Str 5 z 7 |
|
---|---|
Post #1 Ocena: 0 2007-11-29 11:25 (17 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
marta75 | Post #2 Ocena: 0 2007-11-29 22:29 (17 lat temu) |
Z nami od: 09-11-2007 Skąd: londyn |
ja jeszcza mam cos takiego smiesznego jak natychmiastowa segregacja naplywajacych informacji - czyli zpamietuje tylko to to uwazam za istotne a rzeczy ktore wydaja mi sie nieistotne sa natychmiastowo usuwane z mojej pamieci.
oczywiscie zawsze wiem gzdie znajduja sie wszystkie rzeczy w domu - ktora szafka , polka , szuflada po prawej czy po lewej stronie co mnie nie zabije to mnie wzmocni...
|
jojomaster | Post #3 Ocena: 0 2007-11-29 22:46 (17 lat temu) |
Z nami od: 18-07-2007 Skąd: luton |
o, ja tez wiem gdzie co u mnie w domu lezy - nawet najdrobniejsza rzecz. nawet jak ktos mi poprzestawia to jakos mimochodem utrwalam w pamieci polozenie :/
|
motylek5 | Post #4 Ocena: 0 2007-11-29 23:25 (17 lat temu) |
Z nami od: 29-07-2007 Skąd: Londyn |
-Mam obsesje na punkcie przypomnienia sobie nazwiska,imienia czy tez nazwy firmy itp.do tej pory kiedy sobie nie przypomne nie moze mi to dac spokoju.
-Idac spac nie moge miec odkrytych stop -Przed snem zawsze wsaje z lozka sprawdzajac czy sa zamkniete drzwi od mieszkania -Gdy zasypiam musi byc wlaczona lampka nocna,gra radio lub telewizor -Odstawiam wszystko co gorace np.kawa, daleko od krawedzi -Mam klaustrofobie(ciasne,ciemne pomieszczenia) -Sprzatanie-znajomi mowia ze zapamietaja mnie ze szmatka lub zmiotka w reku -Ranna kawa a nawet 2 -Gdy wychodze z domu na spacer czy na zakupy zawsze mysl o tym czy wszystko jest wylaczone,robie to mechanicznie i nigdy nie pamietam czy wylaczylam np.zelazko a wracajac zawsze patrze w swoje okna czy jest wszystko w porzadku -Boje sie wyplywac daleko np. nad jeziorem poniewaz obawiam sie ze nie starczy mi sil aby wrocic pozdrawiam [ Ostatnio edytowany przez: motylek5 05-01-2008 20:12 ] ''Należy tak zorganizować życie, aby każda chwila była ważna,,
|
marta75 | Post #5 Ocena: 0 2007-11-30 06:08 (17 lat temu) |
fajnie w koncu sie upewnic ze nie tylko ja jestem troce "kopnieta"
![]() ![]() juz myslalam ze tylko ja ciagle latam ze scierka w reku. (jak wiem ze cos jest gdzies do zrobienia - sprzatniecia, ulozenia, wytarcia zmycia itp to nie moge usiedziec chocby lecial najlepszy najnowszy film - musz sprzatnac) lubie tez miec wszystko dokladnie posprzatane zanim przyjda goscie czasami jest to w sumie troche meczace. co mnie nie zabije to mnie wzmocni...
|
|
|
marta75 | Post #6 Ocena: 0 2007-11-30 06:11 (17 lat temu) |
ostatnio pekla mi w domu rura i wiecie co sobie wtedy pomyslalam - cholera a ja wczoraj tak ladnie wszystko posprzatalam .
![]() co mnie nie zabije to mnie wzmocni...
|
lady2912 | Post #7 Ocena: 0 2008-01-05 17:54 (17 lat temu) |
Z nami od: 29-11-2007 Skąd: Sutton Green |
postanowilam przypomniec tego posta bo jest bardzo zabawny
![]() moje glupawki: -nie wejde do ciemnego pokoju- najpierw swiatlo! -nie usne z odkrytymi stopami (jak Motylek ![]() -w nocy NIGDY W ZYCIU nie siegne ani nie zajrze pod lozko -przed przyjazdem do anglii nie jadlam jajek ze sklepu tylko te domowe, od babci. teraz nie mam takiej mozliwosci i czasami musze zjesc takie kupne jajko ale zbiera mi sie na wymioty ![]() -wieczorem zmywam makijaz, chocbym byla nie wiem jak hmm..zmeczona... ![]() ![]() -zawsze, po wyjsciu, zastanawiam sie czy zamknelam drzwi -nie usne w pokoju, w ktorym wczesniej zobaczylam duzego pajaka i wiem, ze ten pajak nie zostal usuniety ![]() ![]() Cos, podobnie jak nic, moze zdarzyc sie wszedzie....
|
Milusia | Post #8 Ocena: 0 2008-01-05 18:05 (17 lat temu) |
Z nami od: 07-11-2007 Skąd: Greenhithe :) |
Panicznie boje sie os, nie rusza mnie zadne inne robactwo, nie boje sie pajakow, zadnych gryzoni typu myszy czy szczury ale jak wpadnie mi do pokoju osa a jestem sama, potrafie zamknac pokoj i przesiedziec kilka godzin w innym pomieszczeniu i czekac na pomoc
![]() ![]() ![]() ![]() jewelleryjunction co uk
|
Post #9 Ocena: 0 2008-01-05 18:48 (17 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Post #10 Ocena: 0 2008-01-11 09:46 (17 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|