MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Nowy Porządek Świata na MW

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 24 z 52 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 23 | 24 | 25 ... 50 | 51 | 52 ] - Skocz do strony

Str 24 z 52

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

vitek

Post #1 Ocena: 0

2009-03-02 13:36:49 (16 lat temu)

vitek

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 19-06-2007

I tu ci przyznam pewną rację.
Tyle że to nie cenzura a raczej autocenzura + pogoń za oglądalnością która nie pozwala pokazywać trudniejszych (tzn. ponad poziom przeciętnej blondynki) tematów.
I to skutkuje tym że istnieją tacy ludzie jak ty i takie wątki :-)
Miejsce brakującej informacji zastępuje plotka, domysł, fobia

Panowie zmiany były zawsze! To co się teraz dzieje to nic w porównaniu z zastąpieniem powozów pociągami a gońców telefonem. I zawsze byli tacy którzy protestowali (krowy przestaną dawać mleko itd.). Dopiero z perspektywy lat widzimy że nie mieli racji, a pozytywnych zmian i postępu nie da się powstrzymać
The Mythbuster

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Strona WWW

Post #2 Ocena: 0

2009-03-02 13:43:42 (16 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Jakobs

Post #3 Ocena: 0

2009-03-02 13:54:56 (16 lat temu)

Jakobs

Konto usunięte

Cytat:

2009-03-02 13:36:49, vitek napisał(a):
I tu ci przyznam pewną rację.
Tyle że to nie cenzura a raczej autocenzura + pogoń za oglądalnością która nie pozwala pokazywać trudniejszych (tzn. ponad poziom przeciętnej blondynki) tematów.
I to skutkuje tym że istnieją tacy ludzie jak ty i takie wątki :-)
Miejsce brakującej informacji zastępuje plotka, domysł, fobia

Nie nie pozwala, tylko oni nieche pokazywac takich tematow, nieche ludzi myslacych, zadjaych pytania.
Czemu poziom edukacji np. w Polsce w ostatnich latach upadł tak drastycznie ? odpowiedz jest prosta "Nie potrzeba nam ludzi myślących, potrzeba nam robotników (czyt. niewolników)

My nie zastepujemy brakujacych informacji plotkami i domyslami, my te brakujace informacje probojemy przekazac dalej, sami je obejrzycie wyrobicie sobie zdanie.

Cytat:

2009-03-02 13:36:49, vitek napisał(a):
Panowie zmiany były zawsze! To co się teraz dzieje to nic w porównaniu z zastąpieniem powozów pociągami a gońców telefonem. I zawsze byli tacy którzy protestowali (krowy przestaną dawać mleko itd.). Dopiero z perspektywy lat widzimy że nie mieli racji, a pozytywnych zmian i postępu nie da się powstrzymać

Przeciez my nie protestujemy przeciwko postepowi technologicznemu.

W/g ciebie jakie pozytywne zmiany przyniesie obecna sytuacja i zapowiedzi politykow ?
Si vis pacem, para bellum.

Do góry stronyOffline

vitek

Post #4 Ocena: 0

2009-03-02 14:04:38 (16 lat temu)

vitek

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 19-06-2007

Postęp nigdy nie jest tylko technologiczny. Także społeczny. Jeden rodzi drugi i odwrotnie.
Nie da się powiedzieć: tak chcę technologii ale niech ludzie zostaną tacy jak w 19tym wieku. Przykro mi ale to niemożliwe, choć wiem że bardzo pożądane przez skrajnie konserwatywną prawicę czyli was panowie
The Mythbuster

Do góry stronyOffline

Strona WWW

Post #5 Ocena: 0

2009-03-02 14:10:44 (16 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #6 Ocena: 0

2009-03-02 14:13:17 (16 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Jakobs

Post #7 Ocena: 0

2009-03-02 14:20:20 (16 lat temu)

Jakobs

Konto usunięte

Cytat:

2009-03-02 14:04:38, vitek napisał(a):
Postęp nigdy nie jest tylko technologiczny. Także społeczny. Jeden rodzi drugi i odwrotnie.
Nie da się powiedzieć: tak chcę technologii ale niech ludzie zostaną tacy jak w 19tym wieku. Przykro mi ale to niemożliwe, choć wiem że bardzo pożądane przez skrajnie konserwatywną prawicę czyli was panowie

Przykro mi ale pomimo ze uwazasz ze naleze do skrajenej konserwatywnej prawicy mylisz sie.
Niewiem jak ty ale ja 3h stalem w kolejce w ostanich wyborach zeby zaglosowac na PO glownie daltego ze nie podobal mi styl polityki PIS.
Ale nie schodzmy na to kto jaka partie popiera czy jakiego jest wyznania, to jest nieistotne, gdyz kazdy czlowiek myslacy z otwartym umyslem, ktory zapoza sie z tzw. TS, ocenzurowanymi wiadomosciami w TV czy brakujacymi faktami na YT wyrobi sobie zdanie na to w jakim kierunku zmierza ten swiat i czy bedzie to dla niego dobre czy nie.
Naprawde chcialbym zeby to wszytsko bylo dla naszego dobra, ale czy tak bedzie ? nie mamy na to zadych gwarancji.

[ Ostatnio edytowany przez: Jakobs 02-03-2009 15:08 ]

Do góry stronyOffline

Jakobs

Post #8 Ocena: 0

2009-03-03 11:28:05 (16 lat temu)

Jakobs

Konto usunięte

Co o tym myslicie ?

Reklama MTV

Do góry stronyOffline

Nwowalski

Post #9 Ocena: 0

2009-03-03 11:38:58 (16 lat temu)

Nwowalski

Mężczyzna

Z nami od: 02-03-2009

Myśle, ze to ciąg dalszy kampanii środowisk żydowskich przypominających o Holocauście, więc łaczenie tego z NWO jest nieuzasadnione. Niezły filmik nawet
Ewentualnie reakcja na doniesienia na temat przygotowywań wojska, Gwardii Narodowej i Policji do zamieszek na dużą skalę w USA

[ Ostatnio edytowany przez: Nwowalski 03-03-2009 11:40 ]

Jedźmy, nikt nie woła

Do góry stronyOffline

Jakobs

Post #10 Ocena: 0

2009-03-03 11:58:02 (16 lat temu)

Jakobs

Konto usunięte

Cytat:

2009-03-03 11:38:58, Nwowalski napisał(a):
Myśle, ze to ciąg dalszy kampanii środowisk żydowskich przypominających o Holocauście...

Pewnie tak, tylko dlaczego ta reklama tak dosadnie pokazuje nam ze ludzie z obecnych czasow mogli by doswiadczyc holocaustu ktory wydarzyl sie prawie 70 lat temu ? niemozna bylo uzyc tylko historycznych odniesien ?

Cytat:

...więc łaczenie tego z NWO jest nieuzasadnione.

to zalezy ile kto wie na temat celow NWO.

Cytat:

Niezły filmik nawet

no dosc mocny, tym bardziej dla kogos kto ma rodzine i dzieci.

Cytat:

Ewentualnie reakcja na doniesienia na temat przygotowywań wojska, Gwardii Narodowej i Policji do zamieszek na dużą skalę w USA

Reakcja lub proba nastraszenie spoleczenstwa zeby nie protestowali...

Do góry stronyOffline

Strona 24 z 52 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 23 | 24 | 25 ... 50 | 51 | 52 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,