Str 9 z 10 |
temat zamknięty | nowy temat | Regulamin |
---|---|
Korba102 | Post #1 Ocena: 0 2008-11-10 21:00:58 (17 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 16-02-2008 Skąd: London |
Ja nigdy tu na MW, mądrze nie byłem w stanie pisać:-Y
Nigdy nie byłem wazeliniarzem, wolę nagą prawdę od szydzącego pochlebstwa. Nikt nie jest doskonały ale trzeba być zawodowcem w tym co się robi. Nie oceniam za wygląd tylko za przekaz
|
marcinb | Post #2 Ocena: 0 2008-11-10 21:07:05 (17 lat temu) |
Z nami od: 20-05-2006 Skąd: Newark on Trent |
zauwazylismy
![]() Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy, ponieważ wiedza jest ograniczona - Albert Einstein
|
AGALON | Post #3 Ocena: 0 2008-11-10 21:08:04 (17 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat: 2008-11-10 20:55:37, pandorka napisał(a): krakn idę z tobą na dymka... ![]() Oh my gosh... Korba102 "piątka" dla Ciebie. W końcu mądrze gadasz. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hmm a nie tak dawno go krytykowalas...Czy tylko ja to pamietam?? A moze to tez uszczypliwie??? Sorki ale Twoje ostatnie wypowiedzi sa z lekka dla mnie nie zrozumiale... |
Korba102 | Post #4 Ocena: 0 2008-11-10 21:14:34 (17 lat temu) |
Cytat: 2008-11-10 21:07:05, marcinb napisał(a): zauwazylismy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [ Ostatnio edytowany przez: Korba102 10-11-2008 21:17 ] Nigdy nie byłem wazeliniarzem, wolę nagą prawdę od szydzącego pochlebstwa. Nikt nie jest doskonały ale trzeba być zawodowcem w tym co się robi. Nie oceniam za wygląd tylko za przekaz
|
marcinb | Post #5 Ocena: 0 2008-11-10 21:21:53 (17 lat temu) |
hehehe - jasne
![]() ![]() ![]() Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy, ponieważ wiedza jest ograniczona - Albert Einstein
|
|
|
krakn | Post #6 Ocena: 0 2008-11-10 21:24:59 (17 lat temu) |
Z nami od: 25-06-2007 Skąd: Caterham |
Cytat: 2008-11-10 19:55:27, AGALON napisał(a): Netykieta to zbiór zasad savoir-vivre obowiązujących w Internecie. Została stworzona Krak nie chce się chwalić ale w sieci fido net (amerykańska sieć dyskusyjna gdy nie było internetu) był współtwórcą netykiety koniec 80tych ![]() ![]() ![]() I tak gdybym miał wg ówczesnych kryteriów banować to 99% z was nie miała by wejścia na MW, chyba gdyby zapracowała i zyskała zaufanie i zasłużyła wtedy mógłbym dać zaproszenie i referencje, po głosowaniu innych użytkowników z totalnego lamera byli byście lamerami z nadzieją, a gdy przez jakis czas nie nabroili i brali czynny udział w grupie dopiero dostali byście jeden w wielu stopni usera, z coraz to nowymi uprawnieniami. Najgorsza karą był totalny Ban i miano totalnej LAMY, ciężko było się potem podnieść i ponownie wejść do jakiejś grupy i uzyskać dostęp do serwerów. stare czasy ide robić dalej galaretę ![]() Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.
|
Korba102 | Post #7 Ocena: 0 2008-11-10 21:39:36 (17 lat temu) |
Cytat: 2008-11-10 21:24:59, krakn napisał(a): Cytat: 2008-11-10 19:55:27, AGALON napisał(a): Netykieta to zbiór zasad savoir-vivre obowiązujących w Internecie. Została stworzona Krak nie chce się chwalić ale w sieci fido net (amerykańska sieć dyskusyjna gdy nie było internetu) był współtwórcą netykiety koniec 80tych ![]() ![]() ![]() I tak gdybym miał wg ówczesnych kryteriów banować to 99% z was nie miała by wejścia na MW, chyba gdyby zapracowała i zyskała zaufanie i zasłużyła wtedy mógłbym dać zaproszenie i referencje, po głosowaniu innych użytkowników z totalnego lamera byli byście lamerami z nadzieją, a gdy przez jakis czas nie nabroili i brali czynny udział w grupie dopiero dostali byście jeden w wielu stopni usera, z coraz to nowymi uprawnieniami. Najgorsza karą był totalny Ban i miano totalnej LAMY, ciężko było się potem podnieść i ponownie wejść do jakiejś grupy i uzyskać dostęp do serwerów. stare czasy ide robić dalej galaretę ![]() Tak szczególnie tych co źle świadczyli by, na wasz temat. Wam chyba się w głowach już przewracało Zastanów się o czym piszesz? Mam rozumieć że wy jako moderatorzy powinniście mieć wyłączność na każdy POST? I decydować, czy może coś się ukazać bez waszej wiedzy na forum??? Chłopie co Ty tu robisz. Powinieneś żyć w Korei Północnej a jeszcze lepiej w Chinach To w tych krajach nikt nie może źle myśleć a pisać to już nie wspomnę. KRAKAN komuna się skończyła lecz widzę, że dużo masz we krwi naleciałości z tego okresu. :-Y Nigdy nie byłem wazeliniarzem, wolę nagą prawdę od szydzącego pochlebstwa. Nikt nie jest doskonały ale trzeba być zawodowcem w tym co się robi. Nie oceniam za wygląd tylko za przekaz
|
_Steve_ | Post #8 Ocena: 0 2008-11-10 21:48:34 (17 lat temu) |
Z nami od: 17-05-2007 Skąd: Luton |
Taaaaaaaa, powywalal bym troche syfu (czyt. tematow nie na temat) z mojega dzialu, bo juz sobie OT zrobiliscie, ale nie bede sie wyglupial, bo zaraz bedzie ze MODERATOR cenzuruje i takie tam inne chindu,bindu. Piszcie sobie ile chcecie, potraktuje to jako kolejne NOTP.
|
Korba102 | Post #9 Ocena: 0 2008-11-10 21:51:20 (17 lat temu) |
W ciągu pierwszych kilkunastu miesięcy życia pamięć człowieka rozwija się niezwykle dynamicznie, choć niemal całkowicie poza kontrolą świadomości. W mózgu, będącym hardware'ową podstawą pamięci, każdego dnia powstają miliony nowych połączeń neuronalnych. Głównie kodują one doznania sensoryczne, a zwłaszcza ruchowe. Wiedza człowieka w tym okresie ogranicza się zatem do możliwości zrobienia czegoś z własnym ciałem wobec napotkanej przeszkody lub w reakcji na zachętę zbliżenia się do kogoś lub czegoś. Pierwsze, niezwykle trwałe zapisy pamięciowe dotyczą procedur, czynności lub działań i dlatego też ten rodzaj pamięci psychologowie nazywają pamięcią proceduralną. To właśnie dzięki niej przez całe życie nabywamy i wykonujemy tysiące czynności, począwszy od chodzenia, przez umiejętności zachowania się przy stole, a na strategiach rozwiązywania problemów logistycznych lub matematycznych kończąc. Krótko mówiąc, pamięć proceduralna stanowi podstawę tego, co na ogół rozumiemy pod pojęciem wiedzy praktycznej. Jest ona zawarta w procedurach. Najczęściej nabywamy ją nieświadomie, poprzez obserwację i naśladowanie innych ludzi oraz wielokrotne powtarzanie podobnych czynności. Nawet jeśli jest wzbogacana w sposób świadomy, np. w wyniku uczenia się skomplikowanej czynności motorycznej - szybko ulega automatyzacji i nie możemy jej w pełni świadomie kontrolować. Wadliwie zaprogramowana w wyniku negatywnych emocjonalnie doświadczeń psychicznych lub jako rezultat bezpośredniego zaburzenia pracy mózgu może być przyczyną wielu trudności, od błędów ortograficznych poczynając, a na chorobach psychicznych kończąc krakan czy czasem you OK?
Nigdy nie byłem wazeliniarzem, wolę nagą prawdę od szydzącego pochlebstwa. Nikt nie jest doskonały ale trzeba być zawodowcem w tym co się robi. Nie oceniam za wygląd tylko za przekaz
|
marcinb | Post #10 Ocena: 0 2008-11-10 21:58:23 (17 lat temu) |
Cytat: 2008-11-10 21:51:20, Korba102 napisał(a): Wadliwie zaprogramowana w wyniku negatywnych emocjonalnie doświadczeń psychicznych lub jako rezultat bezpośredniego zaburzenia pracy mózgu może być przyczyną wielu trudności, od błędów ortograficznych poczynając, a na chorobach psychicznych kończąc to tez zauwazylismy ![]() ![]() ![]() Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy, ponieważ wiedza jest ograniczona - Albert Einstein
|