MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Jaki plan na przyszlosc???

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Anonim

Post #1 Ocena: 0

2005-05-21 15:14 (20 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Przypadkiem znalazlem to okienko,wiec cosik napisac postanowilem:)
Mianowicie mam prosbe,abys poswiecil/a chwilke i napisal/a co zamierzasz robic za kilka lat.Ziomki,ktorzy przyjezdzaja do Londynu w wiekszym stopniu chiba nie zdaja sobie sprawy ze ich wnuki moga kiedys zapytac czego dokonali w zyciu.No i bedzie zdziwienie gdy sie okaze ze procz pracy,imprez i ...pracy to na nic sie nie zdecydowali.Przepraszam-Przeca do Londyna przyjecholem:?
Pozdrawiam tych z pomyslami,jak i tych z ich brakiem. 8-)

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Anonim

Post #2 Ocena: 0

2005-05-22 06:46 (20 lat temu)

Anonim

Nie planuje dalej jak rok do przodu, ale jesli o mnie chodzi
to wolę się zastarzec na wyspie anizeli w willi na którą będą czychac moi spatkobiercy w Polsce.
Pozdrawiam

Do góry stronyOffline

Anonim

Post #3 Ocena: 0

2005-05-23 20:30 (20 lat temu)

Anonim

Ja rowniez nie mam w planach dalekosieznych powrotu na Wisle.Wiec przyszlosc wiaze z Wyspa lub innym cieplejszym krajem...A co powiem wnukom...?Opowiem jak musialem zmienic ojczyzne ,bo ta w ktorej sie urodzilem niezyt mnie ukochala.Opowiem jak na Wyspe przyjechalem,jak nic nie rozumialem ,bo jezyka nie znalem.Powiem jak bardzo sie staralem i rekawy zakasalem...opowiem jak celu swego dopiolem.Opowiem jaka wielka roznica miedzy tym a ...tamtym zyciem i jakie szczescie maja ,ze tu sie wychowaja...To im opowiem ja.

Do góry stronyOffline

cinos

Post #4 Ocena: 0

2005-05-23 23:17 (20 lat temu)

cinos

Z nami od: 22-03-2005

To pytanie,a raczej odpowiedzi na nie moga sprawic iz niektorzy znajda odpowiedz na wlasne pytanie-"dokad zmierza moj swiat".
A moze byloby rownie cool,zdradzic swoj,chociaz jeden zwariowany pomysl na spedzenie"chwili"na miare zycia,badz tez pasji ktora nie jest wszech znana;)

Do góry stronyOffline

Strona WWW

Anonim

Post #5 Ocena: 0

2005-05-31 16:22 (20 lat temu)

Anonim

Polska > londyn > douczyć się porządnie języka > szkoła > studia a dalej się zobaczy :). Miejmy nadzieję, że wszystko pójdzie jak powinno. Oczywiście liczę sie z tym, że nie będzie łatwo.

Do góry stronyOffline

Kristof

Post #6 Ocena: 0

2005-12-14 19:31 (19 lat temu)

Kristof

Z nami od: 03-12-2005

Wyjazd do UK > nauczyc sie porzadnie jezyka > powrot do kraju jak sie cos zmieni na lepsze lub pozostanie na wyspach. Wtedy zbudowanie / kupienie domu > coroczne wyjazdy do cieplych krajow (chocby z polskimi firmami- zawsze taniej mimo ze czasami komfortowo, zawsze lubilem podrozowac), nauka tanca towarzyskiego - Anglicy sa jednymi z najlepszych, awans zawodowy (mozna sie uczyc ile sie chce, tylko trzeba wiedziec jak i gdzie). Jak sie zestarzeje to moze wymienia mi biodro lub kolano na sztuczne na co w Polsce mozna sie nie doczekac. Na starosc chyba jednak wroce do ojczyzny (domy starcow w UK sa chyba strasznie drogie, a nie wiem czy bede mogl liczyc na przychylnosc spadkobiercow).

Do góry stronyOffline

tordis

Post #7 Ocena: 0

2005-12-15 21:50 (19 lat temu)

tordis

Kobieta

Z nami od: 12-08-2005

Plany na przyszlosc? Do Polski nie wracam, przynajmniej nie w ciagu najblizszych paru lat. Poki co, zostaje na Wyspach (chwilowo Londyn, ale kto wie, gdzie poniesie mnie dalej?)
A dalsza przyszlosc? Wiele zalezy od tego, gdzie rzuci mnie los. A ja jestem z tych, ktorych los bezustannie gdzies rzuca. I ktorzy zawsze i wszedzie znajda swoje miejsce.
Nie mozna zjadac wlasnego ogona, nawet gdyby byl najbardziej apetycznym ogonem swiata.

Do góry stronyOffline

Strona WWW

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,