Str 25 z 37 |
|
---|---|
gosian | Post #1 Ocena: 0 2021-07-03 21:24:41 (4 lata temu) |
Z nami od: 06-09-2007 Skąd: z domku.... |
Żal mi Ukrainy. Mogliby strzelić chociaż 1
Dożyliśmy takich czasów, w których ucisza się mądrych ludzi, żeby to co mówią nie obraziło głupców.
|
keramczak | Post #2 Ocena: 0 2021-07-04 13:51:33 (4 lata temu) |
Z nami od: 09-02-2010 Skąd: U.K |
No to teraz ta znana piosenkę ,o powrocie footbolu do domu,będą śpiewać już bez przerwy
![]() Naszczescie cała euforia skończy się w środę a już napewno w niedziele . Ukraina ,po meczu z drwalami ze Szwecji była rozbita fizycznie,ustępowali Anglikom prawie w każdej formacji ale Duńczycy to twardziele . Zeby nie było ,kibicuje aby wygrał lepszy #MajsterNaStulecie
|
Jurny_Jurek | Post #3 Ocena: 0 2021-07-05 18:04:59 (4 lata temu) |
Z nami od: 28-06-2016 Skąd: Faggot |
![]() Powinni jechać do Baku a potem St.Petersburga i zagrać w 34 stopniach. Dlatego kibicuję Danii w tym starciu. I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..
|
Wielim | Post #4 Ocena: 0 2021-07-05 18:38:18 (4 lata temu) |
Z nami od: 03-09-2013 Skąd: Londyn |
Ja jestem nastawiony antydunsko, slaba druzyna ledwo co wyszli z grupy gdzie przegrali dwa pierwsze mecze , to chyba pierwszy raz taka sytuacja w historii ME , przegrali ze słabą Finladnia , pozniej z Belgia . Anglia nawet gola nie straciła w tych mistrzostwach i byloby totalnie nie fair jakby nie awansowali do finału. A taki final Anglia Włochy bylby piękny dlatego w półfinałach kibicuje tym drużynom. A w finale niech wygra lepszy. I mam dość komentarzy ze Anglia gra prawie wszystko u siebie, juz od dwoch lat wiadomo ze to Anglia jest głównym organizatorem tych ME . Po drugie Polska nie tak dawno zagrala wszystkie mecze u siebie na Euro, w najsłabszej możliwej grupie i przy pełnych do granic możliwości stadionach, przy dopingu najlepszych kibiców na świecie i co ? Zajęła ostatnie miejsce w grupie ....
Ps Jurny Jurek kibicom angielskim w ogole nie pozwolono jechac do Włoch a tym bardziej kupic biletów na mecz gdy okazało się że Anglia zagra w Rzymie. Malo tego anulowano bilety tym ktorzy juz kupili je z wyprzedzeniem . Pokazmy sytuację obu stron a nie tylko jedną [ Ostatnio edytowany przez: Wielim 05-07-2021 18:40 ] |
Jurny_Jurek | Post #5 Ocena: 0 2021-07-05 18:56:29 (4 lata temu) |
Z nami od: 28-06-2016 Skąd: Faggot |
Oj Anglicy juz byli w 1/2 WC bo mieli łatwa przeprawe i tylko z wymeczona kontuzjami i dogrywka ukraina zagrali dobry mecz awansujac do 1/2 EC.
Już guzik z kibicami chociaz 10 tys było w Rzymie, mogli wzorem innych druzyn zrobic 4000km do baku, potem ze 2 do ruskich bo na Wembley bylo łatwo. Graja u siebie. No i spoko, slaba Dania i jest w 1/2, mecz z FIN przegrali bo im najlepszy playmaker prawie zmarł na boisku. Po wyjsciu z grupy graja fajnie, ofensywnie i o wiele ciekawiej niż anglicy poza meczem z ukrainą. A jak bojo chce walczyc z wirusem to banujac dunskich kibiców "bo wirus" mógł być właśnie konsekwentny. Widziałeś mecze w Kopenchadze? Wembley z 25% wygladał jak cmentarz, tam pełen stadion kibicował swoim. No bo Duńczycy leczą covid i choroby pierwotne, stad zdrowym ludziom pozwolono wybrać - boisz sie stay home, nie to dawaj na stadion. Anglicy mieli procz slabych niemiec najlatwiejsze granie bo procz tego, że nic nie grali to grali u siebie. Jak ktos mysli, ze jezdzenie baku-glasgow-st petersburg nie ma wplywu na dyspozycje zespolu to sie myli. I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..
|
|
|
Wielim | Post #6 Ocena: 0 2021-07-05 19:18:30 (4 lata temu) |
No tak bo na piechote pokonuja te dystanse ... oni siedzą te kilka godzin w samolocie w pełnych luksusach , to nie to samo co podroz Ryanairem czy innym PKP. Rownie dobrze mogliby ten czas siedzieć w takim samym komforcie w hotelu , i tak zawodnicy na Euro malo trenują.
Anglia pewnie wygrala z Niemcami i z kazdym innym . Z Czechami wygladali lepiej niz Dania ktora miala szczescie ze nie bylo dogrywki w meczu z Czechami , Chorwacja to tez takie pionki ? Niedawno wyeliminowali Anglie z MS i grali w finale tej najwiekszej imprezy pilkarskiej świata. Za bardzo wywyższasz Danie , mam nadzieje , ze Anglia da im lekcje futbolu |
SweetLiar | Post #7 Ocena: 0 2021-07-05 20:35:24 (4 lata temu) |
Z nami od: 05-02-2015 Skąd: Lądek - Zdrój |
Jak nie murawa śliska to znów za duszno bo dach zamknięty albo za daleko do domu i może jeszcze nocnym jechali upychani jak sardynki w korytarzu.
Kiepskiej baletnicy wadzi rąbek od spódnicy. Tyle rzeczy kończy się tak niespodziewanie: pieniądze, urlop, młodość i sól.
|
fugazi | Post #8 Ocena: 0 2021-07-05 22:11:37 (4 lata temu) |
Z nami od: 27-03-2016 Skąd: l |
Nasi na trawę nie narzekali, podobno była w dechę. Tylko żeby po meczu jarali, nie przed. Czekamy na finał Italia-Dania. |
Wielim | Post #9 Ocena: 0 2021-07-06 07:42:33 (4 lata temu) |
Dania najsłabszy druzyna turnieju , dwie porażki w grupie w tym z Finlandia, mimo tego wyjacie z grupy i...Walia i Czechy, sa w półfinale a dopiero Anglia to ich pierwszym poważny przeciwnik
Mam nadzieje na final Anglia Włochy [ Ostatnio edytowany przez: Wielim 06-07-2021 07:43 ] |
SweetLiar | Post #10 Ocena: 0 2021-07-06 08:15:45 (4 lata temu) |
Z nami od: 05-02-2015 Skąd: Lądek - Zdrój |
Dania nie ma z Anglikami szans. W dzisiejszym meczu może się różnie zdarzyć, ale myślę że wygrają Włosi.
Tyle rzeczy kończy się tak niespodziewanie: pieniądze, urlop, młodość i sól.
|