MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

CB Radiowcy w UK.

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 9 z 14 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 8 | 9 | 10 ... 12 | 13 | 14 ] - Skocz do strony

Str 9 z 14

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Nie_z_tej_bajki

Post #1 Ocena: 0

2011-06-03 20:22:39 (14 lat temu)

Nie_z_tej_bajki

Kobieta

Z nami od: 23-08-2010

Kociefraszki - na radiu mozna bylo poznac mase swietnych ludzi ( do dzisiaj mam kontakt z kilkoma osobami ) i maaaaase oszolomow :-].
Pamietam nawet takiego jednego, co glos mial tak niemozliwie seksowny ( jak na faceta :-] ), ze na "jego" kanale zawsze full byl. Pozniej poznalam go osobiscie... :-] Szkoda slow - oszolom, erotoman gawedziarz itd ;-).

Falcon, to Ty stary jestes :-]:-]:-].
Nie myśl o szczęściu. Nie przyj­dzie - nie zro­bi Ci za­wodu.... Przyj­dzie - zro­bi niespodziankę :D. W życiu niczego nie żałuj! Po prostu Carpe Diem!!! :-D

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Numer gadu-gadu

Falcon

Post #2 Ocena: 0

2011-06-03 20:47:10 (14 lat temu)

Falcon

Mężczyzna

Z nami od: 14-02-2011

Cytat:

2011-06-03 20:22:39, Nie_z_tej_bajki napisał(a):

Nie_z_tej_bajki dzieki :-]:-]:-]
Ja mialem podobnie z jedna kolezanka jak poznalem osobiscie to sie zrobilo jakos cicho ;-) miedzy nami .
Ale to byla wlasnie magia radia roznych ludzi sie spotykalo z roznymi rozmawialo i tak jak mowisz ja rowniez
wciaz mam kontakt z kilkoma osobami jak jestem na urlopie w polsce zawsze sie gdzies spotkamy czy na 15 min na kawe w srodku dnia czy na cos mocniejszego wieczorkiem a znamy sie od ponad 20 lat :) i wtedy znow jestesmy mlodzi :-D
“You can't stay in your corner of the Forest waiting for others to come to you. You have to go to them sometimes.” ― A.A. Milne, Winnie-the-Pooh

Do góry stronyOffline

Strona WWW

krunschwitz

Post #3 Ocena: 0

2011-06-03 20:49:25 (14 lat temu)

krunschwitz

Mężczyzna

Z nami od: 21-05-2006

No to 73 i 88 dla całej starej gwardii.
Życie jest krótkie. Praca jest dla tych, którzy nigdy życia nie zrozumieją. Bezczynność nie poniża człowieka. Kto umie patrzeć dobrze, ten ją odróżnia od lenistwa.

Do góry stronyOffline

Strona WWW

Falcon

Post #4 Ocena: 0

2011-06-03 20:51:57 (14 lat temu)

Falcon

Mężczyzna

No wlasnie krunschwitz 88 to podstawa była dla koleżanek jak sympatyczne były :-)
“You can't stay in your corner of the Forest waiting for others to come to you. You have to go to them sometimes.” ― A.A. Milne, Winnie-the-Pooh

Do góry stronyOffline

Strona WWW

Nie_z_tej_bajki

Post #5 Ocena: 0

2011-06-03 20:52:34 (14 lat temu)

Nie_z_tej_bajki

Kobieta

Z nami od: 23-08-2010

Cytat:

2011-06-03 20:47:10, Falcon napisał(a):
Cytat:

2011-06-03 20:22:39, Nie_z_tej_bajki napisał(a):

Nie_z_tej_bajki dzieki :-]:-]:-]

Polecam sie :-]

Cytat:

i wtedy znow jestesmy mlodzi :-D

Ja tam zawsze jestem mloda :-].

I pamietam pierwsza rzecz, ktora nie sprawiala mi trudnosci, a ulatwiala po przyjezdzie do UK - literowanie alfabetu w jezyku cb radiowcow - miedzynarodowym ;-).

73 ;-)
Nie myśl o szczęściu. Nie przyj­dzie - nie zro­bi Ci za­wodu.... Przyj­dzie - zro­bi niespodziankę :D. W życiu niczego nie żałuj! Po prostu Carpe Diem!!! :-D

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

krunschwitz

Post #6 Ocena: 0

2011-06-03 20:53:46 (14 lat temu)

krunschwitz

Mężczyzna

Aż mi się łezka w oku zakręciła jak sobie przypomniałem to CQ,CQ,DX albo "breko,breko dla częstotliwości"...
To se ne wrati...
Życie jest krótkie. Praca jest dla tych, którzy nigdy życia nie zrozumieją. Bezczynność nie poniża człowieka. Kto umie patrzeć dobrze, ten ją odróżnia od lenistwa.

Do góry stronyOffline

Strona WWW

Falcon

Post #7 Ocena: 0

2011-06-03 20:58:16 (14 lat temu)

Falcon

Mężczyzna

Wlasnie wlasnie pamietam teraz jak krunschwitz napomknal o CQ DX 161 division EC51(taki nick na wstegi nie pamietam skad sie wzial chyba stary jestem :-)) to przypomnialo mi sie jak z kolega z tego tytulu wynajelismy PO BOX na poczcie ;-)

Do góry stronyOffline

Strona WWW

kociefraszki

Post #8 Ocena: 0

2011-06-03 21:01:30 (14 lat temu)

kociefraszki

Kobieta

Z nami od: 24-03-2011

Dokladnie - czasem na czestotliwosci sie z kims nawijalo swietnie, a jak przychodzilo do "wizji"... Klapa. Coz... Z racji tego co robilam (prowadzenie po miescie) wiekszosc znajomych to byli ludzie zza fajerki, ale i na miejscu kilka fajnych kontaktow bylo i do tej pory one pozostaja. Nie_z_tej_bajki, radio to byl kawal mojego zycia... Borze szumiacy, toz ja nawet chlopa mam z radyjka!:-o Jakby nie bylo pierwszy raz slyszelismy sie na CB.
Piszesz, ze mialas problem z literowaniem - o spel Ci chodzi? To ja predzej tak, niz typowe literowanie angielskie i mam odruch ze jak chca po literce moje dane to zaczynam: "kilo, india, november..." Za dlugo na DX-ch.

Niee... No teraz to ja mam oczy w mokrym miejscu... CQDX, 161division... AR001...Ide ryczec...
I to se moze wrati? Coraz bardziej mnie korci sciagnac z Polski "loska".

[ Ostatnio edytowany przez: kociefraszki 03-06-2011 21:03 ]

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

Falcon

Post #9 Ocena: 0

2011-06-03 21:07:28 (14 lat temu)

Falcon

Mężczyzna

Tak nawiasem mowiac ostatnio bylem w szoku jak kolega pokazal mi nowa siedzibe Presidenta w Czestochowie ostatnio panowie sprowadzaja do polski radyjka tirami zaczal sie nowy bum na CB .

Do góry stronyOffline

Strona WWW

krunschwitz

Post #10 Ocena: 0

2011-06-03 21:09:52 (14 lat temu)

krunschwitz

Mężczyzna

Bum się może i zaczął ale na radia CB w samochodach.Wtedy na blokach roiło się od anten stacji bazowych.Nie wróci już epoka pierwszej połowy lat 90`tych.Teraz mamy wszechobecny internet.Poza tym to już nie ci sami użytkownicy...

Do góry stronyOffline

Strona WWW

Strona 9 z 14 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 8 | 9 | 10 ... 12 | 13 | 14 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,