MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Cuda Donalda Tuska :)

« poprzednia strona

Strona 2 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

Str 2 z 2

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Adacymru

Post #1 Ocena: 0

2014-09-17 00:07:33 (11 lat temu)

Adacymru

Konto usunięte

Cytat:
Umierac wracam do Polski.*DANCE* Nie jest mi wcale obojetne do jakiej Polski przyjdzie mi wrocic.

Na tym etapie na jakim masz zamiar wrocic, to napewno bedzie twojemu cialu wszystko jedno, chyba ze maja cmentarze likwidowac...tak tylko nawiasem mowiac
Ada

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

andyopole

Post #2 Ocena: 0

2014-09-17 00:36:09 (11 lat temu)

andyopole

Mężczyzna

Z nami od: 20-09-2008

Cytat:

2014-09-17 00:07:33, Adacymru napisał(a):
Cytat:
Umierac wracam do Polski.*DANCE* Nie jest mi wcale obojetne do jakiej Polski przyjdzie mi wrocic.

Na tym etapie na jakim masz zamiar wrocic, to napewno bedzie twojemu cialu wszystko jedno, chyba ze maja cmentarze likwidowac...tak tylko nawiasem mowiac

Zanim umrę to chciałbym z podkreśleniem "chciałbym" jeszcze trochę pożyć bo jeśli tylko w celu zajęcia kwatery w jakiejś alejce to stan Ojczyzny nie zajmowałby mnie "za zbytnio".*DANCE*
Krótko mówiąc emeryturę zdecydowanie wolałbym spędzić we własnym domu w Polsce, on tam stoi i czeka.*DANCE*

Do góry stronyOnline

docha_k

Post #3 Ocena: 0

2014-09-17 14:18:43 (11 lat temu)

docha_k

Kobieta

Z nami od: 30-06-2013

No co wy zwariowaliście absolutnie nie bo bedziemy mieli najazd muslimów przy takiej pomocy !!!!

Do góry stronyOffline

AnneLise

Post #4 Ocena: 0

2014-11-24 15:36:18 (11 lat temu)

AnneLise

Kobieta

Z nami od: 24-11-2014

Przed Muslimami można się uchronić jak narazie w PL, tam nie jest ich aż tylu co tutaj. Jakie szczęście że tam mamy nacjonalistów, którzy tak łatwo nie dadzą sobie zamknąć ust :)
tralala ;)

Do góry stronyOffline

Strona WWW

Wielim

Post #5 Ocena: 0

2014-11-24 16:57:39 (11 lat temu)

Wielim

Mężczyzna

Z nami od: 03-09-2013

AnneLise nie byłbym taki pewien... Polska ostatnio jest otwarta na emigrantów, ostatnie relacje potwierdzają ze przyjmujemy chorych i rannych Ukraińców do polskich szpitali i tam ich leczymy na koszt polskich podatników gdy Ci czekają w kolejce do lekarza miesiące- wiem to nie są muzułmanie ale są traktowani lepiej w Polsce niż Polacy- tak jak kiedyś imigranci w UK. .. w rejonie mojej żony - podkarpackie od lat przyjmuje się Czeczenow, daje im domy, zasiłki i prace ale tylko gdy chcą pracować, hak nie chcą to państwo ich utrzymuje, na takie luksusy od państwa setki tysięcy ubogich polskich rodzin nigdy się nie doczeka... to do Nas będzie ciągło tysiące muslimow ze wschodu, a później reszta, to już dawno się zaczęło- narazie powoli ale już widać tego oznaki- meczety budują się co chwila i to nie tylko w Warszawie, za kilkadziesiąt lat gdy umrą juz wszystkie katolobabki a tęcza będzie stała nie tylko w Warszawie, większość młodych wyjedzie, niektorzi wrócą z krajów "multikulti" to z Warszawy zrobi się taki sam śmietnik jak obecnie w Londynie czy Paryżu. ..

[ Ostatnio edytowany przez: Wielim 24-11-2014 17:01 ]

Do góry stronyOffline

abd_ul

Post #6 Ocena: 0

2014-11-24 18:10:13 (11 lat temu)

abd_ul

Mężczyzna

Z nami od: 04-06-2013

Ty tez robisz smietnik w UK, moze ci sie wydawac ze jestes lepszy od innych, ale to tylko twoje wrazenie.

Margines wystepuje w kazdym spoleczenstwie. Idac twoim rozumowianiem polscy emigranci a kiedys nawet i uchodzcy tez powinni byc traktowani jako zagrozenie toz to wplywali/wplywaja na tutajszych i niosa zagozenie dla tutejszych zwyczajow.
I zanim odpowiesz-nie, Polacy nie sa wcale nie maja podobnych cech do Anglikow

Do góry stronyOffline

Wielim

Post #7 Ocena: 0

2014-11-24 18:20:25 (11 lat temu)

Wielim

Mężczyzna

Z nami od: 03-09-2013

Hmmm pracuje, płace podatki i nie biorę benefitow , nie mysle o wyjezdzie do Syrii i nie planuje zamachow terrorystycznych i nie pociągają mnie dziewczyny przed 17 rokiem życia - czyli żyje tak jak większość Polaków w UK

Do góry stronyOffline

Strona 2 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,