Str 29 z 38 |
|
---|---|
Wielim | Post #1 Ocena: 0 2019-03-31 12:11:13 (6 lat temu) |
Z nami od: 03-09-2013 Skąd: Londyn |
Niestety Nawalka stracić łatwy dochód 150k złotych miesięcznie
![]() |
Wielim | Post #2 Ocena: 0 2019-03-31 18:41:34 (6 lat temu) |
Kompromitacja Legii w Krakowie . Nie zdziwię się jak i w Warszawie dziś poleci głowa trenera ...
|
keramczak | Post #3 Ocena: 0 2019-03-31 23:06:56 (6 lat temu) |
Z nami od: 09-02-2010 Skąd: U.K |
Cytat: 2019-03-30 21:50:26, Wielim napisał(a): Nawalka , nasz super trener , i jego zespół który przez cały mecz nie oddał ani jednego celnego strzału i jeden w ogóle heh ten punkt to powinni całować Oddali dwa strzały,niestety oba niecelne.... Jak Korona tego meczu nie wygrała,widać z nich też są asy pierwszej klasy. W tej naszej ekstaklapie ,ten lepiej gra ,komu się mniej płaci i najlepiej po pół roku. A Nawałki nie żałuję bo to celebrytka parowkowy,a nie trener i chwała Bogu że sam umieścił klauzule rozwiązania kontraktu bo przez dwa lata poprowadzilby Lecha do 1 ligii.Szkoda że młodego Rutkowskiego nie można tak zdymisjonować i z połowę tych kopaczy... #MajsterNaStulecie
|
Wielim | Post #4 Ocena: 0 2019-04-01 21:32:58 (6 lat temu) |
Słyszałem , że Nawalka ponoc wysłał swojego asystenta bodajże do Gliwic byvten przed meczem zmierzył wielkość szatni gości ...
W Legii też dziś poleciała głowa , mam nadzieję , że to nie żart prima aprilis. Na początku byłem za Sa Pinto , nawet były wyniki , ale na dobrą sprawę nie mówiąc już nawet o wczorajszym blamażu czy wcześniejszej przegranej że robię słabym Lechem , Legia grała baaardzo słabo , nie było w ogóle pomysłu na gre ,do tego ściągnięcie szrotubw przerwie zimowej jak ten Agra ... |
stanislawski | Post #5 Ocena: 0 2019-04-01 23:19:43 (6 lat temu) |
Z nami od: 10-04-2008 Skąd: Narnia |
Bo Sa Pinto zawsze na początku robi wyniki. Ten typ tak ma.
--- Co do tego, kto lepiej gra, to akurat sytuacja finansowa ma umiarkowane znaczenie w tym momencie. Stolarczyk od dawna wie co robi - jak ma grać jego zespół i umie to przeprowadzić. Na różne sposoby - techniczne, ale nawet i taki, aby poszli się razem napić (stara praktyka w Wiśle). Do tego ma paru ludzi do grania. Trudno było przypuszczać, że tacy goście jak Błaszczykowski (najszybszy na boisku! i zagrywa jak profesor) czy Peszko, już nigdy nie powrócą do formy. Vulnet Basha to środkowy pomocnik jakich brakuje w wielu zespołach. Zaś przegrana Wisły 2-3 z Pogonią też się jej opłaciła, bo wygrała... Bashę, który zdobył oba gole i się przełamał na dobre. Z tyłu Wasyl, Sadlok, czy Pietrzak - to też doświadczone repy. Drzazga z przodu uwierzył w siebie (jak Basha), no bo grać to umiał już wcześniej. Problemem jest wszakże, że ławka jest bardzo krótka. |
|
|
darraj | Post #6 Ocena: 0 2019-04-02 23:03:58 (6 lat temu) |
Konto usunięte |
Ponury Żniwiarz przeszedł przez polską piłkę klubową. Głowy pospadały licznie.
1)A.Nawałka-nasz,prawie,bohater narodowy-Znowu w życiu mu nie wyszło. 2) Ricardo Sá Pinto, bufon jakich mało-Crazy, crazy, crazy is my life! 3) Zbigniew Smółka, nie znam, dla mnie anonim. 4) Franz Smuda, jak to powiedział pewien bramkarz-Smudy nie można zwolnić. Jego trzeba wypier.....! ![]() [ Ostatnio edytowany przez: darraj 02-04-2019 23:07 ] "We're all mad here" Mad Hatter
|
Wielim | Post #7 Ocena: 0 2019-04-03 22:13:56 (6 lat temu) |
I to jest właśnie ekstraklasa . Sa Pinto zwolniony i Legia gra koncertowo a wygrana 3:0 to najniższy wymiar kary dla Jagiellonii bo mogło być i 7:0 gdyby nie ich bramkarz . Widać było pomysł na grę i Wieleń składnych akcji . Coś mi tu nie gra , przecież oni mieli tylko jeden trening pod z nowym trenerem .
Lech też jakoś wygrał po zwolnieniu Nawalki , a za to Wisła dostała od Sosnowca 4:3 . Jak to tutaj wszystko działa ? |
stanislawski | Post #8 Ocena: 0 2019-04-03 22:49:30 (6 lat temu) |
Akurat teraz Wisłą mnie nie zaskoczyła - trochę poobijana, bez Błaszczykowskiego, bez Wasyla. Prowadziła grę, ale zabrakło precyzji i wyrachowania. Peszko i Drzazga mieli piłkę przed pustą bramką i nic.
Natomiast to Zagłębia wyglądło lepiej, niż wiele zespołów, które są wyżej. |
keramczak | Post #9 Ocena: 0 2019-04-06 00:14:04 (6 lat temu) |
Z nami od: 09-02-2010 Skąd: U.K |
No i Zagłębie wygrało z Crakowia,czyżby mieli patent na Kraków?
Posada trenera Korony wydaje się mocno zagrożona,po kolejnej porażce z KGHM i płakać po nim raczej nie będę bo gra tam niewielu Polaków a zagraniczny zaciąg jest mocno drewniany. Że śmiesznych informacji , Arka,zastanawia się nad zatrudnieniem wesołego Jasia Urbana,który jest takim trenerem jak ja malarzem ![]() #MajsterNaStulecie
|
stanislawski | Post #10 Ocena: 0 2019-04-06 08:04:23 (6 lat temu) |
Cytat: 2019-04-06 00:14:04, keramczak napisał(a): No i Zagłębie wygrało z Crakowia,czyżby mieli patent na Kraków? Posada trenera Korony wydaje się mocno zagrożona,po kolejnej porażce z KGHM i płakać po nim raczej nie będę bo gra tam niewielu Polaków a zagraniczny zaciąg jest mocno drewniany. Że śmiesznych informacji , Arka,zastanawia się nad zatrudnieniem wesołego Jasia Urbana,który jest takim trenerem jak ja malarzem ![]() Chyba Miedź Miednica, a nie Zagłębie? |