Str 4 z 7 |
|
---|---|
Post #1 Ocena: 0 2007-11-06 03:58 (17 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
kasiamartins | Post #2 Ocena: 0 2007-11-06 06:40 (17 lat temu) |
Z nami od: 21-07-2007 |
Richmond ja ta rejestracje musze po prostu obejrzec. Nie pamietam jej po 5 minutach i nie mam pojecia co to za samochod ani rocznik. Ale musze zobaczyc
|
xsenia | Post #3 Ocena: 0 2007-11-06 10:17 (17 lat temu) |
Z nami od: 28-09-2007 |
moja fobia to klaustrofobia, straszna choroba!boje sie zamknietych pomieszczen a zwlaszcza tlumu np.w metrze kiedy stoje z nosem na szybie na jednej nodze a pociag sie zatrzyma w tunelu ja poprostu zaczynam sie trzasc pocic i trzasc z zimna na przemian jesli do tego jestem spozniona dochodza nerwy ze nie zdaze STRASZNE!dlatego zawsze staram sie wziasc kilkudziesiecio minutowa poprawke zwlaszcza jesli chodzi o metro!ale to dopada mnie tez w roznych innych miejscach np w kosciele ciesze sie ze nikt nie napisal o tego typu fobii bo to okropne uczucie i mam nadzieje ze malo ludzi tego doswiadcza!!
![]() |
lutczyn | Post #4 Ocena: 0 2007-11-06 11:39 (17 lat temu) |
Z nami od: 26-09-2007 Skąd: Hinckley |
ja sie boje... swiat
![]() ![]() a pozatym uwielbiam sie spozniac do pracy ![]() ![]() |
ciesza | Post #5 Ocena: 0 2007-11-14 23:18 (17 lat temu) |
Z nami od: 29-08-2007 Skąd: MANCHESTER |
pamietam bardzo duzo numerow telefonow, liczenie juzmi przeszlo ale jak jeszcze chodzilam na studia liczylam wszystko co sie dzialo, a uwielbialam sporzadzac budzet domowy choc nigdy sie do niego nie stosowalam. Mam swoj ulubiony widelec, zawsze uda mi sie znalezc nawet u znajomych taki jeden nie od kompletu i nie wiem dlaczego wszyscy zawsze pamietaja ze jem tylko tym jednym nigdy im o tym nawet nie wspominalam. Denerwuja mnie dzwieki ktore odchodza od normy, czyli jakies skrzypienie albo jak ktos macha noga i pociera sie material o material
![]() |
|
|
marta75 | Post #6 Ocena: 0 2007-11-28 10:47 (17 lat temu) |
Z nami od: 09-11-2007 Skąd: londyn |
witam.
ja mam obsesje sprzatania, czyszczenia, bakterii w ogole. nie lubie dotykac obcych na ulicy, nie lubie pociagow, metra, autobusow, peronow - bo sa brudne. lubie ustawiac rzeczy symetrycznie i nienawidze jak ktos dotyka albo przestawia to co ja poustawialam. jest ktos podobny? co mnie nie zabije to mnie wzmocni...
|
Post #7 Ocena: 0 2007-11-28 11:21 (17 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
marta75 | Post #8 Ocena: 0 2007-11-28 20:09 (17 lat temu) |
ja raczej nie jadam na miescie bo chyba bym nie przelknela niczego w co palce wsadzali obcy ludzie i do tego nie wiadomo kiedy myte palce.
o dzieci tez sie panicznie boje - czesto w nocy mecza mnie syn w ktorych im sie cos dzieje ( wybiegaja na ulice, podchodza za blisko przejezdzajcego pociagu itp) - czy w zasadzie prawie dzieje bo nigdy zadnego finalnego wypadku nie widzialam... co mnie nie zabije to mnie wzmocni...
|
jojomaster | Post #9 Ocena: 0 2007-11-28 21:24 (17 lat temu) |
Z nami od: 18-07-2007 Skąd: luton |
i ja nienormalna... z takich zwyklych to boje sie pajakow - takie malenkie na kilka mm moga sobie byc, ale jak widze te wieksze to mi sie slabo robi, wpadam w panike i dre sie zeby moje kofanie WYNIOSLO 'to' z domu (bo pajakow sie nie zabija). boje sie ciemnosci i za skarby swiata nie zostalabym sama na noc w domu (duchy, potwory...). jesli chodzi o obsesje i dziwactwa to liczby :/ wszystko musi miec okreslona liczbe, np kawe w expresie nastawiam z 12 lyzeczek na 12 filizanek, kanapki z 3 lub 6 produktow, rzesy maluje 3 machniecia na gorze i 3 na dole... no i pamietam nr-y telefonow do wszystkich znajomych - tych w polsce i za granica... jestem tez przesadnie przesadna, czym doprowadzam do szalu innych. i wiecie co? jak to pisze to mi sie chce z samej siebie smiac :/
|
marta75 | Post #10 Ocena: 0 2007-11-29 10:44 (17 lat temu) |
a ja nie pamietam zadnych nr. zero - nie moge zapamietac zadnych liczb. za to pamietam wzrokowo wszstko - notatki, uklad strony w ksiazce, rozklad miasta, mieszkania znajomych, sklep - wiem gdzie co jest na polce. jak maz idzie po zakupy to moge go przez tel prowadzic po sklepie
jak pisalam egzaminy na studiach to zamykalam oczy i widzialam swoje notatki - tylko profesor mi sie troche dziwne przygladal ![]() co mnie nie zabije to mnie wzmocni...
|