Dwie osoby trafiły wynik zdobywając po 4 punkty AlmostFamous i Wielim. Nie będziemy losować. Rozbijemy nagrodę, a jako że Wielim był bliżej z kartkami to jemu przypada wybór który voucher wybiera H&M czy na przesyłkę UK-Pl lub PL-UK.
Gratulacje.
Str 3 z 3 |
|
---|---|
Dwunasty | Post #1 Ocena: 0 2016-03-19 21:45:01 (9 lat temu) |
Konto usunięte |
Dwie osoby trafiły wynik zdobywając po 4 punkty AlmostFamous i Wielim. Nie będziemy losować. Rozbijemy nagrodę, a jako że Wielim był bliżej z kartkami to jemu przypada wybór który voucher wybiera H&M czy na przesyłkę UK-Pl lub PL-UK.
Gratulacje. |
Wielim | Post #2 Ocena: 0 2016-03-19 22:38:13 (9 lat temu) |
Z nami od: 03-09-2013 Skąd: Londyn |
Mogę odpowiedzieć jutro? Żona zestresowana naszym skarbem - młody Wielim się urodził I ma dziś 10 dni, oczywiście kibic Legii bo nawet śpioszki Legii ma ,ale żona ma jescze swoje humory i powiedziała ze nic nie chce
![]() ![]() |
Dwunasty | Post #3 Ocena: 0 2016-03-19 23:45:14 (9 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat: 2016-03-19 22:38:13, Wielim napisał(a): a mi przesłać zapominamy szalik Polski wygrany kiedyś w konkursie ale nie doszedł ) A ja o tym nic nie wiem??? Jedyna zagubiona przesyłka( o której wiem) to była Petera za która dostaliśmy odszkodowanie a Peter przekazał odszkodowanie na akcje Efki. Powiedz żonie ze w H&M dla synka chyba coś kupi ![]() ![]() Ps. Szalik to już dopiero chyab przy konkursie Euro zakupimy. |
AlmostFamous | Post #4 Ocena: 0 2016-03-20 00:12:25 (9 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat: 2016-03-19 21:45:01, Dwunasty napisał(a): Dwie osoby trafiły wynik zdobywając po 4 punkty AlmostFamous i Wielim. Nie będziemy losować. Rozbijemy nagrodę, a jako że Wielim był bliżej z kartkami to jemu przypada wybór który voucher wybiera H&M czy na przesyłkę UK-Pl lub PL-UK. Gratulacje. Powiedziałbym, ze regulamin został złamany, bo miało byc losowanie ![]() No, ale skoro Dwunasty zdecydował inaczej to niezależnie, która nagrodę wybierze Wielim to moja idzie prosto do Efkikonefki. Niezależnie w jakiej formie... Ważne, zeby choć trochę komuś pomogło. I zeby nie było. Jak już wygram ta rozgrzewkę przed Euro no i oczywiście samo Euro ![]() ![]() ![]() Kto jest bez winy niech weźmie kamień i pierd... się nim w łeb... Niestety tacy nieomylni to powszedni chleb...
|
Dwunasty | Post #5 Ocena: 0 2016-03-20 00:20:08 (9 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat: 2016-03-20 00:12:25, AlmostFamous napisał(a): Powiedziałbym, ze regulamin został złamany, bo miało byc losowanie ![]() Uwierzysz czy nie zapomniałem iż tak napisalem. ![]() Musze z tego jakoś wybrnąć. O już mam, Wielimowi nadal damy nagrodę do wyboru, a w Twoim imieniu przekażemy 20 funtów na najbliższa akcje Efki. Może być? |
|
|
AlmostFamous | Post #6 Ocena: 0 2016-03-20 00:23:34 (9 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat: 2016-03-20 00:20:08, Dwunasty napisał(a): Cytat: 2016-03-20 00:12:25, AlmostFamous napisał(a): Powiedziałbym, ze regulamin został złamany, bo miało byc losowanie ![]() Uwierzysz czy nie zapomniałem iż tak napisalem. ![]() Musze z tego jakoś wybrnąć. O już mam, Wielimowi nadal damy nagrodę do wyboru, a w Twoim imieniu przekażemy 20 funtów na najbliższa akcje Efki. Może być? Nic dodać nic ująć. Świetne rozwiazanie ![]() Kto jest bez winy niech weźmie kamień i pierd... się nim w łeb... Niestety tacy nieomylni to powszedni chleb...
|