MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

PKO Ektraklasa sezon 2020/21

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 18 z 21 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 17 | 18 | 19 | 20 | 21 ] - Skocz do strony

Str 18 z 21

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

keramczak

Post #1 Ocena: 0

2021-04-12 15:38:12 (4 lata temu)

keramczak

Mężczyzna

Z nami od: 09-02-2010

Stał zwolniła Ojrzynskiego,który dawał jakieś szanse na utrzymanie...spadkowicza chyba właśnie poznaliśmy...
Czytam czasem fora naszych rywali i https://forum.legionisci.com/forum/główny-dział/legia-warszawa/2583778-lech-poznań-legia-24-kol-ekstraklasy-2020-21-11-04-2021-godz-17-30/page10 tu pozytywne zaskoczenie.Bez specjalnych bluzgow i w miarę obiektywnie...trochę szok .
#MajsterNaStulecie

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Numer gadu-gadu

keramczak

Post #2 Ocena: 0

2021-04-18 23:29:49 (4 lata temu)

keramczak

Mężczyzna

No i wylądował i Lech i Legia.
O ile przegrana z Rakowem była raczej pewna to remis L.z Crakowia to raczej niespodzianka.Z dziesięciu punktów przewagi zrobiło się sześć i mecze z Piastem ,Lechia i Wisła ...nie wyglada to na spacerek ....:-]:-]:-]

Z pozytywów to Warta ma szanse włączyć się do gry o puchary ....szok ;-)
#MajsterNaStulecie

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

Jurny_Jurek

Post #3 Ocena: 0

2021-04-18 23:49:08 (4 lata temu)

Jurny_Jurek

Mężczyzna

Z nami od: 28-06-2016

Karemczak, Pogiń nie wygra wszystkiego. Szkoda meczu we Wrocławiu, gdzie Pogoń grała i strzelała a Śląsk tylko 2x i było 2:1. No i lania w Warszawie. Gdyby było te 3-4 punkty. Zresztą, stadion nie będzie gotowy na puchary, za rok Lech, Legia i Pogoń powalczä o mistrza a wszystkich pogodzi ...Piast.
I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..

Do góry stronyOffline

keramczak

Post #4 Ocena: 0

2021-04-19 13:42:42 (4 lata temu)

keramczak

Mężczyzna

Mi aktualnie kto zdobędzie mistrza w tym roku jest obojętne.
Bawi mnie tylko to ze jeden legionista pisał tu ze sprawa mistrzostwa jest już przesadzona:-)
Decydujący będzie mecz w Gliwicach,gdzie aktualny mistrz nie wygrał trzy razy pod rząd...Pogoń ma najtrudniejszy ostatni mecz z Rakowem ...

Najbogatsze ale i najbardziej zadłużone kluby chcą się bawić same i tworzą superlige ,naszczescie nas to nie dotyczy ;-)
#MajsterNaStulecie

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

Jurny_Jurek

Post #5 Ocena: 0

2021-04-19 22:38:57 (4 lata temu)

Jurny_Jurek

Mężczyzna

Dług to teraz część bogactwa..
I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..

Do góry stronyOffline

Jurny_Jurek

Post #6 Ocena: 0

2021-04-20 01:15:26 (4 lata temu)

Jurny_Jurek

Mężczyzna

Cytat:

2021-04-19 13:42:42, keramczak napisał(a):
Mi aktualnie kto zdobędzie mistrza w tym roku jest obojętne.
Bawi mnie tylko to ze jeden legionista pisał tu ze sprawa mistrzostwa jest już przesadzona:-)
Decydujący będzie mecz w Gliwicach,gdzie aktualny mistrz nie wygrał trzy razy pod rząd...Pogoń ma najtrudniejszy ostatni mecz z Rakowem ...

Najbogatsze ale i najbardziej zadłużone kluby chcą się bawić same i tworzą superlige ,naszczescie nas to nie dotyczy ;-)

Nie no, jest po wszystkim. To nie powtorka sprzed kilku sezonów, gdzie Jaga miała setkę na mistrza. Jak pisałem - procz Ślaska to z Krakowa można było pkt. wywieźć, po odpuszczeniu pucharu ograć Piasta właśnie.

Ja i tak jestem pod wrażeniem roboty trenera i zarządu, gdy grupa azoty sie wycofała myslałem, że bedziemy tam gdzie Miedziowi. W końcu stadion powstaje a tu taki sezon. Gdyby Walukiewicza zatrzymać sie dało chociaż to może. Ale fakt, jak Legia przegra z Piastem to może zrobić sie ciekawie ale tylko na chwilę. Z pudła i tak będę zadowolony, zwłaszcza takim składem.

A co do superligi - zobaczymy. W koncu skorumpowany beton (uefa fifa) kontra najbogatsi z wyjatkami.

[ Ostatnio edytowany przez: Jurny_Jurek 20-04-2021 01:17 ]

Do góry stronyOffline

Wielim

Post #7 Ocena: 0

2021-04-20 21:23:15 (4 lata temu)

Wielim

Mężczyzna

Z nami od: 03-09-2013

Spokojnie Keramczak, nawet jak Legia jutro przegra to nic sie nie dzieje, przewaga spadnie do 3 punktow a nawet do 4 bo Legia ma wirtualny punkt nad Pogonią wiecej przez mecze bezposrednie . Ja bym sie wcale nie zdziwil jakby Legia jutro przegrała. Ektraklasa to produkt ktory ma robic kase , Mioduski tam na czele w zarzadzie , wie ile kasy można przytulic od PKO bo wlasnie kończy sie kontrakt I trzeba podpisywac nowy . Tak jak porażki Legii ze Stalą i Podbeskidziem na przełomie roku tak i teraz jest czas by bardziej zainteresowac lud produktem . A tak na kolejke moze dwie przed końcem Legia i tak zostanie mistrzem . A ja do Pogoni nic nie mam , to klub z moich rejonów ale z wiadomo , zawsze Legia bedzie na pierwszym miejscu

Do góry stronyOffline

Jurny_Jurek

Post #8 Ocena: 0

2021-04-20 21:57:58 (4 lata temu)

Jurny_Jurek

Mężczyzna

Heh, ja to sie obawiam meczu w Mielcu. Jeszcze I-ligowa Stal wykopała Portowców z PP.

Superligi nie bedzie, maja ukarać Real. Leśne dziadki nie do ruszenia, obiecały wiecej kasy ale sam pomysl był średni - nie wyobrażam sobie PL bez topowych drużyn.

Do góry stronyOffline

Wielim

Post #9 Ocena: 0

2021-04-21 21:59:05 (4 lata temu)

Wielim

Mężczyzna

Z nami od: 03-09-2013

Skromne 1:0 przy 26 strzalach Legii , mecz praktycznie do jednej bramki chociaz nie zachwycał

Do góry stronyOffline

Jurny_Jurek

Post #10 Ocena: 0

2021-04-21 22:19:49 (4 lata temu)

Jurny_Jurek

Mężczyzna

Taka dominacja zaskoczyła mnie no ale Piast to kapryśna drużyna, inaczej byliby na pudle. Jak pisałem - Legia już skonsumowała ligę i pewnie rozgląda sie za jakimiś 34-latkami z cv by awansować do fazy grupowej. Legię stać, Pogoni czy Rakowa nie.

Do góry stronyOffline

Strona 18 z 21 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 17 | 18 | 19 | 20 | 21 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,