Przeglądaj forum |
|
Strona główna » Ogólne » Bojkot Daily Mail !!! |
| Autor | Strona: 5 z 5 |
|---|---|
| bamus | Post #1 2008-03-19 07:23:08 (7 miesięcy temu) |
Z nami od: 03-04-2007 Skąd: WESTCLIFF ON SEA |
czy zauwazyliscie ze komentarze na internetowej stronie DM sa umieszczane wybiurczo. moj jeszcze nigdy sie nie pojawil, a probowalem juz skomentowac kilka artykulow
|
| Catch | Post #2 2008-03-19 07:26:37 (7 miesięcy temu) |
Z nami od: 29-06-2007 Skąd: Gravesend |
Cytat: 2008-03-19 07:23:08, bamus napisał(a): czy zauwazyliscie ze komentarze na internetowej stronie DM sa umieszczane wybiurczo. moj jeszcze nigdy sie nie pojawil, a probowalem juz skomentowac kilka artykulow to tak jak wszędzie ostatnio na onecie zamieściłem komentarz "na początku byłem przekonany że chodzi o klechę grzybka - ale on przecież nigdy by Żydów nie ratował..." i dostałem coś takiego "Szanowny Panie, post obrażał pana Rydzyka poprzez odniesienie do jego osoby zwrotu "faszysta". Traktowane jest to jako naruszenie Zasad Forum. Pozdrawiamy - Redakcja Forum Onet.pl" ciekawy tok rozumowania - swoją drogą określenie pana /rydzyka rydzyka pewno tez obraża :) ogólnie cenzura jest wszędzie - a DM publikuje to co im pasuje - w końcu łatwiej udowodnić tezę mając tylko potwierdzające komentarze... |
| bloby00 | Post #3 2008-04-10 11:42:10 (6 miesięcy temu) |
Z nami od: 23-01-2008 Skąd: London |
Kolejny "mocny" artykul z Daily Mail, widocznie nawet oficjalna skarga g...o dala." British workers DO lose out to migrants, reveal official figures"
Zainteresowanych zapraszam rowniez do tego tematu na forum MW Imigration - The inconvenient truth Channel 4, w ktorym widzimy KOLEJNE ataki na Eastern Europeans. My name's Bloby.... just Bloby :)
|