MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Co to ma byc? Sport i nikt nie komentuje poczynan MALYSZA?

« poprzednia strona

Strona 2 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

Str 2 z 2

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

bloby00

Post #1 Ocena: 0

2008-01-27 21:27:36 (17 lat temu)

bloby00

Mężczyzna

Z nami od: 23-01-2008

Widzisz - Polak trener, druzyna z twojego (drugiego?) kraju i jeszcze fanka pilki noznej - chyba wystarczajaca ilosc powodow, abys ogladala ten Puchar :-D

Chociaz, chyba niewiele kobiet jest fanem pilki... czy jakis innych sportow, ale powaga :-]

Odnosnie Polakow rasistow... no coz, musi minac jeszcze sporo czasu, zebysmy sie bardziej przystosowali, ale nie mozesz sie dziwic, przeciez tyle lat w Polsce nie bylo zadnych innych nacji. Zaloze sie, ze w ktoryms miejscu w Afryce, gdzie nie ma roznorodnosci taki np Polak tez moglby odczuwac jakies przejawy dyskryminacji, albo i nawet stracic zycie, bo kazdy wie co sie dzieje w wielu krajach w Afryce.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

iloclaude

Post #2 Ocena: 0

2008-01-27 21:36:32 (17 lat temu)

iloclaude

Kobieta

Z nami od: 23-07-2007

W Senegalu, w Dakarze jest bardzo duzo bialych mieszkajcych na stale wlasnie tam. Francuzi i Wlosi przede wszystkim. W moich polskim miescie tj w Poznaniu, jest baaaardzo duuuzo obcokrajowcow. Japonczycy, Ukraincy, wlasnie Senegalczycy, Nigeryjczycy i jestem pewna, ze wiekszosc poznaniakow przyzwyczajona jest do obcokrajowcow, do innego koloru skory.

P.S. I tak oto, z tematu sportu zeszlismy na temat zuuupelnie inny :-D
Co mnie nie zabije to mnie wzmocni!!!

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Strona 2 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,