MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

TK Maxx, wkurzyłam się nieziemsko

« poprzednia strona

Strona 2 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

Str 2 z 2

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Ronincheltenham

Post #1 Ocena: 0

2009-04-07 21:37:26 (16 lat temu)

Ronincheltenham

Mężczyzna

Z nami od: 21-08-2006

Widzicie takie praktyki są całkeim częste w takich sklepach.
Ja miałem taką sytłację w Primarku,
Robiłem swego czasu tam zakupy dośc spore i czasami dwa trzy razy w miesiącu. Wydawaliśmy na raz około 2000 f.
Zwykle kupowałem albo w Gloucester albo w Cheltenham, ale malo było towaru który mnie interesował i pojechałem do Swindon. Na moje szczeście i nie szczeście też nie dostałem tego co szukałem i mialem coś odzieży na 250 funtów. Płacąc w kasie panienka nie potrafiła obsłuzyć mojej karty maestro. Wiem że maestro to szmelc ale w innych sklepach tym bardziej w Primarku płaciłem nia wielokrotnie a tam niedouczona panienka wmawia mi że tych kart ich terminal nie obsługuje. Zawołała menagerkę sklepu i ta znów mi to samo że polska karta maestro nie bedzie obsługiwana w ich terminalu, myślałem ze jajo zniosę. Na moje szczęście nie miałem załadowanych kilku wózków z ubraniami. Bo moje zakupy trawy sredni 2-3 godziny, no i skończyło sie tym ze menagerka powiedziała że bardziej mi pomóc nie może. Miałm skargę napisać ale poźniej mi się niechciało. I to chyba był błąd.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Numer SkypeNumer gadu-gadu

Post #2 Ocena: 0

2009-04-08 00:49:24 (16 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Richmond

Post #3 Ocena: 0

2009-04-08 07:47:38 (16 lat temu)

Richmond

Kobieta

Z nami od: 06-02-2007

W Polsce to moga nie chciec przyjac od Ciebie zaplaty z tak blahego powodu jak banknoty o zbyt wysokich nominalach, czyli tzw. grube. Zdarzylo mi sie cos takiego i nie zostawilam zakupow przy kasie tylko dlatego, ze musialabym zmarnowac czas na ich wybranie w drugim sklepie, a musialam je zrobic dla kogos.

Carpe diem.

Do góry stronyOffline

NoToCo

Post #4 Ocena: 0

2009-04-08 09:37:33 (16 lat temu)

NoToCo

Kobieta

Z nami od: 04-03-2009

A mi przy ostatnim pobycie w Polsce pani w aptece odmowila przyjecia platnosci angielska karta- BO NIE MA JAK MA PRZELICZYC FUNTY NA ZLOTOWKI!. Na nic zdaay sie tlumaczenia ze skoro jestesmy w PL to kasuje zl, a mi z konta sciaga GBP. Skoro na drzwiach maja naklejki informujace o przyjmowaniu platnosci karta to nie powinna odmawiac,powiedziala ze nie chce miec problemow z kierowniczka...

[ Ostatnio edytowany przez: NoToCo 08-04-2009 09:38 ]

Do góry stronyOffline

Richmond

Post #5 Ocena: 0

2009-04-08 09:58:30 (16 lat temu)

Richmond

Kobieta

Z nami od: 06-02-2007

Dobre ;)
Carpe diem.

Do góry stronyOffline

osinka17

Post #6 Ocena: 0

2009-04-08 10:03:09 (16 lat temu)

osinka17

Kobieta

Z nami od: 16-12-2008

matko...:-o jaki tuman :-]:-]:-]:-]

ja kiedys na maxa się spieniłam - kupowałam w sklepiku 30 bułek - babka wywaliła mi bułki na brudna ladę, gdy zapytałam o woreczek, powiedziała, że nie ma a bułki mam sobie zabrać, więc sobie poszłam... i nigdy pieczywa u babsztyla nie kupiłam
Pozdrawiam

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

Strona 2 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,