Str 28 z 37 |
odpowiedz | nowy temat | Regulamin |
sqlserver |
Post #1 Ocena: +1 2021-07-08 08:44:25 (4 lata temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 07-01-2019 Skąd: yorkshire |
Cytat:
2021-07-08 08:39:27, Wielim napisał(a):
Ja jestem szczęśliwy ze Dania przegrała, malo mnie obchodzi Anglia o jej patologiczni kibice , oglądałem filmy z wczoraj z Trafalgar Sq , patola . Ale denerwowało mnie cale mistrzostwa ze kazdy tak za Dania bo jeden z zawodnikow znalazl sie w szpitalu . Ale sam zespol nic nie pokazal , DWIE PORAZKI W GRUPIE , w tym ze slabiutka Finlandia ktora tylko dzieki reformie kwalifikacji jest na ME , wyjscie z grupy ze trzeciego miejsca , pozniej na każdym etapie najsłabszy przeciwnik jaki tylko mozliwy , najpierw Walia , pozniej Czechy , Anglia to ich pierwszy powazny przeciwnik i co ? Prawie cala deuga polowa i cala dogrywka na polowie Danii , grali antyfutbol az niedobrze sie robiło, byli o conajmniej klasę gorsi od Anglii , i taka druzyna ma grac w finale ???? Pier.... bym taki final [ Ostatnio edytowany przez: <i>Wielim</i> 08-07-2021 08:40 ]
ten mecz Anglicy powinni wygrać bez duch zdań, byli zespołem lepszym. Problem w tym, ze sędzia i kibice zabrali im cały splendor, teraz jak nawet zdobędą tytuł to wszyscy będą mówić o karnym, piłce i kibicach
moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia
artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez
|

|
 |
|
|
Wielim |
Post #2 Ocena: 0 2021-07-08 09:37:55 (4 lata temu) |
Z nami od: 03-09-2013 Skąd: Londyn |
Jest tylko jeden sposób by chociaz to
zminimalizować - wyfrac z Włochami zdecydowanie w regulaminowym czasie gry po pięknej grze
|

|
 |
|
stanislawski |
Post #3 Ocena: 0 2021-07-08 09:58:24 (4 lata temu) |
Z nami od: 10-04-2008 Skąd: Narnia |
Cytat:
2021-07-08 09:37:55, Wielim napisał(a):
Jest tylko jeden sposób by chociaz to
zminimalizować - wyfrac z Włochami zdecydowanie w regulaminowym czasie gry po pięknej grze
Nie da rady.
|

|

|
|
Jurny_Jurek |
Post #4 Ocena: 0 2021-07-08 10:01:18 (4 lata temu) |
Z nami od: 28-06-2016 Skąd: Faggot |
Tak, Polska gurom, Dania gra antyfutbol!
Strzelili tylko 12 bramek, przegrali z Belgia tyle co wspaniali Włosi. Na półfinał zabrakło im sił ale gdyby Polska gurom! zaszła do 1/2 strzelajac 11 bramek i odpadajac po walce przez kontrowersyjny karny to byliby:
- wspaniałą husarią i dumą narodowa zdradzona jak w 39
- maszunka strzelajaca gole pod batuta Sousy a 12 bramek na tle 7 anglików to pokaz mocy i ognia Polska gurom!
- Anglia grajaca nudny dla oka futbol kontra Polska gurom z 12 bramkami i efektownymi wpi**** spuszczanymi innym
Itd itd. Aha, podobnie do petycji o karnym Kuby bylaby petycja o anulowaniu karnego bo Polska gurom bylaby wtedy..
Nie przesadzajmy, anglicy nic wielkiego nie graja a euro dla nich to euro96 i powinno byc england2021. I tak, ma znaczenie czy leci sie 4000km zagrac w azerbejdżanie w 34 stopniach o 17 czy o 20 w Londku przy 17 stopniach. Kto troche gral zrozumie a kto nie to Polska gurom!
Aha, dodam że jedne z najdroższych gwiazd PL graja co najmniej malo efektywnie i efektownie. Na tle w wiekszosci nołnejmów duńskich dla wiekszosci kibicow angielskich byli lepsi ale troche nieporadni. Z 12 strzalow na bramke zrobic 2 z czego jedna po takim karnym. Final u siebie, nie przyleca kibice z wloch wiec bedzie 15k wlochow i 60k anglikow. A po tym lockdown bo niezaszczepieni..
[ Ostatnio edytowany przez: Jurny_Jurek 08-07-2021 10:17 ] I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..
|

|
 |
|
Jurny_Jurek |
Post #5 Ocena: 0 2021-07-08 12:37:36 (4 lata temu) |
Malo ludzi zauważa, że Dania grała o wiele lepiej niż Anglia do 40'. Potem trudy turnieju byly widoczne i kontuzje z tym idacym.
Ktos slusznie zauwazyl dobre przygotowanie fizyczne Anglikow. To polski trener od lat pracujacy w szwedzkich znanych klubach. Otoz wyjasnil, ze tutaj 14-15 latkowie zaczynaja trenowac w topowych akademiach po 4-6h dziennie (oczywiscie niecodziennie). No i nie, nie biegaja 6h, trenuja ustawienia, technike indywidualna, taktyke a w czas wliczona jest regeneracja na miejscu (masaże, sauny itp procz stolowka zapewniajaca odpowiednia diete). Nie ma tak nawet w Skandynawii o Polsce nie mowiac bo koszty sa bardzo wysokie. Podobnie jest w Niemczech i najlepszej chyba w europie akademii: zobaczcie za ile BvB bierze odpalonego z man city Sancho i sprzedaje do united. Co troche robia grube miliony, jak Southampton tutaj. I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..
|

|
 |
|
|
Kanonier30 |
Post #6 Ocena: 0 2021-07-08 13:28:44 (4 lata temu) |
Konto usunięte |
Mam nadzieję, że Włochy wejdą na wyżyny możliwości i dadzą łupnia Anglikom, którzy już widzą się w roli mistrzów Europy.
|

|
 |
|
Jurny_Jurek |
Post #7 Ocena: 0 2021-07-08 13:53:52 (4 lata temu) |
Po pierwsze - klekajacy sedzia powinien przerwać mecz tuz przed karnym gdyz na boisku byly 2 pilki. Po drugie - mial obowiazek obejrzeć video z karnym. No ale kiedys tak przepychano gospodarzy czyli Koreę Płd..
Aha, jeszcze co do "slabosci" Dunczykow - z Finlandia grali ale nic nie wpadlo, trudno grac jak ci kumpel ledwo przezyl. Z Belgia w grupie znowu - w pierwszej polowie to Belgia wygladała jak Polska gurom z Hiszpanami i moglo byc spokojnie 3-0 a bylo 1 i Belgowie o potencjale 10x wyzszym odrobili. A potem to juz wysokie i efektowne zwyciestwa i fajny dla oka futbol.
Chyba, ze ogladalismy inne mistrzostwa i innych Duńczyków.
A wlasnie, wygwizdali hymn Danii za najazdy vikingów czy coś im Dania "zrobiła"? Bo ludzie w internetach pisza, ze to typowy angielski rasizm bazujacy na "najlepszym" narodzie wychodzi co nie musi być zgodne z prawdą.
[ Ostatnio edytowany przez: Jurny_Jurek 08-07-2021 14:45 ] I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..
|

|
 |
|
SweetLiar |
Post #8 Ocena: 0 2021-07-09 22:35:14 (4 lata temu) |
Z nami od: 05-02-2015 Skąd: Lądek - Zdrój |
Wszystko wskazuje na to, że mistrzostwa Europy, rozgrywane w kilku państwach, były tylko jednorazową inicjatywą. Aleksander Ceferin - prezydent UEFA - w rozmowie z BBC przyznał, że w przyszłości będzie przeciwny takiej formie turnieju.
– To był ciekawy pomysł, ale wciąż za trudny do sprawnej realizacji. Myślę, że więcej już tego nie zrobimy – przyznał Słoweniec. – To przede wszystkim nie fair wobec kibiców. Część z nich musiała np. spędzić kilka dni w Rzymie, by później przenieść się do Baku. A to przecież cztery i pół godziny lotu.
LinkTyle rzeczy kończy się tak niespodziewanie: pieniądze, urlop, młodość i sól.
|

|
 |
|
sqlserver |
Post #9 Ocena: 0 2021-07-10 18:47:32 (4 lata temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 07-01-2019 Skąd: yorkshire |
Szkoci nie dopingują Anglikom
 moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia
artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez
|

|
 |
|
Jurny_Jurek |
Post #10 Ocena: 0 2021-07-11 05:00:33 (4 lata temu) |
 [ Ostatnio edytowany przez: Jurny_Jurek 11-07-2021 05:01 ] I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..
|

|
 |
|