MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Praca w First Group

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Anonim

Post #1 Ocena: 0

2005-07-20 11:31 (20 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Witam wszystkich serdecznie
Wyjeżdżam do anglii do pracy jako kierowca w Firs Group. Jak do tej pory podczas rekrutacji i z firmy pośredniczącej i przedstawiciele First'a w kraju byli bardzo mili natomiast ciekaw jestem czego mogę spodziewac sie na miejscu. Dlatego też proszę o wszelkie informacje czego moge się zpodziewać.
Z góry dziękuję za informacje

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

katarzyna100

Post #2 Ocena: 0

2005-07-23 19:41 (20 lat temu)

katarzyna100

Z nami od: 23-07-2005

mój mąż pracuje w Arriva. Jako kierowca autobusów. też baliśmy sie na początku czy to nie oszustwo. jestb tam juz5 miesięcy i jest zadowolony. First jest dość edużą firmą więc chyba nie powinienes się obawiać. Na miejscu na pewno okaże się że nie jest rak różowo jak mówią na kursie. ale mimo to zobaczysz,że będzie dobrze. pierwsze kroki są najtrudniejsze, a potem jakoś leci. kiedy jedziesz? z jakiej firmy?może byłeś na kursie w Katowicach? życzę powodzenie, głowa do góry!!!

Do góry stronyOffline

Anonim

Post #3 Ocena: 0

2005-07-25 08:28 (20 lat temu)

Anonim

Zgłosiłem ze chcę jechać po wakacjach, narazie czekam na konktetną ofertę gdzie i kiedy. Rekrutacją zajmował sie Grafton i wszystko załatwiłem na miejscu w wawie. Ja nie przechodziłem żadnych szkoleń, testy językowe i kompetencji przeszedłem bez żadnego przygotowania.

Do góry stronyOffline

Anonim

Post #4 Ocena: 0

2005-08-03 08:00 (20 lat temu)

Anonim

Czy ktoś może podać mi namiary na firmę w Polsce organizującą nabór do pracy w First Group ?
Tadeusz, teddyfoto@poczta.onet.pl

Do góry stronyOffline

Anonim

Post #5 Ocena: 0

2005-08-21 09:44 (20 lat temu)

Anonim

chcilbym sie dowiedziec jakie sa warunki przyjecia do tych firm przewopzowych Arriva i First Group ,czy one stacjonuja w londynie z gory serdecznie dziekuje :-D sopel198610@wp.pl

Do góry stronyOffline

Anonim

Post #6 Ocena: 0

2005-08-31 06:09 (20 lat temu)

Anonim

Już wiem kiedy jadę, 13 wrześni mam sie stawić w Edynburgu, stawke dostałem średnią 7,40 brutto zastanawiam się czy to wystarczy?
Poza tym nie wiem co ze sobą zabrać, bagażu nie zabiorę dużo do autobusu bo tak chcę sie dostać do edynburga i nie wiem co będzie mi napotrzebniejsze a co można kupić na miejscu?
tak wiec proszę o poradę??

Z góry dziękuje
Radek

P.S
z tego co sie dowiedziałem to First group jak i arriva jeżdżą w londynie, wiem jednak że first nie robi noborów do londynu.

Do góry stronyOffline

Anonim

Post #7 Ocena: 0

2005-08-31 07:26 (20 lat temu)

Anonim

na początek wystarczy, a jak juz tam pomieszkasz to nie zapomnij wrzucić na forum ciekawych zdjęć, podobno to piękne miasto... :-D

Do góry stronyOffline

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,