Str 2 z 7 |
|
---|---|
Martitas | Post #1 Ocena: 0 2007-10-31 14:10 (18 lat temu) |
Z nami od: 06-07-2007 |
To ja tez sie podziele moim "dziwnym" acz praktycznym przyzwyczajeniem (jednym z). W kazdym pokoju mamy alarm przeciwpozarowy i przed pojsciem spac zawsze sprawdzam czy bateria sie nie popsula
![]() |
Pluszowa | Post #2 Ocena: 0 2007-10-31 14:49 (18 lat temu) |
Z nami od: 13-02-2007 |
1). Nigdy nie stawiam tłukących się rzeczy ( np. kubki) przy krawędzi (np. stołu) - przestawiam nawet kilka razy jeśli mam wrażenie że spadną
2). Przed pójściem spać zawsze chowam do szuflady wszystkie ostre rzeczy które znajdują się w pokoju (np. nożyczki) lub układam je tak, aby ostra część była schowana 3). Zamykając dzrzwi ustawiam się tak, żeby nie było mnie widać z zewnątrz oraz żeby nic lub nikt mnie nie mógł złapać w ostatniej chwili 4). Nigdy nie odwracam się plecami do uchylonych lub otwartych drzwi ciemnego pokoju (szczególnie wieczorem lub w nocy) 5). WIEM, że coś siedziało pod moim łóżkiem (ale już sobie poszło, na szczęście) 6). Idąc ulicą nigdy nie oglądam się za siebie, nawet wtedy, gdy słyszę niepokojące głosy - wolę nie wiedzieć co mnie dopadnie 7). Idąc spać, dokładnie okrywam się kołdrą zostawiając tylko głowę, aby mieć dobre pole widzenia na cały pokój 8). Wychodząc z domu zabieram ze sobą wszystko co moim zdaniem może się przydać, włączając nożyczki i taśmę klejącą (chcę być przygotowana na każdą ewentualność) 9). Nie mogę jeździć dużym samochodem bo boję się, że wjadę gdzieś skąd nie będę mogła wyjechać 10). Podnoszę z ziemi i zjadam wszystko co mi spadnie (podnoszę wszystko co jest jadalne i w dobrym stanie - nie lubię marnować jedzenia) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No mercy for the weak _ No pity for the dying _ No tears for the slain
|
Post #3 Ocena: 0 2007-10-31 15:04 (18 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
wonka21 | Post #4 Ocena: 0 2007-10-31 17:13 (18 lat temu) |
Z nami od: 14-05-2007 Skąd: Plymouth |
To ja tez cos napisze
![]() Nie wychodze z domu bez telefonu komorkowego, mam go zawsze i wszedzie ze soba. Nie wsiade do samochodu pod wplywem alkoholu!!! Panicznie boje sie smierci-nie koniecznie swojej ale bliskich mi osob!! A i nienawidze szpitali ![]() [ Ostatnio edytowany przez: wonka21 31-10-2007 17:16 ] |
Post #5 Ocena: 0 2007-10-31 22:30 (18 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
|
|
Pluszowa | Post #6 Ocena: 0 2007-10-31 22:43 (18 lat temu) |
Z nami od: 13-02-2007 |
Ja również nie mogę zasnąć przy otwartych drzwiach
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No mercy for the weak _ No pity for the dying _ No tears for the slain
|
Post #7 Ocena: 0 2007-11-02 04:09 (18 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Anette | Post #8 Ocena: 0 2007-11-02 08:28 (18 lat temu) |
Z nami od: 09-10-2007 |
fajny temat,sypmatyczny
![]() nie wiem czy to jest fobia,moze milosc(haha)idac ulica nie przejde kolo zwierzecia(zwlaszcza kota)dopuki go nie poglaskam ![]() ciekawostka:czy wiecie ,ze tutaj koty nie reaguja na "kici,kici"?trzeba do nich powiedziec przeciagle i miekko"hello" i wtedy zawsze podejda ![]() mam obsesje na punkcie zazdrosci,poniewaz moj facet jest dosc mocno zazdrosny o mnie,nabawilam sie obsesji,ze mnie kontroluje jak przyjdzie do mnie sms a on zapyta"kto pisze"-zaraz wlacza mi sie zarowka,ze mnie o cos podejrzewa.. ![]() poza tym mam obsesje na pluszaki,po prostu je kocham,czesto je kupuje,jak zobacze slodkiego misiaczka,zaraz sobie wmawiam ze jest nieszczesliwy,bo nie ma domu(tak robilam gdy bylam mala,przywlekalam do domu zwierzeta-wszystkie byly bezdomne!hahhaha) uwielbiam czarne koty,nie mam nic do "13" ale jesli chodzi o kupowanie rzeczy dla nienarodzonego dziecka,nie zrobilabym tego wczesniej i nie zycze(staram sie)komus zle,bo wierze ze zla energia wraca.. ![]() i mam obsesje na punkcie mojego domu-musi byc przytulny i cieply,dekoruje go,przestawiam,co jakis czas mam wene tworcza i ulepszam,upiekniam.. poza tym panicznie boje sie pajakow,gdyby mi taki przeszedl po lozku,nie poloze sie na nim,bo mnie zaraz obleza... i boje sie meskiego,ciemnego szlafroka wiszacego na bialych drzwiach sypialni w nocy,wiec zawsze przed polozeniem sie go zdejmuje,bo moj facet notorycznie o tym zapomina.. ![]() pozdrawiam |
Post #9 Ocena: 0 2007-11-02 08:31 (18 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
marcheweczka | Post #10 Ocena: 0 2007-11-02 09:13 (18 lat temu) |
Z nami od: 27-07-2007 Skąd: ✿✿O/M/R✿✿ |
To i ja sie przyznam:
Przyzwyczajenia: 1:Strasznie przyzwyczajam się do ludzi miejsc i przedmiotów. Jak mam wyrzucić nawet stary szpargał to jest mi żal 2: gdy jestem sama w domu w nocy, musi grać radio 3: co kilkanasie minut odsiwezam formum MW,by sprawdzic,czy sa nowe posty(to raczej jest uzaleznienie...) obsesje: 1 ![]() fobie 1 ![]() 2 ![]() ![]() [i] Gdzie dwa trolle się tłuką,tam prędzej czy później
wątek sam zdechnie ...[/i]
|