MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Ile razy mozna rzucac palenie ?

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 7 z 22 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 6 | 7 | 8 ... 20 | 21 | 22 ] - Skocz do strony

Str 7 z 22

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

mcdonesco

Post #1 Ocena: 0

2008-09-23 22:32:25 (17 lat temu)

mcdonesco

Konto usunięte

Dziś zaczęłam kolejna walkę z tym nałogiem.
Miałam wcześniej kilka, niestety nieudanych prób :-Y przy pomocy gum, naklejek, tabletek ziołowych, biotoxa... itd,itp.

Bardzo proszę trzymajcie kciuki!

Dzisiaj wystartowałam z terapia ze wspomaganiem champix. Mam nadzieje ze tym razem sie uda :-]!

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

yandce

Post #2 Ocena: 0

2008-09-23 23:28:55 (17 lat temu)

yandce

Mężczyzna

Z nami od: 17-08-2008

hmm..
z tym paleniem to faktiko jest przerabane... ja w sumie rzucilem z 6c lat temu i czasami dalej ciagnie, szczegolnie na imprezce po... jednym piwie ;-) ale rano po balandze kiedy wroci trzezwe myslenie
:-] juz nie daje sie pokusie palenia.
Uwazam, ze od kiedy w UK nie mozna palic w knajpach jest troche latwiej rzucic te badziewie.
Moim zdaniem najwazniejsze jest nastawienie psychiczne, wytlumaczyc sobie po co, dlaczego moze dla kogo i jakie korzysci
z tego bedziesz mial itp.
Bede trzymal kciuki za Ciebie! Powodzenia

Do góry stronyOffline

krakn

Post #3 Ocena: 0

2008-09-24 08:06:52 (17 lat temu)

krakn

Mężczyzna

Z nami od: 25-06-2007

Cytat:

2007-11-18 13:06, Milusia napisał(a):
A ja zrobie cos okropnego :-D i jednak bede cie podtrzymywac na duchu. Palenie to beznadziejny i kosztowny nawyk i szczesliwi ci, ktorzy wyrwali sie z tego nalogu.

no jak by nie patrzeć za pieniądze dwóch sztang fajek z przemytu można kupić bilet lotniczy gdzieś w ciepłe słoneczne miejsce w europie, następne 3 wagony mamy nocleg z full wyżywieniem w 4 gwiazdkowym hotelu. ;-)
No cóż każdy inaczej rozumie przyjemność

Mojemu pracownikowi, który palił chyba z 50 dziennie kiedyś lekarz ni z tego ni z owego powiedział tak.
czy spisał pan testament?
a on a dlaczego ?
hm, widzi pan, patrząc na pana wyniki widzę ze wkrótce pana wypisze z kartoteki pacjentów, i są szance że następnych badań okresowych to pan nie zdąży zrobić jak nie zacznie pan się odtruwać

koleś przestał palić w ciągu jednego dnia, grunt to motywacja

inny kolega tu w angli wpadł na pomysł rzucania palenia, poleciał po darmowe środki, dostał i co??
Sam siebie oszukiwał, były po prostu dodatkowym źródłem nikotyny, efekt taki że po badaniu dowalili mu do zapłaty za te środki.

[ Ostatnio edytowany przez: krakn 24-09-2008 08:12 ]

Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWWNumer AIM

bajeczka

Post #4 Ocena: 0

2008-09-24 09:52:16 (17 lat temu)

bajeczka

Kobieta

Z nami od: 24-10-2007

a ja dalej nie pale:-] przyjechalam tu do Anglii i tak mnie odrzucilo ze szok teraz to jak moj pali to nie moge wytrzymac-normalnie mi smierdza fajki!!!Moj maz strasznie duzo pali ostatnio naczytal sie artykulow o paleniu i postanowil ze cos z tym zrobi-ale jak narazie na tym stanelo;-)
moze powinien czytac te artykuly codziennie przed zapaleniem kolejnego papierosa??:-D:-D

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

Post #5 Ocena: 0

2008-09-24 11:25:34 (17 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

mcdonesco

Post #6 Ocena: 0

2008-10-25 23:26:06 (17 lat temu)

mcdonesco

Konto usunięte

Cytat:

2008-09-23 23:28:55, yandce napisał(a):
hmm..
z tym paleniem to faktiko jest przerabane... ja w sumie rzucilem z 6c lat temu i czasami dalej ciagnie, szczegolnie na imprezce po... jednym piwie ;-) ale rano po balandze kiedy wroci trzezwe myslenie
:-] juz nie daje sie pokusie palenia.
Uwazam, ze od kiedy w UK nie mozna palic w knajpach jest troche latwiej rzucic te badziewie.
Moim zdaniem najwazniejsze jest nastawienie psychiczne, wytlumaczyc sobie po co, dlaczego moze dla kogo i jakie korzysci
z tego bedziesz mial itp.
Bede trzymal kciuki za Ciebie! Powodzenia

Wielkie dzięki za trzymane kciuki.
Ha, ha hip hip hurrrrrrrraaa udało sie:-]
Nie pale 4 tygodnie!!!!!!!
Polecam te tabletki i pomoc GP.

Do góry stronyOffline

grekan

Post #7 Ocena: 0

2008-10-26 00:09:36 (17 lat temu)

grekan

Mężczyzna

Z nami od: 15-03-2008

Przypadkowo 10 lat temu zatrulem sie papierosami, wypalajac ich duza ilosc w ciagu 2 godzin poznym wieczorem podczas ogladania super filmu.Rano silny bol glowy, wymioty, wstret do dymu papierosowego.Do dzis nie jestem w stanie zapalic!Mysle, ze metoda na rzucenie palenia troche drastyczna, ale skuteczna.

Do góry stronyOffline

kasiapoz

Post #8 Ocena: 0

2008-10-26 01:09:17 (17 lat temu)

kasiapoz

Kobieta

Z nami od: 10-08-2008

szczerze...nie sadzilam, ze jeszcze raz uzyje tej metody czy ktos powie ile na tydzien wypala paczek ile go to kosztuje i od ilu lat tak robi...? czekam....

Do góry stronyOffline

daggerss

Post #9 Ocena: 0

2008-10-26 07:46:29 (17 lat temu)

daggerss

Kobieta

Z nami od: 21-03-2008

Ja tez rzucilam, jakies 3 tyg. temu. Rzucialam z dnia na dzien bez zadnych tabletek, gum czy plastrow. Nie tyje, nie jem duzo... :-]:-]:-]:-]:-]
*YAHOO*

Do góry stronyOffline

Korba102

Post #10 Ocena: 0

2008-10-27 20:49:32 (17 lat temu)

Korba102

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 16-02-2008

Ponad 2 lata jak nie palę, z dnia na dzień. Silna wola, to jest ważne a nie środki zaradcze takie jak, gumy i plastry. Ważne,
nie ograniczać a przestać palić i nie męczyć umysłu, że nie palisz.

[ Ostatnio edytowany przez: Korba102 27-10-2008 20:50 ]

Nigdy nie byłem wazeliniarzem, wolę nagą prawdę od szydzącego pochlebstwa. Nikt nie jest doskonały ale trzeba być zawodowcem w tym co się robi. Nie oceniam za wygląd tylko za przekaz

Do góry stronyOffline

Numer AIMNumer gadu-gadu

Strona 7 z 22 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 6 | 7 | 8 ... 20 | 21 | 22 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,