MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Autkiem do Polski

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 6 z 7 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 5 | 6 | 7 ] - Skocz do strony

Str 6 z 7

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

krunschwitz

Post #1 Ocena: 0

2008-05-15 12:04:05 (17 lat temu)

krunschwitz

Mężczyzna

Z nami od: 21-05-2006

Teoretycznie moze nie stac sie nic.Teoretycznie.To troche duzo jak na jedno gniazdo zapalniczki.Pobor pradu moze byc na tyle duzy,ze wywali wam bezpiecznik odpowiedzialny za to gniazdo.Wlozenie wiekszego bezpiecznika niz zalecany moze spowodowac powazniejsze uszkodzenie instalacji elektrycznej auta,wlacznie z zapaleniem sie.

W przypadku opisywanym przez Ciebie dobrze by bylo zrobic calkowicie niezalezne gniazdo(lub kilka) i pociagnac do niego grube kable ,takie jak do wzmacniaczy car audio.Oczywiscie NIE ZAPOMNIJ o odpowiednim bezpieczniku po drodze.
Życie jest krótkie. Praca jest dla tych, którzy nigdy życia nie zrozumieją. Bezczynność nie poniża człowieka. Kto umie patrzeć dobrze, ten ją odróżnia od lenistwa.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Strona WWW

ewamik

Post #2 Ocena: 0

2008-05-15 12:24:59 (17 lat temu)

ewamik

Kobieta

Z nami od: 30-10-2007

a może tak wszystkiego po trochu? Załadowąc komórke w domu i juz jedno z głowy.
laptop na baterie.Wiem,że na 2 godz wystarczy ale zawsze...
Szczerze mówiąc nie wiedziałam o lodówkach.Ile takie coś kosztuje? Sami jedziemy latem i przydałoby się coś tam wziąc do lodówki.

Do góry stronyOffline

krunschwitz

Post #3 Ocena: 0

2008-05-15 12:31:57 (17 lat temu)

krunschwitz

Mężczyzna

Cytat:

2008-05-15 12:24:59, ewamik napisał(a):
Szczerze mówiąc nie wiedziałam o lodówkach.Ile takie coś kosztuje? Sami jedziemy latem i przydałoby się coś tam wziąc do lodówki.

Popatrz na e-bayu.Napewno znajdziesz.Sezon sie zbliza.
Życie jest krótkie. Praca jest dla tych, którzy nigdy życia nie zrozumieją. Bezczynność nie poniża człowieka. Kto umie patrzeć dobrze, ten ją odróżnia od lenistwa.

Do góry stronyOffline

Strona WWW

ewamik

Post #4 Ocena: 0

2008-05-15 12:45:18 (17 lat temu)

ewamik

Kobieta

Z nami od: 30-10-2007

Oj napewno zerknę,dzięki.
My jak jeździmy,to przez Zgorzelec.Nie wiem czy zwróciliscie uwagę na fajna reklamę.Niedaleko za przekroczeniem granicy,jest taki zajazd,CPN,parking dla TIR-ów.To jest po prawej stronie.My tam wymieniamy funty,tak na pierwszy ogień,by wystarczyło do domu.
Przy wjeździe do tego parkingu,jest taka fajna reklama-KOREKTA LICZNIKÓW :-]
Strasznie nam się to podoba i musimy zrobic zdjęcie.Zastanawiamy się z mężem,co to może oznaczać ta korekta liczników?;-)

Do góry stronyOffline

krunschwitz

Post #5 Ocena: 0

2008-05-15 12:53:20 (17 lat temu)

krunschwitz

Mężczyzna

Cytat:

2008-05-15 12:45:18, ewamik napisał(a):
KOREKTA LICZNIKÓW :-]
Strasznie nam się to podoba i musimy zrobic zdjęcie.Zastanawiamy się z mężem,co to może oznaczać ta korekta liczników?;-)

Prowokatorka...:-o:-D:-]:-]:-]

Do góry stronyOffline

Strona WWW

Post #6 Ocena: 0

2008-05-15 12:54:31 (17 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

gosian

Post #7 Ocena: 0

2008-05-15 17:37:00 (17 lat temu)

gosian

Kobieta

Z nami od: 06-09-2007

dzieki za odpowiedz , tak w zasadzie to nie pisałam wczesniej ale bede miała dwie lodówki , bo bedzeiwmy przewozic swiezutkiego warchlaczka.
lodoweczke kupiłam w halfrodsie najwieksza 35 litrów kosztuje 65f .jedna kupiłam w polsce ok 20 litrów za 70 zł ,i powiem ze ta kupiona w polsce zamrozila nawet mieso az sie zdziwiłam.

musze zamontowac jednak wiecej gniazd zapalniczek bo warchlaczek musi dojechac swiezy i pachnacy:-]:-]:-]:-]:-]:-]:-]:-]:-]:-]
Dożyliśmy takich czasów, w których ucisza się mądrych ludzi, żeby to co mówią nie obraziło głupców.

Do góry stronyOffline

krunschwitz

Post #8 Ocena: 0

2008-05-15 17:39:55 (17 lat temu)

krunschwitz

Mężczyzna

To koniecznie osobna instalacja elektryczna na grubych kablach.I odpowiedni bezpiecznik:-W

Do góry stronyOffline

Strona WWW

yanovitz

Post #9 Ocena: 0

2008-05-15 17:44:49 (17 lat temu)

yanovitz

Mężczyzna

Z nami od: 10-12-2007

Zawsze mozesz zamrozic mieso w Polsce, oblozyc wkladami lodowymi i powinno dojechac bez uzywania elektrycznosci - ew. na 'chwile' wlaczyc dla utrzymania temperatury.
Jeśli pracujesz z oddaniem przez osiem godzin, możesz w końcu zostać szefem, by pracować przez dwanaście. Robert Frost

Do góry stronyOffline

Post #10 Ocena: 0

2008-05-15 18:49:34 (17 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Strona 6 z 7 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 5 | 6 | 7 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie