni czytelnicy mają w tym względzie jakieś pozytywne doświadczenia?"

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Post #10 Ocena: 0

2010-03-29 17:23:06 (15 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Strona 52.3 z 131 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 51.3 | 52.3 | 53.3 ... 129 | 130 | 131 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,