MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Autkiem do Polski

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 3 z 7 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 ] - Skocz do strony

Str 3 z 7

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

gosian

Post #1 Ocena: 0

2008-03-19 20:33:13 (17 lat temu)

gosian

Kobieta

Z nami od: 06-09-2007

Witam...
A ja mam takie pytanie...Jade z dziećmi do Polski niedługo i planujemy gdzieś sie zatrzymać na noc.Czy ktos może polecić jakiś mały,niedrogi hotel...?
Dożyliśmy takich czasów, w których ucisza się mądrych ludzi, żeby to co mówią nie obraziło głupców.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

vitek

Post #2 Ocena: 0

2008-03-19 22:54:53 (17 lat temu)

vitek

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 19-06-2007

Ale gdzie ma być ten hotel?
Tanie sieci hotelowe to premiereclasse, etap, formule1, kyriad
Są to wszystko sieci francuskie (ojczyzna budżetowych hoteli) i tam mają najwięcej lokacji ale są obecne także w innych krajach - przejrzyj ich strony
The Mythbuster

Do góry stronyOffline

Strona WWW

ewamik

Post #3 Ocena: 0

2008-03-19 23:40:13 (17 lat temu)

ewamik

Kobieta

Z nami od: 30-10-2007

Cytat:

2008-03-19 20:33:13, gosian napisał(a):
Witam...
A ja mam takie pytanie...Jade z dziećmi do Polski niedługo i planujemy gdzieś sie zatrzymać na noc.Czy ktos może polecić jakiś mały,niedrogi hotel...?

Hej,a sama jedziesz z dziećmi? Myślisz,że dzieci nie wytrzymają jazdy?
Wiesz,my juz dwa razy jeździlismy do Polski z dziećmi.Pierwszy raz dzieci miały 2,5 5,5 roku,to było w wakacje,na Boże Narodzenie te zjechalismy.Do tego musielismy przejechac totalnie całą Polsce,bo mój dom jest 20km od granicy bialoruskiej czyli ciut za Biała Podlaską.Zaopatrzylismy się w zabawki,kredki,kartony,mamy tez dvd bajeczki i tak jechalismy.Z Londynu wyjechaliśmy o 5.30 prom wyplynął o 9.00.Polską granice przekroczylismy o 21.30,a w domciu bylismy o 5.00 czyli 24godz.
na noc z tyłu połozyliśmy dziewczynki(mielismy po poduszce dla każdej),nakryłam je kocem i spały.Foteliki odwrócilismy tak,że troche leżaly za siedzeniami.
Nie ukrywam,że bałam sie o męża,czy nie zaśnie czy wytrzyma.Spalismy 2godz na jakies stacji benzynowej.Tylko on jechał ale dojechał.
Ostatnio wracsalismy ze świąt 22godz z Polski.
jesli boisz się,to chyba trzeba znaleźc motel

Do góry stronyOffline

vitek

Post #4 Ocena: 0

2008-03-19 23:49:09 (17 lat temu)

vitek

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 19-06-2007

Pod ruską granicę z 1 kierowcą i małymi dziećmi... ma chłop zdrowie...
Ja też nie planuję noclegu ale jadę w 1szym skoku 20 km za granicę z Niemcami. Dzieci są już duże no i jest 2gi kierowca (kierowniczka)
The Mythbuster

Do góry stronyOffline

Strona WWW

ewamik

Post #5 Ocena: 0

2008-03-19 23:57:53 (17 lat temu)

ewamik

Kobieta

Z nami od: 30-10-2007

I tu Ci powiem,że mąz juz chyba 5razy jechał do Polski 5 razy czyli w te i nazad.Nigdy nie pije kawy ale jak w podróż zabieramy kawe w termosie,to cos tam niby daje.Red bull raczje nie pije bo tak ciężko na żołądku.Ale powiem Ci,że czaem to ja juz njie wiem co mam klepać mu,żeby była rozmowa.Nie śpię i gadam.czasem,to az język do podniebienia mi sie przykleja

Do góry stronyOffline

gosian

Post #6 Ocena: 0

2008-03-20 09:47:58 (17 lat temu)

gosian

Kobieta

Z nami od: 06-09-2007

ewamik,ja mam dzieci w wieku 6.5 lat i mały ma niecały roczek(9mies.)i o niego sie boje że bedzie cos nie tak.My z mężem będziemy sie zmieniać za kierownicą,więc może nie będzie tak zle ale mimo wszystko wole mieć cos na oku w razie W.Ja mieszkam w wielkopolsce.Mój znajomy jechał 24 godziny,3 godziny tylko spał,więc myśle ,że nas też to czeka.
Sama nie wiem w jakim mieście chcielibyśmy zrobić przerwe na spanie...dlatego się pytam ,bo może ktoś ma sprawdzone miejsce.
Jedziemy dopiero w maju,ale wole już mieć wszystko zaplanowane wcześniej.
Pozdrawiam...G
Dożyliśmy takich czasów, w których ucisza się mądrych ludzi, żeby to co mówią nie obraziło głupców.

Do góry stronyOffline

marcheweczka

Post #7 Ocena: 0

2008-03-20 10:30:44 (17 lat temu)

marcheweczka

Kobieta

Z nami od: 27-07-2007

Gosiu spokojnie....ja jechałam do Polski jak Julia miała 8 miesiecy....podróż zniosła fantastycznie,spała lub się bawiła....miałam termos z ciepłą wodą do mleka,kawke w drugim i herbatke w nastepnym....narobiłam kanapek,wzięłam kilka łakoci dla małej,bo ona juz jadła wszystko....nie zatrzymywaliśmy się nigdzie na nocleg i kierował tylko mąż,ciężko było,bo cała podróż trwała 34 godziny i po 3 dniach wracaliśmy juz tu do Anglii.....ważne byście w trakcie drogi jedli coś ciepłego(polecam jedzonko na promie-nie jest drogie,ale smaczne)....zabierz koc i podusie,ubierzcie sie wszyscy w wygodne ciuszki(np. dresy),przygotujcie drobne na płatne autostrady jak bedziecie nimi jechac....dla córci może pomysl o jakiejs gierce lub mp3 i ksiazeczkach by mogła się czyms zajac.....fakt,ze cieżko jedzie sie noca,bo od stacji do stacji droga sie dluży....dacie rade i nie bedzie ciezko.....pozdrawiam gorąco...w razie co masz moje gg...bedziesz miala ochote,to napisz...
[i] Gdzie dwa trolle się tłuką,tam prędzej czy później wątek sam zdechnie ...[/i]

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWWNumer gadu-gadu

yanovitz

Post #8 Ocena: 0

2008-03-20 13:23:03 (17 lat temu)

yanovitz

Mężczyzna

Z nami od: 10-12-2007

34 godziny??? jejku.

Mysmy jak pierwszy raz jechali bez TomToma zajelo nam jakies 25 h, w tym zaliczylismy dwa korki, no i oczywiscie niepotrzebnie wjechalismy do centrum ze dwa razy.

Z TomTomem cala ekspedycja zajela 15h, wiec nie ma co narzekac na GPS'a
Jeśli pracujesz z oddaniem przez osiem godzin, możesz w końcu zostać szefem, by pracować przez dwanaście. Robert Frost

Do góry stronyOffline

krunschwitz

Post #9 Ocena: 0

2008-03-20 13:33:38 (17 lat temu)

krunschwitz

Mężczyzna

Z nami od: 21-05-2006

Cytat:

2008-03-20 13:23:03, yanovitz napisał(a):
34 godziny??? jejku.

Mysmy jak pierwszy raz jechali bez TomToma zajelo nam jakies 25 h, w tym zaliczylismy dwa korki, no i oczywiscie niepotrzebnie wjechalismy do centrum ze dwa razy.

Z TomTomem cala ekspedycja zajela 15h, wiec nie ma co narzekac na GPS'a

Jaka opcje wybrales w Tom-Tom`ie? Najszybsza czy najkrotsza?
Życie jest krótkie. Praca jest dla tych, którzy nigdy życia nie zrozumieją. Bezczynność nie poniża człowieka. Kto umie patrzeć dobrze, ten ją odróżnia od lenistwa.

Do góry stronyOffline

Strona WWW

Nenna1

Post #10 Ocena: 0

2008-03-20 14:18:18 (17 lat temu)

Nenna1

Kobieta

Konto zablokowane

Z nami od: 22-05-2007

To ja moze pytanie "z innej beczki"...a co z wyposazeniem samochodu?Mam na mysli trojkat,gasnice,apteczke,kamizelke...itp..badziewia..
Brac wszystko,co obowiazuje w krajach, przez ktore pojedziemy?:-o:-o:-o
Jak wiemy tutaj niczego nie musimy miec...wiec i to klopot../nawet nie wiem gdzie to kupic :-?/
...Jak latwo zapomniec,przekreslic swoj czas.. Jak latwo - w milczeniu pochylic twarz.. "

Do góry stronyOffline

Strona 3 z 7 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,