MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Pytanko o angielskie serwiy z ogłoszeniami o pracy.

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Anonim

Post #1 Ocena: 0

2005-06-20 16:16 (20 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Witam. Zamierzam udać sie do Angli w końcu Września z kolegą ,oczywiscie do pracy (na jakis rok) i z tąd moje pytanie: Gdzie teraz najłatwiej o prace ,tzn. w jakiej części anglii ,ja osobiście myśle o Manchesterze i Liverpoolu .
I drugie pytanie to o te serwisy z pracą, szperam troche po takichstronkach i szukam czegos w stylu kelner czy praca w barze,ale w tych serwisach mało tego typu ofert a za to b.dużo ofert na kierowników knajp itp. Nie wydaje mi się by szukali tylko kierwników a załogi wcale.Z tąd pytanko czy takiej pracy tam mało czy może poprostu nie dają ogłoszeń o taką prace bo wystarczy się oglosić na szybie w lokalu ,no i praca nie wymaga takich umiejetności by szukać w duzym kręgu ludzi(tzn.w necie,prasie)
Pozdro - Pabloo

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Anonim

Post #2 Ocena: 0

2005-06-20 17:06 (20 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Tu jest info Pracy to sie "kce" ale poszukac to nie bardzo.
OK, kolejna sprawa to fakt ze pracy w barach i knajpach to szuka sie chodzac od jedenj do rugiej. To dziala, zwlaszcza teraz kiedy jest cieplo i wszyskie knajpy, bary itp sa oblegane. (i ile z znasz jezyk)

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,