MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Przyzwyczajenia/Obsesje/Fobie

« poprzednia strona

Strona 7 z 7 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 5 | 6 | 7 ] - Skocz do strony

Str 7 z 7

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

ciesza

Post #1 Ocena: 0

2008-02-18 21:54:10 (17 lat temu)

ciesza

Kobieta

Z nami od: 29-08-2007

dokladam swoje 3 grosze do milosnikow pudelek
po prostu je uwilbiam i jak cos nie jest w pudelku to wydaje mi sie nie na miejscu:-]
cala rodzina smieje sie z mojego przesypywania platkow sniadaniowych do plastikowego pudeleczka:-]

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

ewamik

Post #2 Ocena: 0

2008-02-18 22:20:42 (17 lat temu)

ewamik

Kobieta

Z nami od: 30-10-2007

Boże,ktos mnie rozumie! Alleluja
I masz racje! Ja mam to samo.Pudełka w pokoju dziecinnym za zabawki,na pluszaki,w szafie moje prywatne panieńskie pudełko do którego tylko ja am dostęp(pamietniki,zdjęcia)
Pudełko na rysunki,na dokumenty(tel,prąd,gaz)na dvd,na CD.
Ostatnio mój mąz kupił mi cudną szkatułkę-szklana i metalowe delikante okucie,na wierzchu motylki.To taka szkatulka na biżuterie.Cudo!W srodku był mój wymarzony zegarek Gucci.Myslalam o nim 8lat!
Jesli chodzi o te ''zboczenia''to narzut nakanapie musi leżec dokładnie od brzegu do brzegu i równo na dole.Normalnie mam bzika.

Do góry stronyOffline

lady2912

Post #3 Ocena: 0

2008-02-19 10:57:42 (17 lat temu)

lady2912

Kobieta

Z nami od: 29-11-2007

ooooh szkatulki, szkatuleczki, pudeleczka, kuferki, pelno mam tego! uwielbiam do nich zagladac, przekladac bizuterie, kosmetyki. jak idziemy z mezem na zakupy to za kazdym razem czuje nieodparta chec kupienia jakiejs szkatulki. oczywiscie nie robie tego ale zawsze chociaz ogladam i podziwiam:-]
mam jeszcze cos takiego, ze NIGDY nie wykorzystam do konca szamponu, kremu, perfum itp. zanim stare sie skoncza zawsze mam juz nowe i ich uzywam. pozniej stoi w lazience pelno niedokonczonych kosmetykow:-]
apropos pajakow o ktorych wczesniej pisalam- mieszkalam w akademiku na studiach. jeden z kolegow w ramach glupiego zartu przyniosl mi do pokoju gigantycznego pajaka ptasznika!!!!zywego!!!!byl w pojemniku ale to nic nie zmienia! najpierw jak go zobaczylam to myslalam ze to zabawka czy co, ale skubaniec poruszyl nogami.. a mnie w tym momencie cale zycie stanelo przed oczami!prawie wyskoczylam przez okno!od tamtej pory przez pozostale 2lata mieszkania w akademiku balam sie ze to ochydztwo przypaleta sie do mnie w nocy!no wyobrazacie sobie cos takiego?!!!:-o:-o:-o:-o

[ Ostatnio edytowany przez: lady2912 19-02-2008 15:56 ]

Cos, podobnie jak nic, moze zdarzyc sie wszedzie....

Do góry stronyOffline

aisab

Post #4 Ocena: 0

2008-02-19 11:57:11 (17 lat temu)

aisab

Kobieta

Z nami od: 03-05-2007

Brzydze sie monet
Nie umiem spac gdy swieci najmniejsze swiatelko np ladowarka
Czytam wyrazy od tylu( moj nick aisab a nazywam sie basia)
Podobnie jak juz ktos napisal tu, ja tez myje naczynia podczas gotowania-zlew musi byc czyzty zawsze
A fobia to weze- nienawidze, boje sie ich nawet na obrazku, w podstawowce wagarowalam caly miesiac jak byl dzial gady na biologii bo rok starsza kuzynka powiedziala ze pani pokazywala im zaskronca w sloiku:-o Umarlabym gdybym spotkala sie oko w oko tym obslizlym fujstwem:-|
jest dobrze :-)

Do góry stronyOffline

Strona 7 z 7 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 5 | 6 | 7 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,