Str 25 z 52 |
odpowiedz | nowy temat | Regulamin |
vitek |
Post #1 Ocena: 0 2009-03-03 12:09:56 (16 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 19-06-2007 Skąd: Yorkshire |
Cytat:
2009-03-02 14:20:20, Jakobs napisał(a):
Przykro mi ale pomimo ze uwazasz ze naleze do skrajenej konserwatywnej prawicy mylisz sie.
Niewiem jak ty ale ja 3h stalem w kolejce w ostanich wyborach zeby zaglosowac na PO glownie daltego ze nie podobal mi styl polityki PIS.
Ale nie schodzmy na to kto jaka partie popiera
sam zszedłeś.
Ja się nie pytałem na kogo głosowaliście, określiłem tylko że tak powiem ideologię którą ty i aligator reprezentujecie i według mnie jest to skrajnie konserwatywna prawica.
Jest ci przykro bo nikt ci tego dotąd nie uświadomił.
Żeby było jasne nie wszystko co się dzieje na świecie mi się podoba. Przejrzyjcie moje posty to się przekonacie. Ale daleki jestem od tego żeby wzorem skrajnie konserwatywnej prawicy być we wszystkim na nie i tylko wzdychać do dawnych dobrych czasów i czemu nie jest tak jak wtedy było. Owszem wtedy może i było ale ja się na te wspaniałości nie załapałem bo znajdowałem się po drugiej stronie żelaznej kurtyny. I dlatego mam porównanie, kótrego wam brakuje The Mythbuster
|

|

|
|
|
Nwowalski |
Post #2 Ocena: 0 2009-03-03 12:10:09 (16 lat temu) |
Z nami od: 02-03-2009 Skąd: Worcester |
Cytat:
2009-03-03 11:58:02, Jakobs napisał(a):
Cytat:
2009-03-03 11:38:58, Nwowalski napisał(a):
Myśle, ze to ciąg dalszy kampanii środowisk żydowskich przypominających o Holocauście...
Pewnie tak, tylko dlaczego ta reklama tak dosadnie pokazuje nam ze ludzie z obecnych czasow mogli by doswiadczyc holocaustu ktory wydarzyl sie prawie 70 lat temu ? niemozna bylo uzyc tylko historycznych odniesien ?
Cytat:
...więc łaczenie tego z NWO jest nieuzasadnione.
to zalezy ile kto wie na temat celow NWO.
Cytat:
Niezły filmik nawet
no dosc mocny, tym bardziej dla kogos kto ma rodzine i dzieci.
Cytat:
Ewentualnie reakcja na doniesienia na temat przygotowywań wojska, Gwardii Narodowej i Policji do zamieszek na dużą skalę w USA
Cytat:
Reakcja lub proba nastraszenie spoleczenstwa zeby nie protestowali...
kaszana z tą edycją ::D [ Ostatnio edytowany przez: Nwowalski 03-03-2009 23:28 ] Jedźmy, nikt nie woła
|

|
 |
|
Jakobs |
Post #3 Ocena: 0 2009-03-03 12:33:10 (16 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat:
2009-03-03 12:10:09, Nwowalski napisał(a):
można i tak interpretować, chociaz jezeli mialo by to miec odniesienie do dzisiejszych czasów to powiedziałbym ze raczej "przygotować", niekoniecznie w sensie negatywnym (spiskowym
Skoro przygotowac to do czego ??? Si vis pacem, para bellum.
|

|
 |
|
Jakobs |
Post #4 Ocena: 0 2009-03-03 12:40:21 (16 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat:
2009-03-03 12:09:56, vitek napisał(a):
Cytat:
2009-03-02 14:20:20, Jakobs napisał(a):
Przykro mi ale pomimo ze uwazasz ze naleze do skrajenej konserwatywnej prawicy mylisz sie.
Niewiem jak ty ale ja 3h stalem w kolejce w ostanich wyborach zeby zaglosowac na PO glownie daltego ze nie podobal mi styl polityki PIS.
Ale nie schodzmy na to kto jaka partie popiera
sam zszedłeś.
Ja się nie pytałem na kogo głosowaliście, określiłem tylko że tak powiem ideologię którą ty i aligator reprezentujecie i według mnie jest to skrajnie konserwatywna prawica.
Jest ci przykro bo nikt ci tego dotąd nie uświadomił.
Żeby było jasne nie wszystko co się dzieje na świecie mi się podoba. Przejrzyjcie moje posty to się przekonacie. Ale daleki jestem od tego żeby wzorem skrajnie konserwatywnej prawicy być we wszystkim na nie i tylko wzdychać do dawnych dobrych czasów i czemu nie jest tak jak wtedy było. Owszem wtedy może i było ale ja się na te wspaniałości nie załapałem bo znajdowałem się po drugiej stronie żelaznej kurtyny. I dlatego mam porównanie, kótrego wam brakuje
rozumiem, ale nie zaliczaj nas odrazu do skrajnie konserwatywnej prawicy tylko daltego ze wypowiadamy sie na temat NWO, poniewaz w innych tematach mzomey miec bardzo odmienne zdanie niz konserwatysci.
Ja nigdy nie napisalem ze nie chce zmian, czy wolalbym to co bylo kiedys. Chce zeby swiat szedl do przodu ale nie kosztem wolnosci i zycia ludzi.
Si vis pacem, para bellum.
|

|
 |
|
Nwowalski |
Post #5 Ocena: 0 2009-03-03 12:55:53 (16 lat temu) |
Cytat:
2009-03-03 12:33:10, Jakobs napisał(a):
Cytat:
2009-03-03 12:10:09, Nwowalski napisał(a):
można i tak interpretować, chociaz jezeli mialo by to miec odniesienie do dzisiejszych czasów to powiedziałbym ze raczej "przygotować", niekoniecznie w sensie negatywnym (spiskowym
Skoro przygotowac to do czego ???
sorka za bałagan z cytowaniem w poprzednim poscie, pozniej poprawie
a "przygotować" sie na co? no "na najgorsze", nie uważam takich przygotowań za coś szczególnego, zwłaszcza w USA
prosta analogia- przygotowania społeczenstwa do wojny atomowej w czasie zimnej wojny
mysle nawet ze to byłoby dosc odpowiedzialne zachowanie przygotowac psychologicznie spoleczenstwo do tego co moze sie stac, czyli stanu wyjątkowego na wypadek jakichs zamieszek(niekoniecznie na terenie całego kraju), regularnych wojsk na ulicach, płonących przedmieść itp
dla zwykłego Amerykanina coś takiego to mimo wszystko byłby szok
nadal jednek uważam, ze ten film nie ma wiele wspólnego z tym tematem [ Ostatnio edytowany przez: Nwowalski 03-03-2009 12:59 ] Jedźmy, nikt nie woła
|

|
 |
|
|
|
Post #6 Ocena: 0 2009-03-03 15:03:20 (16 lat temu) |
Anonim
|
Usunięte
|

|
 |
|
Jakobs |
Post #7 Ocena: 0 2009-03-03 16:37:42 (16 lat temu) |
Konto usunięte |
Terroryści podpalili pociąg podmiejski w Atenach
1. Czy slowo "terrorysci" nie jest naduzywane ?
W Polsce byle chuligani dewastuja pociagi ale nikt ich jeszcze terrorsytami nie nazywa. Plonace auta we Francji to tez dzielo terrorystow ? Jak tak dalej bedzie to kazdy bedzie mogl zostac terrorysta, nawet przypadkowo.
2. Nieslyszalem zeby w Grecji istanialy grupy rewolucyjne strzelajace do policji z broni maszynowej i zucajace granaty.
Nie tak dawno protestowali na ulicach a teraz otwarta walka ?
Podobne protesty jak te w Grecji zaczynaja sie juz w niektorych krajach EU i sa zapowiadane w UK. Si vis pacem, para bellum.
|

|
 |
|
Nwowalski |
Post #8 Ocena: 0 2009-03-03 23:39:21 (16 lat temu) |
moim zdaniem, zgodnie z ogólną definicją terroryzmu ten atak mozna uznać za terrorystyczny Jedźmy, nikt nie woła
|

|
 |
|
Jakobs |
Post #9 Ocena: 0 2009-03-05 09:41:30 (16 lat temu) |
Konto usunięte |
Jeden z etapow NWO, Codex Alimentarius - w Polsce wprowadzony jako Kodeks Żywnościowy - to zbiór zasad które powinny nas chronić a w rzeczywistości będą nas ograniczać i to wszystko jest planowane od 31.12.2009:
Unia Europejska ma pozbawić mieszkańców państw unijnych praw do korzystania z naturalnych terapii oraz dostępu do ziół, suplementów i witamin. Według rozwiązań prawnych przygotowanych przez Komisję Kodeksu Żywnościowego WHO oraz Unię Europejską, od 2010 roku:
- wszystkie rośliny jadalne mają być obowiązkowo napromieniowane (poddane działaniu dużych dawek radioaktywnego kobaltu 60 lub cezu 137, promieni gamma, albo wiązek elektronów o ogromnej prędkości), naszpikowane pestycydami.
- nielegalna stanie się sprzedaż naturalnych witamin, suplementów mineralnych oraz ziół oraz bazujących na nich terapii (już niektóre z nich zostały zabronione).
- wszystkie zwierzęta, łącznie z hodowanymi ekologicznie mają obowiązkowo zażywać antybiotyki i hormony wzrostu.
- przydomowa uprawa własnych owoców i warzyw nie będzie możliwa bez zezwolenia i objęta ścisłymi regulacjami.
- nastąpi zakaz rozpowszechniania informacji na temat naturalnych środków leczniczych.
Dr. Rima Laibow o CA
Mel Gibson w reklamie przeciwko CA
Dyskusja o Codex Alimentarius w Radiu Park
[ Ostatnio edytowany przez: Jakobs 05-03-2009 14:30 ] Si vis pacem, para bellum.
|

|
 |
|
|
Post #10 Ocena: 0 2009-03-05 10:27:37 (16 lat temu) |
Anonim
|
Usunięte
|

|
 |