Wczoraj pokonaliśmy Holandię. Meczyk towarzyski, ale ważny. Zadebiutował nowy reprezentant, całkiem nowy, świeżutki Polak, niejaki Wilfredo Leon.
Heynen już wcześniej miał problem urodzaju talentów. Teraz nie będzie na nas mocnych na tej planecie. Szkoda tylko, że ktoś będzie musiał oddać miejsce w pierwszym składzie.
Dziś znów grają.
Mniej spostrzegawczy łatwo rozpoznają Wilfredo, regularnie wrzuca zagrywki po 120km/h.
2020-01-07 17:21:45, keramczak napisał(a): Pierwszy krok w stronę igrzysk w Tokio wykonany,Polska-Bułgaria 3-1
Brawo panie!!!!
Wybacz, że psuję radość po zwycięstwie:
,,Już w sierpniu awans na igrzyska przypieczętowała kadra Vitala Heynena. Polacy w gdańskiej Ergo Arenie ograli Tunezję i Francję 3:0 oraz Słowenię 3:1. Tym samym mogą być już pewni gry w turnieju olimpijskim."
I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..
2020-01-07 17:21:45, keramczak napisał(a): Pierwszy krok w stronę igrzysk w Tokio wykonany,Polska-Bułgaria 3-1
Brawo panie!!!!
Wybacz, że psuję radość po zwycięstwie:
,,Już w sierpniu awans na igrzyska przypieczętowała kadra Vitala Heynena. Polacy w gdańskiej Ergo Arenie ograli Tunezję i Francję 3:0 oraz Słowenię 3:1. Tym samym mogą być już pewni gry w turnieju olimpijskim."
Ja wiem ,że w czasach gender zatracamy te niewielkie różnice miedzy mężczyznami i kobietami ale myślałem ,że ty będziesz jednym z ostatnich ktorzy te zmiany zaakceptują.