Prawo jazdy dla kaĹźdego

Forum dyskusyjne

Ogólne » Dodatkowy bagaz w Ryanair

Przeczytaj Regulamin forum | Zobacz też:

Galeria użytkowników Mapka użytkowników Pytania i odpowiedzi

Przeglądaj forum

Działem "Ogólne" opiekują się: _Steve_, Richmond

Strona główna » Ogólne » Dodatkowy bagaz w Ryanair

Nowy tematNowy post

Autor (Odpowiedzi: 5)
Arikowa_zona

Post #1

2008-10-10 12:37:32 (miesiąc temu)

Arikowa_zona

Kobieta

Z nami od: 08-05-2008

Drodzy Forumowicze

Mam zarezerowowany bilet lotniczy linii Ryanair. Chcialabym dokupic bagaz. Jak rezerwowalam bilet przez internet, zaznaczylam jedna sztuke bagazu, teraz chcialabym dokupic druga sztuke.
Jak klikam w ''zarzadzaj rezerwacja'' i dodaje bagaz wyswietla mi sie kwota 8£ choc w cenniku na ich stronie pisze, ze druga i trzecia sztuka jest za 16£. Obok okienka, gdzie chce dodac bagaz widnieje juz cyfra 1 (chyba policzyli, ze juz mam zarezerowany jeden bagaz?) Juz calkowicie zglupialam. Oczywiscie dodzwonic sie do nich graniczy z cudem. Mial ktos podobna sytuacje?
Take me as I am And don't try to understand Where love is hard to find I'll keep it in my mind ...

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Numer gadu-gadu

anna69

Post #2

2008-10-10 13:26:53 (miesiąc temu)

anna69

Kobieta

Z nami od: 06-08-2008

ale pomimo tego ze bedziesz miec dodtakowa sztuke to wiecej kilogramow ci sie nie nalezy. Uwazaj na to...ja wykupilam dodatkowy bagaz w Wizz Air i pozniej mialam niemila niespodzianke...:-(

Do góry stronyOffline

krakn

Post #3

2008-10-10 20:50:51 (miesiąc temu)

krakn

Mężczyzna

Moderator

Z nami od: 25-06-2007

kosmiczne opłaty za nadwagę!
heh, ostatnio jakiś gość na teneryfie mało co nie wyskoczył z butów jak mu zaśpiewali za nadwagę, nie pamiętam ile ale stwierdził ze to co jest w środku nie kosztuje tyle :-?8-)
!Akcja dla dzieci z Darlowa organizator już po raz kolejny green-express ! Pomóż dzieciom, zbieramy wszystko czego nie potrzebujesz, a może chcesz za sponsorować jakieś drobiazg?? Odbiór kuriera lub w punktach zbiorczych. POMÓŻ

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWW

invisible

Post #4

2008-10-10 21:50:02 (miesiąc temu)

invisible

Z nami od: 10-06-2007

nie musisz dokupowac bagazu przez internet,mozesz za nigo doplacic na miejscu.Ale jak kktos napisal wyzej dodatkowy bagaz nie oznacza dodatkowych kilogramow

Do góry stronyOffline

LordReneUK

Post #5

2008-10-11 10:29:27 (miesiąc temu)

LordReneUK

Mężczyzna

Z nami od: 03-09-2008

Tez tak mialem w berlinie. Dwie blond polki przedemna sie wyklocaly o bagaz ze jak to kupily dodatkowy itp. Mialy cos okolo 40 kilogramow na leb i za cholere nie daly se przetlumaczyc ze tylko 15kg na leb.

Do góry stronyOffline

_Steve_

Post #6

2008-10-11 18:46:06 (miesiąc temu)

_Steve_

Mężczyzna

Moderator

Z nami od: 17-05-2007

Ja tak sobie kupilem w Wizz Air.
Doplata w Polsce z pomoca jednego pana (ktory policzyl cos kolo 15 nie 20 kg nadbagazu) kosztowala mnie jakies 450 zlotych (z tego co pamietam).
Tak wiec uwaga na te doplaty
You cannot kickstart a dead horse You just crush yourself and walk away I don't care what the future holds Cause I'm writin' out today With your fingers you can touch me [you]

Do góry stronyOnline

E-mailStrona WWWNumer SkypeNumer gadu-gadu