Ogolnie wszytkie papiery juz mam, czekam na paszport (ma byc jutro).
Jezeli trzeba tylko dotrzymac towarzystwa i pomoc kiedy trzeba to nawet z dziadkami w pilke moge zagrac
Stresu sie nei boje, radzilem sobei juz w roznych sytuacjach wiec mam nadzieje ze i tutaj sobie poradze. Oczywsicie wiem ze bedzei na poczatku ciezko i ze niebede mial kokosow ale mi na tym neizalezy. Chce poprstu wyjechac z kraju i zaczac tam nowe zycie
Moj plan jest taki:
1. wsiasc w autobus/samolot->doleciec/dojechac rano
2. znalezc pokoj (byle co na poczatek, moze ktos moze pomoc albo ma jakies wolne miejsce? jak tak prosilbym o kontakt:
tomash_@op.pl)
3. szukac pracy. Od rana do wieczora caly dzien a nawet w nocy az znajde, na poczatek taka zeby starczylo mi na pokoj i wyzywienie (niemsuze meic luxusow). Moge nawet brac sie za prace tymczasowe na krotki okres, albo jedno razowe, poniewaz kazda taka praca bedzei mi przedluzac okres jaki bede mogl byc i szukac pracy stalej (przynajmneij czesciowo).
Tak wiec-> nie licze na to ze ktos mi znajdzie prace (chcoaiz bylo by to cudowne

), czy zaltawi wszytko za mnie (c ooczywiscie byloby jescze lepsze

). Chccialbym poprstu skorzystac z wiedzy ludzi ktorzy juz tam sa i jakos sobie radza.
Skonczylem szkole srednia, chcialem isc na studia (mzoe keidys pojde) jednak zdecydowalem sie na wyjazd. Zanm sie bardzo dobrze na komputerach (robienie stron www w kazdej odmienaie, programowanie, software+hardware, trenuje BJJ i Vale Tudo w Szczecinie, umiem opiekowac sie ludzmi jak i zwierzetami, jezdze konno, w skorcie moge sie podjac wszystkiego
Neiboje sie ciezkeij pracy i jestem na taka przygotowany. Jezyk znam komunikatywnie.
Wiec mam nadzieje znalezc cos dla siebei. Oczywscie przyjme kazda pomoc, informacje itp