Str 16 z 36 |
|
---|---|
kruuuu | Post #1 Ocena: 0 2016-06-17 19:18:05 (9 lat temu) |
Z nami od: 11-10-2015 Skąd: Newcastle |
Bezproduktywne to jest rzucanie w kółko pilki na Lewandowskiego. Strącanie do przeciwnika to tez strata. Dlatego uwazam ze mozgiem tego zespolu to Krychowiak bo on potrafi myslec na boisku i jak nie widzi rozwiazania to nie zamyka oczu i byle do przodu, tylko przetrzyma, poszuka faulu. Ja sie juz wylaczam z tej rozmowy, ale wam zycze swietnej zabawy
![]() |
AlmostFamous | Post #2 Ocena: 0 2016-06-17 19:32:36 (9 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat: 2016-06-17 18:07:08, zuczek2246 napisał(a): Obudż się chłopie i czytaj ze zrozumieniem to co piszę i nie wmawiaj mi zdań , których nie napisałem. Pierwsza sprawa dotyczy Pazdana i tekst Dwunastego o przeproszeniu przeze mnie i Wielima Pazdana. Nie wiem czemu tylko mnie i Wielima sobie upatrzyłeś , akurat dwie osoby kibicujące Legii. Co pisali o Pazdanie inni a Dwunasty ich nie zauważył? AlmoustFamoust Jak dla mnie Pazdan w jedenastce jest błędem. Martwi Pazdan. Dwa razy zawodnik mu tak uciekł, ze gdyby to nie była reprezentacja Irlandi mogłyby paść gole. stanislawski Pazdan!? Ja p... Dunasty - Ci panowie chyba też mają coś na sumieniu odnośnie Pazdana? Teraz do AlmostFamous. Zacząłeś ze mną polemikę po moich zdaniach: Milik miał tyle okazji , że mógł ze 3 strzelić. Łatwiej znajduje się w sytuacjach podbramkowych niż Lewy i ma strzały spoza 16ki , które kończą się golami . Lewy musi mieć do klepy kilku ludzi , wtedy strzela z pola karnego. Według Ciebie Milik nie znajduje się łatwiej w sytuacjach podbramkowych niż Lewy to czego narzekasz i płaczesz , że tyle setek nie wykorzystał??? I teraz konterki do ostatniego Twojego postu w moją stronę ![]() Tak Ty piszesz o Miliku w samych superlatywach. Nikt nie pisze , że grał dobrze. Tak to Milik dostaje najniższe noty za ostatni mecz w całej Europie. Może i ja sie nie znam, ale główne tytułu sportowe na świecie cos tam wiedza. Zgoda , że zmarnował setki , ale moja żona nie interesująca się piłką i widząca newsy mogłaby Milika ocenić po tych 2 sytuacjach , ze on nie nadaje się do kadry i zagrał najsłabiej. Gdybym ufał wszystkim światowym mediom walącym w Polskę i piszących o polskich obozach śmierci to uwierzyłbym im , że to Polacy zabijali Żydów , a nie Niemcy . To samo jeżeli chodzi o muzułmanów i pisanie przez nich , że Polacy nie chcą przyjmować rodzin muzułmańskich , a tak naprawdę to jest 70 procent młodych byczków. Wali mnie co kto pisze. Mam swoje zdanie w różnych sprawach , a Ty śledz sobie niemiecką prasę i słuchaj Niemców , a nie swojego rozumu. Jak był taki słaby to czemu ma tyle sytuacji do strzelenia goli??? Nie obchodzi mnie co Milik robi w Ajaxie. Tam ma inne zadania. Jak gra w reprezentacji to ma robić to co sie od niego wymaga. Tak jak każdy. Nie obchodzi Cię co robi Milik w Ajaxie , a w innym zdaniu piszesz: I przestań proszę z tymi głupimi propozycjami i przykładami. Lewy do pomocy? Nie żartuj. To może Fabiański jako stoper a Grosik na bramkę? Człowieku... Czyli obydwoje przyjeżdżają na zgrupowanie jako środkowi napastnicy typowe 9 , gdzie najwięcej miejsca w klubach spędzają w polu karnym przeciwnika i nagle Milik ma robić więcej kilometrów i czyścić w obronie jak Krychowiak , a przy przejęciu przez nas piłki biec sprintem do kontry i być tam , gdzie jako napadzior powinien być Lewy. 2 w 1 - to jak wg. Ciebie Lewy. Robił to co do niego należy. Na koniec walczył zeby przeciwnicy nie mogli wyprowadzić akcji. a o Miliku piszesz Milk bardzo słabo moim zdaniem. Dużo tracił piłek, gdzie miał możliwość podania. Bramka go ratuje. Ale nie tego sie po nim spodziewałem. to widać , że Ty chłopie nie masz pojęcia o graniu w piłkę. Powiedz Ibrahimovicovi , żeby orał w reprezentacji Szwecji tak jak Milik i wracał się do swojej 16ki , a później gonił sprintem na pole przeciwnika i tam zachowywał się jak rasowy napadzior. Wyśmieje się. Szacun dla Milika , że tak ora , bo z tego co pamiętam to Lewy płakał , że miał taką rolę w Borussi Dortmund i to Milik się poświęca jako młody , a Lewy miał zasrany obowiązek trochę pobiegać i być pierwszym obrońcą , tak żeby Hummels i Boateng nie robili przewagi i nie wyprowadzali prostopadłych bramek. To nie Milik tworzy sobie sytuacje. To robią koledzy z drużyny podjąć do niego. Otwórz sobie sytuację , gdzie Milik zamiast nogą wchodzi na szczupaka. Zaczęliśmy drugą połowę , Pazdan długa prostopadła piła z kozłem na wysokość j... Piłka na stroatę, Milik ją przyjmuje oddaje do Grosika i wchodzi w pole karne. Widziałeś takie akcje Lewego??? Owszem Lewy nie oddał strzału. A zrobił dwa razy większa robotę. Każdy ekspert na świecie o tym mówi. Ty nie. Jaką robotę? Że był pierwszym obrońcą w naszym zespole? I że nie pozwalał , żeby środkowi obrońcy wyprowadzali swobodnie piłkę? NIech zamieni się z Milikiem to zobaczymy na ile czasu mu sił starczy do biegania od 16ki do 16ki?? Lewy miał setkę mając przed sobą Boatenga. Zamiast wziąć zamach i wkręcić prawą nogą Niemca do lewej strony i wyjść sam na sam do walił na siłę i pałę. Pan profesor... Milik gra tam gdzie gra, bo w sumie nie ma zmiennika. Poczytaj prasę. Posłuchaj ekspertów. Jak jest taki słaby , bo go tak oceniasz to jak on może nie mieć zmiennika? Chłopie motasz się nie mając swojego zdania. Lewy zrobił mnie kilometrów od Milika i był przez to gorszy. Byc może znów masz racje. ![]() Zabawne te Twoje argumenty. TO nie temat o polityce ''chlopie'' Ostatni raz Ci odpisuje, bo czytac a przede wszystkim odpowiadac ze zrozumieniem to chyba Ty masz problem. Pierwsza sprawa Pazdan. Wiem co napisalem i nie musisz przepisywac - spokojnie. Gratuluje Pazdanowi wspanialego meczu. Zagral swietnie i chwala mu za to. Jednak zdania o nim nie zmieniam. Nie jestem jednym z tych (np TY), ktorzy po jednym swietnym meczu zawodnika postawili by mu pomnik. Doceniam to jak gral. I powtorze, nie zmianiam o nim zdania. Dlatego takich wypowiedzi nawet nie chce mi sie komentowac. To takie Polskie jak zagra ktos lub cala kadra zle, krytykuja a po zwyciestwie zaraz kochaja jakby wczesniej byli cicho.... Zacząłeś ze mną polemikę po moich zdaniach: Milik miał tyle okazji , że mógł ze 3 strzelić. Łatwiej znajduje się w sytuacjach podbramkowych niż Lewy i ma strzały spoza 16ki , które kończą się golami . Lewy musi mieć do klepy kilku ludzi , wtedy strzela z pola karnego. Według Ciebie Milik nie znajduje się łatwiej w sytuacjach podbramkowych niż Lewy to czego narzekasz i płaczesz , że tyle setek nie wykorzystał??? Moze poczytasz dokladnie. Napisalem, ze Milik znajduje sie latwiej w sytuacjach bramkowych bo pracuje na to druzyna a nie, ze pilka go szuka... I narzekam, ze tego nie wykorzystuje. I narzekal bede ![]() A jak bedzie gral dobrze bede chwalil. A jak. Tez potrafie. Przypomne po raz kolejny, ze temat jest o EURO i na tych meczach sie skupiam. Tak Ty piszesz o Miliku w samych superlatywach. Nikt nie pisze , że grał dobrze. Odpowadasz na to co napisalem do Ciebie a odpowiadasz w licznie mnogiej?! ![]() Zgoda , że zmarnował setki , ale moja żona nie interesująca się piłką i widząca newsy mogłaby Milika ocenić po tych 2 sytuacjach , ze on nie nadaje się do kadry i zagrał najsłabiej. Gdybym ufał wszystkim światowym mediom walącym w Polskę i piszących o polskich obozach śmierci to uwierzyłbym im , że to Polacy zabijali Żydów , a nie Niemcy . To samo jeżeli chodzi o muzułmanów i pisanie przez nich , że Polacy nie chcą przyjmować rodzin muzułmańskich , a tak naprawdę to jest 70 procent młodych byczków. Wali mnie co kto pisze. Mam swoje zdanie w różnych sprawach , a Ty śledz sobie niemiecką prasę i słuchaj Niemców , a nie swojego rozumu. Jak był taki słaby to czemu ma tyle sytuacji do strzelenia goli??? Zdecydowanie pomyliles tematy ![]() Troche inaczej patrze na swiat i jednak bardziej wierze bylym pilkarzom, ktorzy dzis zajmuja sie dziennikarstwem badz komentowaniem niz Tobie. Twoje uprzedzenia mnie nie interesuja. I zdecydowanie sie zapedzasz. Moj rozum ma sie dobrze. Zatem skad wiesz jaka prase czytam? Swiatowa to to samo co Niemiecka??? ![]() Ogladam i slucham kometarzy w angieskiej telewizji. W studiu np. Vincent Company, Slaven Bilic, Thierry Henry, Alan Shearer i wielu innych. Czy to oznacza, ze sa Niemcami i ze slucham Niemcow nie uzywajac rozumu??? ![]() ![]() a o Miliku piszesz Milk bardzo słabo moim zdaniem. Dużo tracił piłek, gdzie miał możliwość podania. Bramka go ratuje. Ale nie tego sie po nim spodziewałem. to widać , że Ty chłopie nie masz pojęcia o graniu w piłkę. Powiedz Ibrahimovicovi , żeby orał w reprezentacji Szwecji tak jak Milik i wracał się do swojej 16ki , a później gonił sprintem na pole przeciwnika i tam zachowywał się jak rasowy napadzior. Nadal uwazam, ze jednak mam pojecie. Zdania nie zmianiam. Milik swoim bieganiem do obrony niczego nie zmianial, nie mial odbirow ani przechwytow. A w ogole to co ta argument - nie masz pojecia... I pisanie o Zlatanie jako jakis przyklad. I znow ja mam cos mu powiedziec - nie znam go!!! ![]() Nie obchodzi Cię co robi Milik w Ajaxie , a w innym zdaniu piszesz: I przestań proszę z tymi głupimi propozycjami i przykładami. Lewy do pomocy? Nie żartuj. To może Fabiański jako stoper a Grosik na bramkę? Człowieku... I co ma jedno do drugiego ![]() Dobra. Koniec pisania. Probujesz cos mi odpisac. Piszesz nie do tematu tylko znow jakies dziwne przyklady. Jak to w pewnym kawalku mowia ''te Twoje argumenty brzmia jak kompleksy''... I chyba nadal nie rozumiesz, ze oceniam go po meczu Polski a tak poza tym bardzo go lubie i mu kibicuje. A teraz wracam do niemieckiej lektury ![]() PS Kolego Kruuu, w moim poscie po meczu napisalem, ze Krychowiak najlepszy na boisku. Nie wdzieczna rola, nie doceniana przez kibicow a chyba najwazniejsz. Zwlaszcza w meczach z druzynami teoretycznie od nas lepszymi... [ Ostatnio edytowany przez: AlmostFamous 17-06-2016 19:37 ] Kto jest bez winy niech weźmie kamień i pierd... się nim w łeb... Niestety tacy nieomylni to powszedni chleb...
|
Post #3 Ocena: 0 2016-06-17 19:43:16 (9 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
zuczek2246 | Post #4 Ocena: -1 2016-06-17 21:09:15 (9 lat temu) |
Z nami od: 24-07-2015 Skąd: City |
"Człowieku" widać jak ze zrozumieniem czytasz.
Nie pisałem do Ciebie o Pazdanie , tylko do Dwunastego , który pisał do mnie i Wielima , kibiców Legii , że należą się przeprosiny dla Pazdana , a nie widział Twoich i stanislavskiego postów na temat Pazdana. Napisz mi , gdzie napisałem , że Pazdanowi postawiłbym pomnik? Widzę , że masz po Tyńku manipulatorskie jazdy. Napisałem , że Pazdan lepiej czuje się jak cała drużyna gra blisko siebie i wyszedł mu dobry mecz. Sam Pazdan dzisiaj to na konferencji potwierdził. Ale skąd Ty możesz wiedzieć jak Ty "fachowców " słuchasz podobno ze świata tak jak pisałeś , a okazuj się , że tylko z Anglii. Co do Milika to rura Ci mięknie. Nie długo zaczniesz pisać , że Milik to jest gość , który pociągnął zespół , bo sytuacje ma , tylko musi odpalić . Wtedy jak Milik będzie trafiał to też będzie gorszy niż nie oddający 180 minut strzału na bramkę rywali Lewy? Piszesz , że Lewy robi swoją robotę , a ciężej i więcej biegający Milik jest słaby , bo nie wykorzystuje sytuacji. Bez Milika nie ruszy ta ekipa... Nadal uważasz , że swoim bieganiem Milik nic nie pomógł reprezentacji? To po co my w ogóle gramy dwoma napastnikami w pionie , jeżeli wiesz w ogóle o co chodzi? Niech grają w poziomie i po co Milik zrobił 11 kilometrów 300 metrów? Jedynie Niemiec Hector miał o 200 metrów więcej przebiegniętych metrów. Podpowiem Ci o co chodzi z Milikiem i czemu nie musiał mieć przechwytów. Chodziło o Kroosa , żeby wykluczyć jego crossowe podania i odciąć go od piłki, dlatego Milik musiał naciskać i być blisko tego zawodnika. Odnośnie fachowców to dziennikarz ARD i ZDF w wywiadzie potwierdził to co ja teraz Ci piszę i mówił o Miliku jako objawieniu i niespodziance tych mistrzostw. Panowie tacy jak Kowalski , Żewłakow czy Rząsa chwalili Milika za pracę w defensywie i że zrobił dużo czarnej roboty nie widocznej dla np. Twojego oka. Tak dobrze w obronie nie wypadlibyśmy , gdyby nie gra obronna całego zespołu zaczynając od Lewego , który miał za zadanie przeszkadzania środkowym obrońcom w wyprowadzaniu piłki po Milika , Krychowiaka, Mączyńskiego i reszty obrońców mających trzymać się blisko siebie. Widzę , że ciężki temat z Tobą. Lewy tak jak Milik środkowym napastnikiem i ma tak zasuwać na boisku jak Milik. Do tego organizować akcje i je kończyć golami. To , że Lewy jest gwiazdeczką nie świadczy o tym , że nie mógłby zamienić się z drugim nominalnym środkowym napastnikiem Milikiem pozycjami i niech Lewy robi po 12 kilometrów na mecz. Za ciężkie dla Ciebie? Nie napisałeś o Peszce i jego Lewandowskim koleżce ? Dostał zjebki za tą ostatnią akcję w 93 minucie??? Nie masz argumentów , żeby Milika dobić . Co do Krychowiaka to zagrał wyżej przed Mączyńskim , żeby być bliżej Kroosa i przeszkadzać mu w rozgrywaniu piłki. To był klucz. Ale wielką robotę zrobił też Mączyński wróciwszy po ciężkiej kontuzji , który non stop asekurował pozycje środkowych obrońców wchodząc za nich jak Ci wychodzili trochę do przodu. Do tego jak przy Kroosie zabrakło Milika czy Krychowiaka to pojawiał się Mączyński. Brawo panowie. A Tyniek jak zwykle pierwszy zaczepia i zamiast moderator powinieneś mieć prowokator albo manipulator. Co do Olimpii to uważaj , żeby Twoja Craxa nie rozwaliła się za jakiś czas jak Filipak odejdzie i żebyście nie skończyli tak jak Polonia W , Zawisza , czy jeszcze niżej jak Widzew czy ŁKS. Co do meczu z Ukrainą to widzę taką ekipę Fabiański - Jędrzejczyk za Piszczka , który ma żółtą kartkę , Glik , Salamon9 żeby Pazdan nie złapał przy swoim stylu gry kartki) , Wawrzyniak- Jodłowiec , Zieliński , Starzyński , Peszko , Kapustka , Lewandowski. Z rezerwy w 60 minucie Błaszczykowski , Grosik, Stępiński lub Milik. Co do drużyn , które mogą zdobyć Mistrzostwo Europy to cichutko tak jak kilka lat temu w Lidze Mistrzów każdy mecz po 1:0 szedł Juventus , tak teraz idą Włosi. Mało ludzi na nich stawiało , a chłopaki grają na zero z tyłu i zawsze coś strzelą z przodu. Widzę , że Hiszpanie i Morata też się rozkręcają wygrywając w 50 minucie już 3:0 z Turcją , a my możemy trafić na Hiszpanię w ćwierćfinale , gdybyśmy zajęli drugie miejsce w grupie i pokonali Rumunię lub Szwajcarię. [ Ostatnio edytowany przez: zuczek2246 17-06-2016 21:29 ] |
AlmostFamous | Post #5 Ocena: 0 2016-06-17 21:28:33 (9 lat temu) |
Konto usunięte |
Nie czytałem tych wypocin do końca, bo sam początek mnie rozbawił.
Wiec na szybko Jak Ci rura mięknie to weź Viagrę Trenerem West Hamu jest Serb. I i wymieniłem jeszcze Francuza z tego co pamietam. A pisze z telefonu to mi sie nie chce wracac... Byc może jak sa w angielskiej telewizji to sa Anglikami. Nie wiem. To chyba ten sam stan umysłu co z Niemcami. Z szacunku do forumowiczów... ...wracam do niemieckiej prasy. Kto jest bez winy niech weźmie kamień i pierd... się nim w łeb... Niestety tacy nieomylni to powszedni chleb...
|
|
|
zuczek2246 | Post #6 Ocena: -1 2016-06-17 21:31:30 (9 lat temu) |
Dalej nie wiesz po co Milik gra w pionie z Lewym w napadzie , a nie w poziomie?
Tak dobrze w obronie nie wypadlibyśmy , gdyby nie gra obronna całego zespołu zaczynając od Lewego , który miał za zadanie przeszkadzania środkowym obrońcom w wyprowadzaniu piłki po Milika (Kroos), Krychowiaka, Mączyńskiego i reszty obrońców mających trzymać się blisko siebie. Fachowcy Ci nie wyjaśnili??? [ Ostatnio edytowany przez: zuczek2246 17-06-2016 21:33 ] |
Post #7 Ocena: 0 2016-06-17 21:32:41 (9 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
zuczek2246 | Post #8 Ocena: 0 2016-06-17 21:37:32 (9 lat temu) |
Z tego wychodzi Tyniek , że nie jesteś kibicem reprezentacji Polski , tylko ich wspierasz hehehe
Jak zwał tak zwał , ale zawsze wywiniesz kota ogonem ![]() A co do polityki... Kazałeś mi nie pisać o klubowej piłce , bo tutaj jest temat odnośnie ME. Twoim tekstem pisząc. Nie jestem za Kukizem i partiami antysystemowymi( KORWIN , RN , G ![]() Pomyliłeś bajki . Już to kilka razy pisałem Anty PO,Nowoczesno,Lewicowiec ze mnie , a nie PISior. Zapamiętaj to TY nie k jak dasz radę , bo znowu będziesz manipulował moderatorze panie profesorze z Krakowa... ![]() [ Ostatnio edytowany przez: zuczek2246 17-06-2016 21:43 ] |
Post #9 Ocena: 0 2016-06-17 21:47:26 (9 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
zuczek2246 | Post #10 Ocena: 0 2016-06-17 21:48:53 (9 lat temu) |
Napisz mi gdzie jestem za pisem i czemu ciągniesz polityczny wątek w piłce nożnej?
|