Str 33 z 50 |
odpowiedz | nowy temat | Regulamin |
AlmostFamous |
Post #1 Ocena: 0 2018-06-24 21:47:12 (7 lat temu) |
Konto usunięte |
A może jakiś pozytyw?
Jak dla mnie Jan Bednarek. Radził sobie naprawdę dobrze biorąc pod uwagę kiedy zaczął grać w Southampton i ze w sumie był debiutantem.
I Góralski. Chłopak z „ekstraklasy”. Dużo odbiorow i dużo walki. Trema go nie zjadła. Oczywiście ma inne mankamenty, ale patrząc na zawodników z klubów topowych to naprawdę zagrał dobre zawody.
Kownacki i Rybus tez całkiem patrząc na calksztalt.
Szkoda, ze Teo nie grał w pierwszym meczu. On tam się nie patyczkuje.
I jak już pisałem po losowaniu żebyśmy się nie podniecali to jednak uważam, ze Nawalka spieprzył skład na pierwszy mecz. Tam można było wygrać lub conajmniej zremisować. Z Kolumbia wiedziałem, ze nie damy rady i z Japonią po jakiś punktach w pierwszym meczu mógłoby być ciekawie. Niestety te błędy selekcjonera załatwiły sprawę. I znów ostatni mecz jest meczem o nic... Kto jest bez winy niech weźmie kamień i pierd... się nim w łeb... Niestety tacy nieomylni to powszedni chleb...
|

|
 |
|
|
darraj |
Post #2 Ocena: 0 2018-06-24 21:51:04 (7 lat temu) |
Konto usunięte |
To nie był mecz to był rytualny ubój z polakami w roli zwierzęcia na ołtarzu
 "We're all mad here" Mad Hatter
|

|
 |
|
keramczak |
Post #3 Ocena: 0 2018-06-24 21:53:34 (7 lat temu) |
Z nami od: 09-02-2010 Skąd: U.K |
Czyli jednak opieranie drużyny na zawodnikach którzy NIE grali w klubach pół roku (Krychowiak, Błaszczykowski,Milik) to poroniony pomysł?
Co jest z naszymi trenerami że jak któryś gdzieś awansuje to go rozum opuszcza???Trzecie M.Ś i ta sama szopka z dmuchaniem balonika i finalnie kompromitacją...tyle że za każdym razem w gorszym stylu. #MajsterNaStulecie
|

|

|
|
Wielim |
Post #4 Ocena: 0 2018-06-24 21:59:41 (7 lat temu) |
Z nami od: 03-09-2013 Skąd: Londyn |
Z tym Bednarkiem to jednak ostrożnie , nic nie pokazał , był po prostu lepszy od słabego Cionka . Może jakieś pozytywy , może chociaż wrak samolotu ze Smoleńska przywioza; )
Nawalka w reprezentacji to żaden trener , treningi chłopaki mają w swoich klubach . Jego zadanie to skompletowanie składu a o tym pisałem już wcześniej . Na Euro wszystcy wpadali w zachwyt tymczasem te mistrzostwa można było wygrać a wygrała je słaba wtedy Portugalia dochodząc do finału bez zwycięstwa . A Nawalka miał najlepsza generację piłkarzy od lat i słabo to układał i układa . Co robił Peszko na MS zamiast np młodego Szymańskiego ? Co robił Piszczek z Senegalem? Czy mając do dyspozycji badania i obserwując piłkarza przed meczem nie było widać ze ten zawodnik wypluwal płuca po przebuegnieciu boiska ? Tak samo Błaszczykowski ... jednak zagrali od początku ... [ Ostatnio edytowany przez: Wielim 24-06-2018 22:05 ]
|

|
 |
|
MrAquario |
Post #5 Ocena: 0 2018-06-24 21:59:49 (7 lat temu) |
Konto usunięte |
...spokojnie, jeszcze nie wszystko stracone
trzeba tylko wygrać z Japonią a reszta drużyn musi zginąć

|

|
 |
|
|
AlmostFamous |
Post #6 Ocena: 0 2018-06-24 22:04:22 (7 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat:
2018-06-24 21:59:41, Wielim napisał(a):
Z tym Bednarkiem to jednak ostrożnie , nic nie pokazał , był po prostu lepszy od słabego Cionka . Może jakieś pozytywy , może chociaż wrak samolotu ze Smoleńska przywioza; )
No chyba sie z Tobą nie zgodzę. W dyskusje nie będę wchodził.
Skoro on nic nie pokazał to znaczy, ze był sam na boisku, bo inni przy nim wypadli bardzo blado. Ale co ja tem wiem.
Pazdan lepszy 🤣
Jego „trik” powinni pokazywać w każdej akademii futbolu czego nie powinno się robić w obronie i jak nie rozgrywać piłki... Kto jest bez winy niech weźmie kamień i pierd... się nim w łeb... Niestety tacy nieomylni to powszedni chleb...
|

|
 |
|
Wielim |
Post #7 Ocena: 0 2018-06-24 22:07:31 (7 lat temu) |
Pazdan grał słabo , jednak na jego miejsce nie ma kogoś lepszego , nie zrobił większych błędów . Dziwiło mnie np powołanie Jedrzejczyka który w najsłabszej Legii od lat grał słabo o ile wogole grał bo większość sezonu spędził na ławie
|

|
 |
|
Kanonier30 |
Post #8 Ocena: +1 2018-06-24 22:20:50 (7 lat temu) |
Konto usunięte |
Panowie, ale ta dyskusja jest o niczym. Na zasadzie: dno i jedynie ile metrów mułu pod nim... . Dlatego, bo jeden pokopał piłkę, a drugi nie strzelił bramki samobójczej - przy takich kryteriach, to można wyróżnić całą drużynę. Nie wbili samobója, jak z Senegalem. Rewelacja!
Drużyna zagrała fatalnie i podsumowując, lepiej byłoby, gdyby "Orły" nie przeszły kwalifikacji do Mundialu. Pozostał nam wstyd i przegrane wszystkie mecze grupowe, co równa nas do Panamy czy Arabii. Jeśli ma ktoś bowiem wątpliwości, czy dostaniemy lanie z Japonią, to jestem gotów przyjąć zakład.
|

|
 |
|
Wielim |
Post #9 Ocena: 0 2018-06-24 22:58:57 (7 lat temu) |
To jest też chyba koniec Lewandowskiego ... pokłocony z Bayernem myślał że swoją grą trafi do czołówki europejskiej . Jak gra Ronaldo na mundialu a jak Lewy ? W Bayernie ma słabą pozycję obecnie a raczej nikt go nie kupi za taką kasę jaka chcą za niego , nikt z czołówki . A może nikt , żadna z drużyn najlepszych lig Europy
|

|
 |
|
antek77 |
Post #10 Ocena: 0 2018-06-24 22:59:00 (7 lat temu) |
Z nami od: 11-01-2007 |
Dobrze że mam jutro wolne
|

|
 |
|