Prawo jazdy dla kaĹźdego

Forum dyskusyjne

Ogólne » Polacy jedzom labedzie w parku...

Zobacz też:

Galeria użytkowników Mapka użytkowników Pytania i odpowiedzi

Przeglądaj forum

Działem "Ogólne" opiekują się: Redakcja, _Steve_

Strona główna » Ogólne » Polacy jedzom labedzie w parku...

Nowy tematNowy post

Strona 1 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

Autor (Odpowiedzi: 11)
mercizato

Post #1

2008-05-10 16:18:47 (2 miesiące temu)

mercizato

Z nami od: 18-04-2008

Do kogo nalezom media na swiecie ...to my wiemy.....To ze lubujom sie one w osmieszaniu polakow i kpiny z katolicyzmu -to tez wiemy...."Polsko-jezyczne" media internetowe -takie jak wp.pl onet.pl(grupa medialna ITI-w radzie nadzorczej -sami koszerni komisarze ludowi)-za wzorem swych angielskich wspolbraci nacyjnych -takrze lubujom sie w osmieszaniu Polakow i polskosci.Co zatem mozemy przeczytac w tych nihlistycznych szczekaczkach?Otuz Polacy w Angli to wogule parodia.Do ulubionych zajec Polakow w Angli oprucz sprzatania ,noszenia cegiel na budowie ,pracy na zmywaku i w agencji towazyskiej nalezy...uwaga!!! ; zjadanie labedzi w parkach, spanie w miejskich toaletach i masturbacja za pomoca wlaczonego odkurzacza...-doslownie.Informacje te z lubosciom podaje wp.pl-przytaczajac tytuly z "angielskiej" prasy....Bardzo mi milo -merci za to....:-).......

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

wiolonczela

Post #2

2008-05-10 17:02:40 (2 miesiące temu)

wiolonczela

Kobieta

Z nami od: 19-04-2008

Sorry, ale nie "jedzom" tylko "jedzą". Nie lubię błędów, nic osobistego. :-P

Do góry stronyOffline

mercizato

Post #3

2008-05-10 17:27:41 (2 miesiące temu)

mercizato

MOJA MATKA JEST POLONISTKOM -ALE JA DYSLEKTYKIEM...CZY NAPRAWDE LUDZIE NA TYM FORUM TO TACY MALOSTKOWI FORMALISCI -KTURZY CZEPIAJA SIE BLEDOW ORTOGRAFICZNYCH NIE ZWAZAJAC NA MERYTORYCZNA TRESC? PRZYPOMINA MI TO SYTUACJE -KIEDY PAN MLODY PRZED OLTARZEM W KOSCIELE REZYGNUJE ZE SLUBU -GDYZ DOPIERO TERAZ ZAUWAZYL ZE PANNA MLODA MA KRZYWY NOS I MU SIE NIE PODOBA....-FARSA....A MOZE MAM POLAMANE RECE I STUKAM JEZYKIEM W KLAWISZE ,NIE UZYWAJAC INTERPUNKCJI I ZNAKOW PRZESTANKOWYCH BO MAM TYLKO JEDEN JEZYK?:-P

Do góry stronyOffline

Catch

Post #4

2008-05-10 17:49:15 (2 miesiące temu)

Catch

Mężczyzna

Z nami od: 29-06-2007

cóż moja mama nie była polonistką a ja jestem dysortografem i dyslektykiem a jakoś umiem poprawnie napisać kilka słów po Polsku - cóż jak za często rękę prawa w geście zamawiania piwka podnosisz (wiadomo że nie chodzi o piwko prawda??) to potem nawet kilku słów poprawnie sklecić się nie da (zwłaszcza że tak trudno o słownik ort. jak używa się netu prawda?????
swoją drogą gdzie twój avatorek ??
Nie dyskutuj z idiotą - wpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a później wygra doświadczeniem...

Do góry stronyOnline

Numer gadu-gadu

beatrycze

Post #5

2008-05-10 23:00:01 (2 miesiące temu)

beatrycze

Kobieta

Z nami od: 11-03-2008

:-)że się wtrącę, Mercizato mi się wydaje, że niektórzy mają taki styl pisania, wydaje im się to zabawne, chcą rozruszać towarzystwo...tak jest na wielu forach i pewnie Ty tez masz taki styl (nie widzę w tym nic złego), sądzę Catch, że niepotrzebnie się czepiasz...liczy się treśc i to co chciał Mercizato nam przekazać...wyluzuj:-)Catch...ja tez niegramatycznie napisałam, moja Mama jest prostą kobietą:)

Do góry stronyOffline

ironiqus

Post #6

2008-05-10 23:46:09 (2 miesiące temu)

ironiqus

Mężczyzna

Z nami od: 30-10-2007

Cytat:

2008-05-10 23:00:01, beatrycze napisał(a):
:-)że się wtrącę, Mercizato mi się wydaje, że niektórzy mają taki styl pisania, wydaje im się to zabawne, chcą rozruszać towarzystwo...tak jest na wielu forach i pewnie Ty tez masz taki styl (nie widzę w tym nic złego), sądzę Catch, że niepotrzebnie się czepiasz...liczy się treśc i to co chciał Mercizato nam przekazać...wyluzuj:-)Catch...ja tez niegramatycznie napisałam, moja Mama jest prostą kobietą:)

beatrycze a czytalas/ czytales inne posty tego faceta?
Widzialas jego avatar?
Moze styl jego pisania, Tobie sie podoba - jednak wielu uzytkownikom sie nie podoba.
Samo pisanie, ok, pisanie - kazdy ma swoje poglady, jednak
_nie_zniose_gdy_koles_jako_avatar_ma_ustowiona_podobizne_zbrodniarza.
To Cie kreci?

[ Ostatnio edytowany przez: ironiqus 10-05-2008 23:47 ]

Anwjnżavrwfmr j żlpvh gb: qboel uhzbe v pmlfgr znwgxv - erfmgn gb pu. ;)

Do góry stronyOnline

E-mailNumer gadu-gadu

Catch

Post #7

2008-05-11 06:54:54 (2 miesiące temu)

Catch

Mężczyzna

Z nami od: 29-06-2007

Cytat:

2008-05-10 23:00:01, beatrycze napisał(a):

faktycznie zabawnym jest pisanie ciągle z błędami + kompletnie niegramatycznie (nie czepiając się sensu)
a najbardziej zabawny w textach tego pajaca jest najazd na żydów, czy wręcz nazistowskie poglądy które tu prezentuje (chyba ma najwięcej usuniętych postów przez moderatora)
a od siebie dodam jeszcze jedną małą sentencję
każda potwora znajdzie swego amatora
benefit znalazł
nasz mały nazista najwyraźniej też
i patrząc na nową dziewczynę mego kumpla... też można tak stwierdzić

[ Ostatnio edytowany przez: Catch 11-05-2008 19:43 ]

Nie dyskutuj z idiotą - wpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a później wygra doświadczeniem...

Do góry stronyOnline

Numer gadu-gadu

iWeronika

Post #8

2008-05-11 11:29:04 (2 miesiące temu)

iWeronika

Kobieta

Z nami od: 10-05-2008

z całą pewnością artykuły na temat Polaków jedzących to czy owo i robiących różne dziwne rzeczy ukazały się najpierw w różnych brytyjskich portalach i gazetach, a w polskich mediach to tylko przedruki - można się sprzeczać czy potrzebne - nie uwierzę w te łabędzie na obiad i kilka innych spraw jest również przerysowanych, ale z drugiej strony mieszkamy w UK i warto wiedzieć jak widzą nas tubylcy. A własny rozum każdy z nas ma i tym proponuję się kierować czytając papakę serwowaną nam przez media.

Do góry stronyOffline

beatrycze

Post #9

2008-05-11 19:06:08 (2 miesiące temu)

beatrycze

Kobieta

Z nami od: 11-03-2008

Prawdę mówiąc nie czytałam innych postów tej osoby...ale poczytam skoro piszesz, że ma oryginlne poglądy:(

Do góry stronyOffline

mercizato

Post #10

2008-05-13 20:16:01 (2 miesiące temu)

mercizato

Prawda jest taka -demokracja i wolnosc slowa ,oraz poprawnosc polityczna istnieje -ale -hihihi-bardzo jednostronnie.Otuz...mozna pisac zle o polakach -szydzic z nich i osmieszac ,mozna tez szydzic z arabow ,osmieszac ich w mediach,nazywac terrorystami itd etc.Ale nigdy nic nie mozna powiedziec zlego na zydow(a bron boze ujawnic ich zbrodnie:-o)...-bo od razu media (kture sa tuba propagandowa zydow)-sie oburzaja i zazucaja antysemityzm .I to cala prawda o dzisiejszej demokracji i wolnosci slowa (tzn takiej jaka sie zydom podoba)-moralnosc kalego; kali komus ukrasc krowe-dobrze ,ktos kalemu ukrasc krowe -zle....pozdrawiam i oczyszczam z pogladow faszystowsko-nazistowskich -kturych nie reprezentuje

Do góry stronyOffline

Strona 1 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony