Cytat:
2021-04-19 13:42:42, keramczak napisał(a):
Mi aktualnie kto zdobędzie mistrza w tym roku jest obojętne.
Bawi mnie tylko to ze jeden legionista pisał tu ze sprawa mistrzostwa jest już przesadzona
Decydujący będzie mecz w Gliwicach,gdzie aktualny mistrz nie wygrał trzy razy pod rząd...Pogoń ma najtrudniejszy ostatni mecz z Rakowem ...
Najbogatsze ale i najbardziej zadłużone kluby chcą się bawić same i tworzą superlige ,naszczescie nas to nie dotyczy
Nie no, jest po wszystkim. To nie powtorka sprzed kilku sezonów, gdzie Jaga miała setkę na mistrza. Jak pisałem - procz Ślaska to z Krakowa można było pkt. wywieźć, po odpuszczeniu pucharu ograć Piasta właśnie.
Ja i tak jestem pod wrażeniem roboty trenera i zarządu, gdy grupa azoty sie wycofała myslałem, że bedziemy tam gdzie Miedziowi. W końcu stadion powstaje a tu taki sezon. Gdyby Walukiewicza zatrzymać sie dało chociaż to może. Ale fakt, jak Legia przegra z Piastem to może zrobić sie ciekawie ale tylko na chwilę. Z pudła i tak będę zadowolony, zwłaszcza takim składem.
A co do superligi - zobaczymy. W koncu skorumpowany beton (uefa fifa) kontra najbogatsi z wyjatkami.
[ Ostatnio edytowany przez: Jurny_Jurek 20-04-2021 01:17 ]
I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..