MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Lech - Legia Typujemy - błyskawiczny mini konkurs!!!

« poprzednia strona

Strona 3 z 3 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ] - Skocz do strony

Str 3 z 3

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Dwunasty

Post #1 Ocena: 0

2016-03-19 21:45:01 (9 lat temu)

Dwunasty

Konto usunięte

Dwie osoby trafiły wynik zdobywając po 4 punkty AlmostFamous i Wielim. Nie będziemy losować. Rozbijemy nagrodę, a jako że Wielim był bliżej z kartkami to jemu przypada wybór który voucher wybiera H&M czy na przesyłkę UK-Pl lub PL-UK.

Gratulacje.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Wielim

Post #2 Ocena: 0

2016-03-19 22:38:13 (9 lat temu)

Wielim

Mężczyzna

Z nami od: 03-09-2013

Mogę odpowiedzieć jutro? Żona zestresowana naszym skarbem - młody Wielim się urodził I ma dziś 10 dni, oczywiście kibic Legii bo nawet śpioszki Legii ma ,ale żona ma jescze swoje humory i powiedziała ze nic nie chce :( . W takim oto wypadku może da się wspomóc biedne dzieci a mi przesłać zapominamy szalik Polski wygrany kiedyś w konkursie ale nie doszedł a jak nie to wspomozcie kogoś kto tego potrzebuje , z chęcią się dorzucę. Przepraszam za niekszlat mojej wypowiedzi ale cały czas świętuje narodziny Syna :)

Do góry stronyOffline

Dwunasty

Post #3 Ocena: 0

2016-03-19 23:45:14 (9 lat temu)

Dwunasty

Konto usunięte

Cytat:

2016-03-19 22:38:13, Wielim napisał(a):
a mi przesłać zapominamy szalik Polski wygrany kiedyś w konkursie ale nie doszedł )

A ja o tym nic nie wiem??? Jedyna zagubiona przesyłka( o której wiem) to była Petera za która dostaliśmy odszkodowanie a Peter przekazał odszkodowanie na akcje Efki.

Powiedz żonie ze w H&M dla synka chyba coś kupi:) A może akurat będzie rodzina prezentów chciała z Polski wysłać to voucher na przesyłkę jak znalazł:)

Ps. Szalik to już dopiero chyab przy konkursie Euro zakupimy.

Do góry stronyOffline

AlmostFamous

Post #4 Ocena: 0

2016-03-20 00:12:25 (9 lat temu)

AlmostFamous

Konto usunięte

Cytat:

2016-03-19 21:45:01, Dwunasty napisał(a):
Dwie osoby trafiły wynik zdobywając po 4 punkty AlmostFamous i Wielim. Nie będziemy losować. Rozbijemy nagrodę, a jako że Wielim był bliżej z kartkami to jemu przypada wybór który voucher wybiera H&M czy na przesyłkę UK-Pl lub PL-UK.

Gratulacje.

Powiedziałbym, ze regulamin został złamany, bo miało byc losowanie :-8

No, ale skoro Dwunasty zdecydował inaczej to niezależnie, która nagrodę wybierze Wielim to moja idzie prosto do Efkikonefki. Niezależnie w jakiej formie... Ważne, zeby choć trochę komuś pomogło.

I zeby nie było. Jak już wygram ta rozgrzewkę przed Euro no i oczywiście samo Euro :-] :-8 nagroda trafia w te same ręce - które dobrze wiedza jaki zrobic z nią porzytek *THUMBS UP*
Kto jest bez winy niech weźmie kamień i pierd... się nim w łeb... Niestety tacy nieomylni to powszedni chleb...

Do góry stronyOffline

Dwunasty

Post #5 Ocena: 0

2016-03-20 00:20:08 (9 lat temu)

Dwunasty

Konto usunięte

Cytat:

2016-03-20 00:12:25, AlmostFamous napisał(a):

Uwierzysz czy nie zapomniałem iż tak napisalem.:)

Musze z tego jakoś wybrnąć. O już mam, Wielimowi nadal damy nagrodę do wyboru, a w Twoim imieniu przekażemy 20 funtów na najbliższa akcje Efki. Może być?

Do góry stronyOffline

AlmostFamous

Post #6 Ocena: 0

2016-03-20 00:23:34 (9 lat temu)

AlmostFamous

Konto usunięte

Cytat:

2016-03-20 00:20:08, Dwunasty napisał(a):
Cytat:

2016-03-20 00:12:25, AlmostFamous napisał(a):

Uwierzysz czy nie zapomniałem iż tak napisalem.:)

Musze z tego jakoś wybrnąć. O już mam, Wielimowi nadal damy nagrodę do wyboru, a w Twoim imieniu przekażemy 20 funtów na najbliższa akcje Efki. Może być?

Nic dodać nic ująć. Świetne rozwiazanie *THUMBS UP*
Kto jest bez winy niech weźmie kamień i pierd... się nim w łeb... Niestety tacy nieomylni to powszedni chleb...

Do góry stronyOffline

Strona 3 z 3 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,