MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Czy na MW obowiazuje jakaś netykieta?

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 3 z 10 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 ... 8 | 9 | 10 ] - Skocz do strony

Str 3 z 10

temat zamknięty | nowy temat | Regulamin

AGALON

Post #1 Ocena: 0

2008-11-08 22:03:29 (17 lat temu)

AGALON

Konto usunięte

Cytat:

2008-11-08 21:40:38, Korba102 napisał(a):
Odpowiedź jest jedna, „jaki pan taki kram” Pan Webmaster musi zawsze się konsultować, gdyż moderatorzy mają więcej dopowiedzenia. Nie jest ważne, że my użytkownicy dokładamy swoje kropki na i. Lecz cóż Moderator jest panem sam w sobie, a my użytkownicy niczym, nasze weto w niektórych sprawach nie jest w brane pod uwagę a w najlepszym układzie Twój protest zostanie przemilczany, usunięty lub ostatecznie zablokowany. Gdyż to są jedyne wyjścia z niewygodnych sytuacji. Tu jest, wilk syty i wilk syty. Początek takich dziwactw dała Pani F. moderator zresztą a oczywiście zaraz, za nią poszyły następne osoby. Jednym słowem szkoda słów.
:-Y
Moderatorzy są godni pożałowania, może nie wszyscy lecz większa część Zadufani w sobie i swojej funkcji, której i tak nie spełniają. Mogę uprzedzić z góry jako odpowiedź administratora będzie „ jaka to ciężka praca jest moderatorów” „ jak to niedoceniani są przez użytkowników”
A ja pozostawię jak zwykle bez komentarza.
:-Y

Hmm a moze Pan Webmaster liczy sie ze zdaniem innych?? A moze czasami nie jest sam pewiem i woli uslyszec opinie?? Nie pomyslales nad tym??Administrator, moderator to tez czlowiek... sa ludzie tacy jak ty, ze maja opinie na dany temat i klapki na uszach.... chocby ktos plul oni i tak powiedza ze deszcz pada, bo przeciez to ich zdanie, ich racja i beda sie przy tym upierac...
A sa ludzie, ktorzy potrafia sluchac... Otwarci na wszelkie propozycje, zmiany itp.. i biora pod uwage zdanie innych...
Jednym slowem ,szkoda slow, na tlumaczenie Ci tego... Jak zwykle ja pozostawie Twoje wypowiedzi bez komentarza...

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Post #2 Ocena: 0

2008-11-08 22:29:59 (17 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

yacoob

Post #3 Ocena: 0

2008-11-08 22:40:07 (17 lat temu)

yacoob

Mężczyzna

Z nami od: 16-10-2008

Albo jestem juz stary albo nie kumaty. Po co ta dyskusja? Jak ktos chce sobie kwiatki i rozowe kropki do komentarza dodawac to jego sprawa. Nikt nikogo nie zmusza do czytania tych "dodatkow". To tak jakbyście mieli pretesje ze ktos ma różowego kadilaka z roznymi różowymi dodatkami, nikt was nie zmusza zebyscie do niego wsiadali. A jezeli ktos oczekuje waznego dla niego wydazenia i jest z tego powodu tak szczesliwy ze chce zeby o tym caly swiat sie dowiedzial to jego sprawa. Czy wy znacie takie pojecia jak "tolerancja", "wolnosc slowa",itp. Ludzie czy i tu musicie wprowadzac "Polskie klimaty"? :-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Strona WWW

marcheweczka

Post #4 Ocena: 0

2008-11-08 22:43:04 (17 lat temu)

marcheweczka

Kobieta

Z nami od: 27-07-2007

a moim zdaniem ,jesli nie ma sie czego przyczepic,to mozna byle go...do tej pory pasowalo...raptem bach,ktos ma zly dzionek i juz nie pasi...ludzie...mw jest dla ludzi,dla was,dla nas...ja osobiscie sie ciesze widzac suwaczki,aforyzmy...a czemu nie?...uwazam,ze osoby je posiadajace maja na tyle madre wypowiedzi i dosc intelektu,ze dostaly na to zezwolenie...tresc trescia postow ,ale nie robmy z siebie snobow...no to tyle...:-D
[i] Gdzie dwa trolle się tłuką,tam prędzej czy później wątek sam zdechnie ...[/i]

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

E-mailStrona WWWNumer gadu-gadu

Korba102

Post #5 Ocena: 0

2008-11-08 22:55:33 (17 lat temu)

Korba102

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 16-02-2008

Odezwało się kółko wzajemnej adoracji. Szkoda komentarzy na ten temat. Wy jako moderatorzy potraficie, tylko usuwać czyjeś słowa krytyki, na wasz niestety temat. Tylko na tyle was stać? Prawda solą w oku niestety. Większa część moderatorów jest nieoczytana. A ich argumenty w postaci błędnych odpowiedzi? Nie zadają sobie odrobiny trudu by odpowiedzieć na podstawowe problemy i z reguły jakie obowiązują w forum. Pisanie w formie czatu na „nie otwieraj itd „ z czynnym udziałem Pana Webmastera. No ale „moderator jest człowiek” a my użytkownicy kim jesteśmy???
Sami łamiecie zasady w imię zasad swoich a nie użytkowników. Zastanówcie się nad sobą. Jedynie z moich obserwacji na MW na szczególna powagę i pochwałę zasługuje tylko Pani Richmond
A pozostali??? Pani moderator F. Używając wulgaryzmów pozostaje nawet pochwalona za swój wierszyk. Sztuką jest przyjąć krytykę. Dla mnie wypowiedzi niektórych moderatorów są bezsensowne. Wielką sztuką jest przyznać się do błędu, a nie tylko usuwać niewygodne uwagi. Zawsze zastanawiam się czy następnym razem jak wejdę na ten portal nie zniknie mój następny post z forum. Jak zwykle zamknę swój wywód słowami „ Prawdziwa cnota krytyk się nie boi”
:-Y:-Y:-Y
Nigdy nie byłem wazeliniarzem, wolę nagą prawdę od szydzącego pochlebstwa. Nikt nie jest doskonały ale trzeba być zawodowcem w tym co się robi. Nie oceniam za wygląd tylko za przekaz

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Numer AIMNumer gadu-gadu

reivilo

Post #6 Ocena: 0

2008-11-08 23:04:10 (17 lat temu)

reivilo

Kobieta

Z nami od: 09-09-2007

Radosc radoscia i chec dzielenia sie z calym swiatem tez jest zrozumiala ale...czy naprawde musi miec AZ taka forme. Uwazam że forum traci na przejzystosci. Nie wiem jak to sie ma do strony technicznej ale jak by tak wszyscy sobie powklejali po ozdobniczku....

Generalnie osobiscie jestem za prostota ......i umiarem wszedzie.
Ludzie myślcie ....to nie boli !!

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

mcdonesco

Post #7 Ocena: 0

2008-11-08 23:08:15 (17 lat temu)

mcdonesco

Konto usunięte

Marcheweczka napisala:
Cytat:

...uwazam,ze osoby je posiadajace maja na tyle madre wypowiedzi i dosc intelektu,ze dostaly na to zezwolenie...tresc trescia postow ,ale nie robmy z siebie snobow...no to tyle...[/i]:-D

Nie rozumiem tego, od kogo dostały zezwolenie? Na co należy mieć tutaj zezwolenie,kto pozwala?
O co tutaj chodzi:-o?

[ Ostatnio edytowany przez: mcdonesco 08-11-2008 23:10 ]

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Post #8 Ocena: 0

2008-11-08 23:10:11 (17 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Webmaster

Post #9 Ocena: 0

2008-11-08 23:10:40 (17 lat temu)

Webmaster

Mężczyzna

Z nami od: 18-04-2003

Cytat:

2008-11-08 23:08:15, mcdonesco napisał(a):
Cytat:

...uwazam,ze osoby je posiadajace maja na tyle madre wypowiedzi i dosc intelektu,ze dostaly na to zezwolenie...tresc trescia postow ,ale nie robmy z siebie snobow...no to tyle...:-D

Nie rozumiem tego, od kogo dostały zezwolenie? Na co należy mieć tutaj zezwolenie,kto pozwala?

W tym momencie każdy może wstawić coś takiego w sygnaturce, nie ma w tym względzie żadnych ograniczeń poza wielkością obrazka.
Nie odpowiedziano na Twój post? Zrób literówkę, zobaczysz ile osób się odezwie ;)

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

marcheweczka

Post #10 Ocena: 0

2008-11-08 23:13:26 (17 lat temu)

marcheweczka

Kobieta

Z nami od: 27-07-2007

Cytat:

2008-11-08 23:08:15, mcdonesco napisał(a):
Cytat:

...uwazam,ze osoby je posiadajace maja na tyle madre wypowiedzi i dosc intelektu,ze dostaly na to zezwolenie...tresc trescia postow ,ale nie robmy z siebie snobow...no to tyle...[/i]:-D

zle ujelam slowa...na nic nie trzeba miec zezwolenia,ale dlaczego teraz wszyscy wybuchli na ten temat?...przeciez to,o czym jest mowa jest juz od kilku tygodni...
[i] Gdzie dwa trolle się tłuką,tam prędzej czy później wątek sam zdechnie ...[/i]

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Strona 3 z 10 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 ... 8 | 9 | 10 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,