MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Nowy Porządek Świata na MW

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 6 z 52 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 5 | 6 | 7 ... 50 | 51 | 52 ] - Skocz do strony

Str 6 z 52

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Jakobs

Post #1 Ocena: 0

2009-02-22 23:42:52 (16 lat temu)

Jakobs

Konto usunięte

Cytat:

2009-02-22 23:22:04, Adacymru napisał(a):
Nie odpowiadaj pytaniem na pytanie, bo pomysle, ze nie masz nic na swoja odpowiedz. Zadalam pytanie (pierwszy post na tej stronie), a ty uciekasz od odpowiedzi, wiec nie zaslaniaj sie tym ze Vitek wychodzi z dyskusji na jakis czas.

Ludzie maja zycie poza teoriami spiskowymi, ja np zdazylam ugotowac kilka obiadow, zapakowac do zamrazarki, posprzatac w kuchni, wypic kawe, w miedzyczasie tej dyskusji. Pewnie przystopuje z zapasami w zamrazarce w oczekiwaniu na decyzje spotkania 2 kwietnia......a moze jedzeniem sie zalapie na liste wybranych obywateli NWO?8-)

Droga Ado, kazdy z nas ma zycie, rodzine, dzieci i obowiazki, nikt nie siedzi 24/7 i wyszukuje teoriespiskowe zeby straszyc nimi ludzi.

Pamietaj ze naszym zyciem nie jest tylko dom, praca, rodzina, ale kraj w jakim zyjemy, rzad ktory ustala nam prawa i podatki, jestesmy czescia czeos wiekszego. Jezeli cos w tym naszym zyciu i swiecie sie zminia to powinnismy o tym wiedziec i poinformowac innych, prawda ? czy powinnismy zostac obojetni i zmaknac sie w domu ?

Co do twojego 1 postu na 5 stronie, to na odpowiedz musialbym zarwaccala cala noc, jezli bys obejrzala jakiklwiek film o NWO wiedzial bys od czego to sie zaczelo i od czego powinno zaczac konczyc... bank swiatowy.

[ Ostatnio edytowany przez: Jakobs 22-02-2009 23:43 ]

Si vis pacem, para bellum.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

marcinb

Post #2 Ocena: 0

2009-02-22 23:48:11 (16 lat temu)

marcinb

Mężczyzna

Z nami od: 20-05-2006

Ostatnio z protestami przeciwko NWO czy tez UE, ktora jak rozumiem jest przybudowka NWO, spotkalem sie w Polsce w wykonaiu zwolennikow Radia i Telewizji Ojca Grzybka oraz poplecznikow z LPR.
Nie da sie ykryc, ze to kwiat swiatlej inteligencji i ludzi nieprzekupnych wrazliwych na dobro innych ludzi.

Nie dyskutuje sie z tego typu insynuacjami bo nie ma z czym dyskutowac - jedni wierza w NWO inni w LPR i Spisek w Magdalence a jeszcze inni w UFO, Trojkat Bermudzki i Zaglade Atlantydy.
Zastanawiajace jest jedno, ze Oni juz tyle setek lat probuja i nic - zadnego sukcesu, ale to zapewne zawdzieczmy tym ktorzynas rzetelnie o tym informuja i ostrzegaja. Hehehehehe
Cociaz od siebie musze dodac, ze lubie czytac tego typu historie, tak jak lubie wszelkie publikacje z cyklu ''Co by bylo, gdyby...''.

A na wszelki wypadek przypomne linki do stron, ktore nie dyskutuja z ''political fiction'' tylko prezentuja poglad dlaczego ludzie uwielbiaja Teorie Spiskowe, urban legend itp.

Tak bylo zawsze, tak jest teraz i tak zawsze bedzie - taka jest nasza natura, ze zawsze bedziemy podejrzewac innych o dzialanie na nasza szkode. Propnuje zamienic w w/w artykule slowo NWO na inny dowolnie wybrany skrot. Ten prosty trik pozwoli zrozumiec w jaki sposob odbywa sie manipulacja.

Ponizej wspomniane wczesniej linki:
Teorie Spiskowe
Teorie Spiskowe - Element popkultury
Najdziwniejsze Teorie Spiskowe
Dlaczego ludzie wierza w dziwne rzeczy
Panowie Swiata - dzieje teorii spiskowych

Jedni tworza teorie, inni je rozpowszechniaja a jeszcze inni sie w nich lubuja - i Bogu dzieki, bo inaczej zycie byloby nudne, a tak przynajmniej mamy o czym pogadac

:-D:-D:-D:-D:-D
Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy, ponieważ wiedza jest ograniczona - Albert Einstein

Do góry stronyOffline

Numer SkypeNumer gadu-gadu

Adacymru

Post #3 Ocena: 0

2009-02-22 23:52:39 (16 lat temu)

Adacymru

Konto usunięte

Dobra proba unikniecia odpowiedzi Jakobs...

Ja nie twierdze, ze nie interesuje sie tym co sie dzieje poza moim domem, moja rodzina. Ale wybacz, ze przeslania w You Tube nie biore powaznie, ani uzycie frazy NWO w wypowiedzi w gazecie za potwierdzenie teori.

Jesli powiekszanie Uni jest przeslanka NWO, to rozpad ZSRR i Jugoslawi musialo byc posunieciem awangardowym w walce z NWO?

[ Ostatnio edytowany przez: Adacymru 22-02-2009 23:54 ]

Ada

Do góry stronyOffline

vitek

Post #4 Ocena: 0

2009-02-23 00:41:40 (16 lat temu)

vitek

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 19-06-2007

Cytat:

2009-02-22 23:02:46, Jakobs napisał(a):

Nigdy nie napisalem ze EU mi przeszkadza.

Aha.

"Przesledz jak powstawala EU a bedziesz wiedziala jak powstaje rzad swiatowy, nie ma daty kiedy to sie zakonczy ale to sie juz zaczelo. swiatowi przywodcy o tym mowia a ty dalej nie rozumiesz...
nawidoczniej niektorzy ludzie uwierza ze sie pali jak se tylek oparza :) "

Rzeczywiście czyli jak unia powstawała to po to żeby ludzie sobie tyłki parzyli ale tobie to nie przeszkadza.

Masz racje, pomyliłem się z tą wsią pod Rzeszowem bo ty z jakiegoś jeszcze głębszego skansenu musisz pochodzić

podobnie jak aligator, według którego to nie Unia dała nam prawo przyjazdu do UK tylko Schengen, ale jakoś misiaczku UK do Schengen nie należy, jasne rząd UK 'podjął decyzję' i zupełnie przypadkowo wpuścił Polaków od 1/5/2004 to nie ma oczywiście żadnego związku z przystapieniem do Unii

widzę że dużo podróżujesz więc jak możesz być takim idiotą niby podróże kształcą ale jak widać od każdej zasady jest wyjątek

1 co wam powiem to jestem wkurzony na siebie że daję się wciągnąć w tę kretyńską pseudodyskusję z wami idę po pałkę do krykieta i jak jeszcze raz będzie mnie korcić żeby tu się wpisać walnę się w łeb!
The Mythbuster

Do góry stronyOffline

Strona WWW

Post #5 Ocena: 0

2009-02-23 07:06:20 (16 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #6 Ocena: 0

2009-02-23 07:57:47 (16 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #7 Ocena: 0

2009-02-23 10:39:54 (16 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #8 Ocena: 0

2009-02-23 10:50:52 (16 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Jakobs

Post #9 Ocena: 0

2009-02-23 10:57:17 (16 lat temu)

Jakobs

Konto usunięte

Cytat:

2009-02-22 23:52:39, Adacymru napisał(a):
Ja nie twierdze, ze nie interesuje sie tym co sie dzieje poza moim domem, moja rodzina. Ale wybacz, ze przeslania w You Tube nie biore powaznie, ani uzycie frazy NWO w wypowiedzi w gazecie za potwierdzenie teori.

Rozumiem ze YT moze byc malo wiarygodnym zrodlem, mozna tam wrzucic prawie wszytsko od glupot po wypowiedzi politykow i naukowcow.
Prezydent Obama ma rowniez swoj kanla na YT gdzie mozna znalesc mnostwo materialow, wypowiedzi itp ale tego tez nie mozna brac powaznie poniewaz jest na YT... w TV tez bylo tylko ze TV mozna brac powaznie no bo jak inaczej wkoncu TV nie klamie...

Co do potwierdzenie "teori", wypowiedzi politykow rowniez cie nie przekonuja, jak ich dzialania ktore otwarcie zapowiadaja NWO, skoro tak to co cie przekona ???

Do góry stronyOffline

Jakobs

Post #10 Ocena: 0

2009-02-23 10:59:46 (16 lat temu)

Jakobs

Konto usunięte

Cytat:

2009-02-23 00:41:40, vitek napisał(a):
1 co wam powiem to jestem wkurzony na siebie że daję się wciągnąć w tę kretyńską pseudodyskusję z wami idę po pałkę do krykieta i jak jeszcze raz będzie mnie korcić żeby tu się wpisać walnę się w łeb!

walnij sie vitek tylko mocno, napewno ci nie zaszkodzi, moze nawet pomoze.

masz cos jeszcze do powiedzenia poza ublizaniem ?

Do góry stronyOffline

Strona 6 z 52 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 5 | 6 | 7 ... 50 | 51 | 52 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,